Siste evalueringer (41)

Rørleggerarberd: montering radiator og vannklosett

Omar er lett tilgjengelig og pålitelig. Jobben bestod i montering av radiator på vegg, montering WC og fuging. Arbeidet var godt utført og jeg er veldig fornøyd totalt sett!

Ruben, Oslo, 8. des. 2020

Installere vannstopper på kjøkken

Omar var en dyktig og serviceinnstilt rørlegger som leverte raskt og bra arbeid.

Hans-Christian, Oslo, 26. nov. 2020

Montere servantskap m.vask

Bra fagmann. Sluttresultatet ble pent.

Thomas, Oslo, 5. juni 2020

Skifte toalett.

Raskt og greit utført arbeide, kan anbefales.

Torill, Oslo, 23. mai 2020

Bytte ut gammel varmtvannsbereder med ny i benkeskap på kjøkken

Jeg er kjempefornøyd med jobben Omar gjorde for meg. Arbeidet ble utført på en rask og proff måte til en god pris. Anbefales på det sterkeste!

Pål, Oslo, 18. mai 2020

Installering av aquastopp og koble til blandebatteri

Lett tilgjengelig og pålitelig, ikke minst dyktig. Veldig fornøyd.

Jan, Oslo, 8. mai 2020

Oppkobling av nytt kjøkken

Fikk gjort litt arbeid på kjøkken (opp og nedkobling av vask og oppvaskmaskin). Omar var hyggelig og flink, og arbeidet ble veldig bra.

Julie, Oslo, 4. mai 2020

Opplegg til kjøkken og vaskemaskin

Omar la rør gjennom vegg til kjøkken, pigget gulvet og skiftet sluk, la opplegg til vaskemaskin og skiftet utekran. Han fant gode løsninger, var effektiv uten forsinkelser og kom bestandig som avtalt. Omar er en hyggelig fyr som er enkel å jobbe med, anbefaler han gjerne.

Hedvig, Oslo, 26. april 2020

Vannkran for hageslange

Koblet til og monterte vannkran til hageslange. Rask og ryddig jobb. Omar er hyggelig og enkel å kommunisere med.

Rickard, Oslo, 24. april 2020

Ny varmtvannsbereder og nytt toalett samt installasjon av disse av autorisert rørlegger

Veldig fornøyd med utført arbeid. Kom presis til befaring og utførelse. Vi måtte skifte varmtvannstank under et hjørne i kjøkkenbenk. Vanskelig tilgjengelig, men han ordnet på utmerket måte. Hyggelig og effektiv. Vi vil bruke han igjen uten tvil.

Anne, Sandvika, 18. april 2020

Div rørleggerarbeid i leilighet

Omar var raskt på pletten og hadde løsninger på mitt problem. Fleksibel på oppmøte når ting måtte utsettes og ingen økning i pris. Bra kommunikasjon.

Torbjørn, Oslo, 15. april 2020

Seriøs rørlegger

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, som var skifte nye rør, nye stoppekraner og montering av nye baderomsmøbler. Han er seriøs, kom til avtale, blid og hyggelig og flik og nøyaktig. VELDIG fornøyd med jobben og prisen. Kan anbefales!

Anne-Lise, Oslo, 26. feb. 2020

Lage opplegg og koble til ny vaskemaskin i en leilighet i oslo

Veldig godt fornøyd med rørlegger som utførte arbeidet til avtalt tid, kvalitet og pris. Ingen problem med å anbefale Omar videre. 5 stjerner på alle punkter.

Charlie, Oslo, 25. feb. 2020

Koble til vann på kjøkken

Omar er mannen jeg skal ringe neste gang jeg trenger hjelp fra en rørlegger. Effektiv, hyggelig, pålitelig og hjelpsom gjennom hele prosessen. Omar var lett og kommunisere med, kom gratis på befaring og var den eneste tilbyderen som kunne gi meg en fastpris (noe som var viktig for meg). Anbefales på det sterkeste.

Tormod, Oslo, 17. feb. 2020

Opplegg til vaskemaskin på badet

Veldig bra jobb. Hyggelig, rask og flink !

Håkon, Oslo, 7. jan. 2020

Bytte ut servant med nytt servantskap

Rask og effektiv. Noe høy pris.

Tor-øyvind, Oslo, 24. des. 2019

Installasjon og noe flytting av opplegg for badekar og servant

Omar er flink, løsningsorientert og veldig hyggelig.

Mads, Oslo, 23. des. 2019

Bytte varmtvannsberederen og flytting av vask

Omar var veldigt flink og hyggelig. Han fikk jobben gjort og kom med gode råd. Anbefalles!

Anna, Nordbyhagen, 18. des. 2019

Flytte kjøkken fra kjøkkenrom til stue i en liten leilighet på 32 kvm

Veldig fornøyd med arbeidet. Høy kvalitet, løsningorientert og profesjonalitet i gjennomføring. Vi følte oss i trygge hender hele tiden. Vi kan anbefale Finn Rørlegger Bedrift/Elguemri med stor trygghet. Vi kommer til å ta kontakt igjen hvis vi trenger rørlegger.

Jenny, Oslo, 16. des. 2019

Avløpsrør kjøkken

Omar fikset avløpsrør under kjøkkenvasken på nytt IKEA-kjøkken. Vi trodde ikke det skulle bli plass til dette bak avfallsskuffen vår, men Omar fant løsninger, gjorde jobben effektivt og med veldig godt resultat. Vil anbefale Omar!

Maaike, Oslo, 13. des. 2019

Montere en dusjkabinett 80cm x 80cm

Jeg fikk montert et nytt dusjkabinett, med kobling av dusjbatteri. Han var en blid og hyggelig mann, som kom rask på befaring, og jeg fikk jobben gjort raskt, siden det hastet og prisen var grei. Jeg vil nok bruke samme firma neste gang.

Kin, Oslo, 11. des. 2019

Rørlegger

Super service og rask. Vet hvem vi skal kontakte når vi må ha rørlegger👍🏻.

Liv, Oslo, 5. des. 2019

Wc + montering av wc med avløp til vaskemaskin

Anbefaler Omar/Finn Rørlegger bedrift på det sterkeste. Han svarer raskt på melding og gjennomførte en gratis befaring. Fikk en rimelig pris og kvaliteten på arbeidet er strålende.

Marius, Oslo, 7. okt. 2019

Waterguard

Rørlegger kom på befaring før han kom med tilbud. Mindre jobb knyttet til hhv installasjon av Waterguard lekkasjesikring under vask og oppvaskmaskin, bytte av vannlås og endetetning på KV VV rør under kjøkkenvask samt nytt blandebatteri kjøkken. Alt arbeidet ble utført på avtalt tidspunkt, til avtalt pris, alt så ryddig ut etterpå og fungerer veldig bra. Vil absolutt vurdere å benytte bedriften som rørlegger igjen ved behov.

Anne, Oslo, 3. okt. 2019

Bytte vask og dusjbatteri på bad

Omar satte opp et underskap og monterte ny vask og byttet dusj på badet mitt. Alt ble gjennomført på en proff måte, og gjennomføring og pris var som avtalt, og Omar er dessuten hyggeligheten selv. Anbefales!

Lars, Oslo, 12. aug. 2019

Oppussing av gjestetoalett

Høy kvalitet på utført arbeid, tett og god oppfølging fra byggmester Omar, som alltid var behjelpelig, nøyaktig og kvalitetsbevisst. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og resultatet ble bedre enn vi hadde håpet på! Vi anbefaler gjerne Omar og hans dyktige håndverkere videre til andre, og benytter oss gjerne av dem igjen!

Marte, Nesøya, 3. juni 2019

Rørleggeroppdrag

Hyggelig person. Raske tilbakemeldinger. Godt utført arbeid.

Einar, Oslo, 24. mai 2019

Delvis oppussing toalettrom

Omar var lett å samarbeide med, og kom med gode løsningsforslag under befaring. Han fulgte opp de andre håndverkerne tett, og sikret kvalitet underveis. Resultatet av arbeidet var svært bra. I tillegg var arbeidet ferdig i god tid før fristen vi hadde avtalt for ferdigstillelse. Omar har vært pålitelig gjennom hele prosessen, og alltid møtt opp til avtalt tid. Vi kan trygt anbefale Omar for andre kunder.

Lene, Haslum, 15. mai 2019

Rørlegger

Anbefales! God service, hyggelig mann og en god pris.

Trond, Oslo, 13. mai 2019

Bytte vvb på kjøkken

Omar er en hyggelig og pålitelig rørlegger. Han stiller opp til befaring og kommer med gode løsningsforslag på hvordan jobben kan utføres. Omar svarer raskt på melding/telefon og følger opp kundene sine fra befaring er gjennomført til evaluering er levert. Vi er veldig fornøyd med arbeidet og servicen vi fikk av Finn Rørlegger Bedrift/ Elguemri.

Arne, Oslo, 11. mai 2019

Rørlegger/snekker

Vi fikk lagt vann ut til terrasse og bygd en lydvegg mot naboen. De var veldig pålitelige og effektive. Jobben var gjort på to dager. Kan anbefales og vi benytter de gjerne igjen.

Steinar, Oslo, 9. mai 2019

Koble opp sbs-kjøleskap til vann

Gratis be faring, god pris, punktlig og pålitelig som utfører jobben på en god og hyggelig måte. Anbefaler andre å bruke ham.

Stian, Oslo, 7. mai 2019

Lage opplegg for oppvask- og vaskemaskin i kjøkkenet

Omar har gjort et utmerket arbeid! Han er alltid hyggelig, imøtekommende, løsningsorientert og servicerettet. Han ble ferdig innenfor den meget korte tidsfristen og var alltid tilgjengelig for spørsmål I tillegg til de på forhånd avtalte tjenester, var Omar behjelpelig med å montere andre bademøbler og fasiliterte med elektrikker arbeid. På den måten var han totalleverandør(snekker, elektrikker og rørlegger). Jeg valgte ham fordi han hadde gode referanser og han var den eneste som tok seg tid for en befaring og kom med mange gode forslag som bidro til at jeg endte opp med en bedre løsning enn det jeg hadde tenkt meg, gitt mitt budsjett. Kan bare anbefale ham på det varmaste.

Lina, Oslo, 4. mars 2019

Rørlegger,oppheng og tilkobling av vask bad

Veldig fornøyd, pålitelig, nøye og effektiv.

Ingvill, Oslo, 3. mars 2019

Rørlegger kjøkken

Jeg kan virkelig anbefalt Omar Elguemri ved Finn rørlegger. Veldig god service, hyggelig mann og en god pris. Han tok ikke ekstra betalt for ting som dukket opp underveis heller, i det hele tatt en veldig god rørlegger.

Maria, Oslo, 14. des. 2018

Tette baderomsrør i gammel leilighet på grünerløkka

Omar utførte service på sluket til dusjkabinettet samt vasket rundt. Arbeidet ble utført raskt og effektivt og vi er svært fornøyd med resultatet.

Erlend, Oslo, 13. des. 2018

Montere nytt toalett,blandebatteri til dusj og lage uttak til vaskemaskin

Møtte opp på kort varsel og brukte god tid på befaring og selve jobben. Meget fornøyd.

Hans, Oslo, 10. des. 2018

Bytte baderoms servant

Veldig fornøyd. Anbefales.

Christel, Oslo, 7. des. 2018

Innstalasjon av toalett og servant

Omar gjorde en god jobb. Han var rask og effektiv. Kommunikasjon mellom oss kunne vært bedre, men resultatet ble i alle fall veldig bra.

Tage, Oslo, 30. nov. 2018

Tilpassing av rør (varmt og kaldt vann)

Omar stilte opp på relativt kort varsel med et prisgunstig tilbud. Vi opprettet en kontrakt med fornuftige vilkår gjennom mitt anbud. Kommunikasjonen med ham var effektiv og han gjennomførte arbeidet som avtalt med god kvalitet og han jobbet godt sammen med de andre håndverkerne på stedet. Kan absolutt anbefales.

Eirik, Oslo, 22. nov. 2018

Mindre oppussing av bad/bytte av baderomsinnredning

Omar var profesjonell fra start til slutt. God kommunikasjon, pris og ryddighet. Sluttresultatet ble slik jeg ønsket og gjort innenfor tiden avtalt.

Irene, Oslo, 30. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER