Siste evalueringer (18)

Build 14m drywall+moldings,install 4 doors,change floor (8m2),sparkle + paint,

Tusen takk for enda et veldig bra gjennomført oppdrag! I første omgang inngikk vi avtale om oppsett av leggvegger, montering av dører, legging av gulv, sparkling og maling. I etterkant har jobben blitt utvidet, med nedlekting av tak for støy isolering (ved bruk av lydbøyler). Det som er veldig bra når du bruker Astri mehn som entreprenør er at de er veldig fleksibel med tanke på endringer, og har god faglig kunnskap når det gjelder løsningsforslag. Dialogen og samhandlingen underveis er også super, med skriftlige tilbud på del oppgaver etterhvert som prosjektet utvider seg. Kvaliteten på gjennomføringer er også topp, da de har høy faglig dyktighet og lang erfaring innen håndverkerfaget.

Magne, Bergen, 11. juni 2021

Gjerde,levegg og terrasser

Vi er godt fornøyd med arbeidet som er gjort av Gabriel og hans folk. Jobben har bestått i å bygge to terrasser, og sette opp levegger og gjerde rundt hele hagen. De har vært tre personer som har jobbet effektivt når de har vært her. Vi vil spesielt bemerke at de har hatt det veldig ryddig på arbeidsplassen. Jorden som ble gravd vekk har de lagt fint tilbake på egnede steder i hagen. De har også vært nøye på at byggverket skal se fint ut fra utsiden mot nabo. Vi opplever at arbeidet er utført med god kvalitet og vi er svært fornøyd med resultatet. Evt språkproblemer kan løses med å kontakte Astri, som er veldig ryddig å forholde seg til. Jobben har også vært prisgunstig.

Kjersti, Olsvik, 31. mai 2020

Installer nytt gulv

God jobb med å installere laminatgulv. Fullført i tide som avtalt.

Sanjith, Bergen, 30. jan. 2020

Oppussing stuen

Anbefaler 😊👍.

Gradelin, Laksevåg, 16. jan. 2020

Oppsett av lettvegger (drywalls) + dører (doors) (og muligens utskifting av 1 vindu)

Jobben gikk ut på riving av gammelt kjøkken, oppsetting av lettvegger og dører, listing, gulvlegging og maling. Vi var godt fornøyd med resultatet, jobben ble utført effektivt. Det tok kun 4 dager fra start til det var ferdig, og det var mye å gjøre! Prisen var det ikke noe å si på heller. Når arbeidet var ferdig ble alt avfallet fjernet. Takk for et godt utført oppdrag :).

Magne, Loddefjord, 26. nov. 2019

Ymse

- Ujevne gulv, får ikke åpnet dørene fullstendig. - Problemer med elektrisiteten i ettertid, mangler elektrisitet på soverommet som ble pusset opp.

Tiril, Bergen, 1. okt. 2019

Bygge spile rekkverk med støpte såle.

Jobben ble utført på en meget tilfredsstillende måte og ble utført på tid, kvalitet og avtalt pris med en god dialog underveis. Arbeiderne sin fremtoning var meget høflig og hyggelig. Oppryddingen etter arbeidet var over det man kan forvente og forsterker bare kvalitetsinntrykk av bedriften. Kan sterkt anbefale denne bedriften for andre.

Terje, Florvåg, 21. sep. 2019

Uteområde.

Jobben ble gjort effektiv og bra. Resultatet er vi virkelig fornøyd med. Prisen var upåklagelig. Å arbeiderne ryddet opp etter seg. Stor fornøyd.

Jan, Bergen, 26. aug. 2019

Legging av parkett - solidfloor

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort (legging av parkett i hele 2 etg). Etter befaring ble det etter forslag fra håndverker besluttet å fjerne dørterskler og legge gulvet over 4 rom og gang i en flate. Dette innebar fjerning og justering av alle dørkarmer til en konkurransedyktig pris mot tilbud allerede innhentet på samme arbeid uten fjerning av dørterskler. Arbeidet ble raskt og effektivt utført av flinke håndverkere. Anbefales!

Trond, Godvik, 25. juli 2019

Montere veggplater i stue

Jeg fikk nye vegger i stuen og en barløsning mellom kjøkken og stue hvor det før var vegg. Veldig fornøyd med arbeid og dem var veldig imøtekommende med endringer underveis. Spesielt fornøyd med anbefalinger underveis til endringer jeg selv ikke tenkte på, som en kontrast vegg og løsninger til bar. Prisen vi avtalte på forhånd var veldig bra og den ble holdt, selv med litt endringer å utfordringer underveis. Vasket etter seg og det merkes ikke att det for en dag siden var sagspon og støv over alt :) Jeg kommer til å bruke Gabriel og gjengen igjen om det skal gjøres noe.

Asle, Olsvik, 27. juni 2019

Bytte av terrasse bor 100 meter.

Kom ikke tilbake og rettet på feil jeg påpekte etter jeg kontakte dere.

Terje, Godvik, 25. juni 2019

Dette var en særdeles urettferdig evaluering. Det var snakk om å legge plater under en terrasse for å få det tett under. Vi innhentet priser og sendte tilbud på en god løsning. Kunden selv kjøpte materialer for dette av en annen kvalitet og ville ha en annen løsning enn vår anbefaling. Det ble og demonstrert for kunden at dette ville gi lekkasje. Lærdom: skriftlig godkjenning fra kunden og ,om mulig, bedre kommunikasjon.

OPPUSSING REHAB ASTRI MEHN 12. des. 2019

Maling av hus samt bytte av takrenne og noen råtne bord

Vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Arbeid ble effektivt utført og fakturert i henhold til avtale. Det eneste som trekker ned inntrykket litt, er at det oppstod en del misforståelser angående utskiftning av en takrenne. Dette skyldes trolig at avtaleinngåelse ble gjort på norsk med norskspråklig kontaktperson, mens vedkommende som var på befaring, ikke behersket hverken norsk eller engelsk noe særlig. Derfor tok det også litt tid å oppklare misforståelsen. Men når den først ble oppklart, viste de stor vilje til å løse dette etter beste evne.

Atle, Godvik, 6. mai 2019

Maling av enebolig,bare halve jobben igjen!

Ok utført malerarbeid. Gikk fort når de kom i gang. Litt utfordring med kommunikajson om oppstart og når de skulle male. Kan anbefales videre.

Joakim, Fjell, 20. april 2019

Maling lite hus

Maling av lite hus. De kom når de skulle og holdt seg til avtalen punkt og prikke. Fin og grei kontakt med Astri Mehn. Malerarbeidet godt utført.

Asbjørn, Fjell, 8. april 2019

Støpe mur på økland,5430 bremnes

Jobben ble påbegynt, men avsluttet, da det påløp merutgifter. Befaring av arbeidet var gjennomført og pristilbud gitt. Må berømme en enkel og god kontrakt på mittanbud sin nettside. Alltid viktig å få med hva som er forventet og at arbeidet skal følge anerkjente standarder. Ryddig kommunikasjon PR e-mail/telefon med selskapets kontaktperson som var norsk.

Dag, Bremnes, 13. nov. 2018

Det er riktig at pristilbud ble gitt etter befaring. Det som var utfordringen, var at det ble forespeliet en dybde på det som skulle graves ut som var mye mindre enn det som viste seg å være tilfellet når vi begynte å grave. Vi måtte avslutte oppdraget eller øke prisen hvis vi skulle få dekket våre kostnader med arbeid og materialer som ville medgå ekstra. Etter samtale, ble vi enige om å avslutte jobben.

OPPUSSING REHAB ASTRI MEHN 3. jan. 2019

Støttemur 2,5x2,5x0,3 m ca

Arbeidet ble påbegynt etter avtale. Noen endringer underveis ble implementert. Besto i forskaling og armering/støping av støttemur 2x2,5 meter. Forskaling og støping av mur 9 x 0. 7 meter, støping av 5 søyleføtter og flytting av bærende konstruksjon på terrasse. Videre montering av dryppstopp under terasse. Arbeidet ble tilfredsstillende utført, prisen var ok og kommunikasjonen fungerte bra.

Are, Rubbestadneset, 13. okt. 2018

Flytte vegger på soverom

Veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. Jobben ble iverksatt bare noen dager etter jeg satt det ut på anbud. Veldig konkurranse dyktig pris. Selv om det var noe kommunikasjonsutfordringer med arbeiderne, ble dette ordnet med telefon til kontaktperson i firmaet.

Gro, Bergen, 21. sep. 2018

Plate vegger på soverom,liste tak og gulv

Rimelig. Jobbet hele tiden. Kom tilbake for å rette feil som var gjort da jeg ba om det. Snakket ikke norsk og dårlig engelsk, noe som var en utfordring da det oppstod problemer. Noe av arbeidet er pent utført, men det virket ikke som dette var snekkere med fagbrev. Litt irriterende at de ikke har med seg det utstyret de trenger for å gjøre jobben.

Grete, Loddefjord, 19. juli 2018
Vis flere evalueringer

Kart