Siste evalueringer (7)

Legge ny avløpsledning

Arbeidet med å legge nye private stikkledninger for vann-og avløp for 5 husstander startet i i slutten av juli 2019, og ble estimert til å skulle ta 4 uker. Lite fremgang i prosjektet med arbeidsdager som som regel varte i et par timer, hvis han i det hele tatt dukket opp. Etter ca 16 uker kom frosten, og arbeidet var fortsatt ikke i havn. Den siste grøfta for vannledning ble fylt med frossen leire, noe som førte til utallige "synke-hull" i løpet av vinteren og våren. Veien er fortsatt ikke satt tilbake til opprinnelig standard, slik avtalen var.

Astrid Haug Netland, 25. okt. 2019

Skifte av kloakkrør

Kvalitet på arbeidet og til avtalt pris.

Bjørn Fremstad, 25. juni 2019

Graving uteområdet

Det hele startet greit i juni. Avtalen var at arbeidet skulle være ferdig i august. Det hele tok mye lengre tid enn avtalt og stoppet etter hvert opp. Jobben er ikke fullført og firmaet svarer ikke på korrespondanse. Det som er utført av arbeid er bra, men nå må vi bruke et annet firma for å få fullført.

Jørn Indergård, 24. juni 2019

Bytte kloakkledning

TT maskin skulle fornye en felles kloakkledning til mine naboer, som går over min tomt. Alt skulle ryddes og planeres etter jobben. Men TT maskin forlot min eiendom seende ut som en slagmark, unnlot å rydde søppel etter seg, og stjal grus fra min parkeringsplass i stedet for å kjøpe grus slik han tok betalt for. Til slutt fakturerte de dobbelt så mye som avtalt. Uryddig , useriøs og absolutt ikke til å stole på. Styr laangt unna. . . . . . . . . .

Morten Brennvik, 29. okt. 2018

Hei Morten, Vi beklager du ikke ble fornøyd, dette kunne løses ved å ta kontakt istedetfor å lage en evaluering. Vi hadde en avtale der vi ryddet hagen din gratis for oppgravd masse som du selv hadde gjort. Denne massen skulle kjøres bort ved neste arbeid. Ser ikke ut som du ønsker vi skal jobbe mer for deg. Vi har selvfølgelig verken stjelt grus, fakturert dobbelt eller unnlatt å hente søppel. Vær vennlig å ta kontakt før en evaluering.

TT-MASKIN AS 29. okt. 2018

Flytting av vannrør,graving i hage,oppussing kjeller.

Kom til avtalt tid, og fullførte jobben uten problemer underveis. Ryddig og greit.

Anikken Sunde, 28. okt. 2018

Drenering

Velig flink. . Anbefaler.

Fareidon Faraj, 20. sep. 2018

Sanering av nedgravd oljetank

Vår enebolig på Byåsen, Trondheim hadde oljefyring med nedgravd oljetank i hagen da vi kjøpte den, men etter en tid ble anlegget innendørs fjernet. Oljetanken ble liggende og det ble bygget veranda over denne. Vi ønsket å fjerne oljetanken fysisk etter gjeldende regler, der vi også kan dokumentere dette overfor kommunen og en evt. Senere kjøper av huset. Oppdraget ble etter anbud gitt til firmaet TT-Maskin og det ble laget kontrakt der de skulle kutte det som var nødvendig av bjelker og dragere på verandaen for å få fjernet oljetanken, deretter fjerne tanken forskriftsmessig og skjøte det som var kuttet. Dette arbeidet er nå fullført og vi er meget fornøyd med resultatet der kontrakten ble fullt ut oppfylt. Spesielt vil vi fremheve at TT-Maskin utførte arbeidet slik at det ble minimal skade på plen og beplantning og at det som måtte gjøres med verandaen ble gjort meget tilfredsstillende. Vi gir TT-Maskin ved Tor Inge Eira vår beste anbefaling.

Knut Schrøder, 8. sep. 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Linas Bygg Service Linas Motuzas

5.0 58 evalueringer Skaun

Lindstad Snekkertjenester

4.5 11 evalueringer Skaun

Skaun Betongbygg AS

5.0 9 evalueringer Buvika