Siste evalueringer (5)

Diverse tømrerarbeid (gulv,tak,vegg)

De gjør en grei grovjobb, men hvis du ønsker et pent resultat bør du se etter andre alternativer. Jobben skulle ta 5 dager, og nå er det gått over 3 uker. Jeg har dokumentert kvaliteten underveis og er skuffet over slett håndverk. Overgang mellom lamiat og dørkarm er over 1 cm på noen punkter, og silikonen som er påført er svært dårlig lagt. De skulle føre opp en vegg som skulle bli kjøkkenveggen, denne veggen er skjev, som gjør at kjøkkenet ikke står rett / blir glipper. For en bedre beskrivelse av jobben og kommunikasjon underveis, så er det bare å ta kontakt. De skulle ha timesbetaling for 3-5 røykepauser og mye annet ekstra arbeid.

Halvor, Hamar, 30. des. 2020

Saken er i retten. Jeg går ikke inn i polemikk. Vi var bundet av en kontrakt. Han har ikke oppfylt kontrakten, Han leter etter en unnskyldninger for å ikke betale.han leter etter et selskap som vil gjøre gratis. Ingen betaling i seks måneder forstyrrer ikke bruken av kjøkkenet! Det er ikke første gang han har ikke betalt sier andre.

TØMRER HUBERT TEAM AS 22. juli 2021

Lekte ut vegg

Hyggelige, prisgunstig og serviceinnstilt. Befaring uten ekstra kostnad. Nye på mitt anbud og virket ikke helt fortrolig med det enda. De tar vanligvis større byggejobber, men viste seg å være fleksible for å oppfylle en liten oppussingsjobb også.

Stian, Hamar, 18. sep. 2020

Hei takk for 4 stjerner men jeg tror at det var ikke oss som jobbet for deg.

TØMRER HUBERT TEAM AS 22. juli 2021

Bytte utvendig panel på to yttervegger

Tømrer Hubert Team har gjort en solid og profesjonell jobb og har vært greie å forholde seg til i hele prosessen. De har vært fleksible til å ta inn endringer underveis og det har også vært mulig å bidra med noe egeninnsats. Arbeidet ble ferdigstilt før tiden og prisen ble noe lavere enn forhåndsetimert. Det meste av kommunikasjonen rundt arbeidet gikk med Hubert selv, som fulgte opp løpende. Vi er godt fornøyd med resultatet og kan anbefale Tømrer Hubert team til lignende oppdrag.

Arne, Gjøvik, 24. juni 2020

Bygging av 3 stk lettvegger...

Jobben besto i å bygge lettvegger med dør. Pluss lage ny døråpning i eksisterende vegg. Dyktige og hyggelige folk som var punktlige og fleksible og gjorde jobben innenfor avtalt tid. Kom raskt til befaring. God kommunikasjon underveis, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan anbefales!

Iren, Hamar, 14. okt. 2019

Ny trapp

Veldig pent utført arbeid. Kommer til avtalt tid og gir riktig pristilbud. Konfererer om løsninger undervegs med kunden, så kunden blir fornøyd. Anbefaler absolutt denne bedriften, pålitelig og effektiv.

Solveig, Biri, 20. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hedmark Bygg og Eiendom

  Nes på hedmark

Tømrer Hubert Team AS

4.4 5 evalueringer Nes på hedmark

Pc-moen Per Christian Moen

  Nes på hedmark