Siste evalueringer (19)

Bygge inn seng i skråtak

Veldig pent utført jobb til avtalt tid. Enkle å samarbeide med, god kommunikasjon underveis, fleksible og god pris. Flott resultat. Vi gir Byggkvalitet AS de beste anbefalinger.

Kine, Oslo, 5. feb. 2021

Snekre innredning/ garderobeløsning i entre

Byggekvalitet tilpasset og bygde inn ikea-skap til en stilig garderobeløsning i gangen vår. Resultatet ble bra og det var ikke noe å si på prisen. Lette å snakke med og løsningsorienterte. Holder det de lover og rydder pent opp etter seg. Vi er veldig fornøyde.

Marianne, Oslo, 28. jan. 2021

Montering av baderomsinnredning

Hadde lave forventninger da få tok kontakt for arbeidet. Men dette gikk over all forventning. Svært løsningsorienterte, fagmessig sterke og nøye i utførselen. Vil definitivt bruke disse igjen!

Lasse, Oslo, 22. jan. 2021

Helsparkling av vegg,mulig bytte av gulv

Perfeksjon! Jeg brukte Byggekvalitet AS til å legge nye gipsplater, nye lister, male og bygge nytt furugulv på et soverom. Ble kjempefornøyd med resultatet. Daniel og de andre håndverkerne er fantastisk effektive, profesjonelle og vi hadde en god dialog hele tiden. Jeg fikk mange gode råd, og resultatet ble perfekt på grunn av god veiledning og svært høy kompetanse! ! I tillegg ordnet de oppheng av lampe og skifte av en do. Veldig god service, og veldig hyggelige folk. Vil virkelig anbefale Byggekvalitet på det varmeste :).

Sofie, Oslo, 7. okt. 2020

Helsparkle vegger

Daniel utførte helsparking av veggene våre. Han fjernet også tapet, slik at vi fikk frem vårt originale panel. Han holdt alt han lovet- fra pris til tid brukt. Dette er et selskap jeg absolutt vil anbefale! Gjennomføringen var også helt plettfri.

Synne, Oslo, 7. sep. 2020

Lettvegg,seng,oppussing barnerom

Vi har allerede hyret dem til en ny oppussingsjobb, det taler vel for seg. Bra folk!

Ida, Oslo, 7. aug. 2020

Dele opp ett rom i 2 med lettvegg og dør

Vi var veldig fornøyd med arbeidet de utførte i leiligheten vår, det var veldig fint gjort til en god pris. De var hyggelige, løsningsorienterte, god kommunikasjon, de jobbet veldig effektivt og var veldig hensynsfulle da de jobbet slik at det ikke ble for mye støy eller støv og skitt mens de utførte jobben. Vi vil anbefale de på det sterkeste og vi vil gjerne bruke dem igjen ved en senere anledning. Liv.

Liv, Oslo, 19. juli 2020

Carpenter for installing 2 hth kjokken cabinets .

He is a very precise and skilled hardworking person. We liked his accuracy.

Trupti, Oslo, 13. nov. 2019

Skifte panel på vegg

Effektivt og profesjonelt utført arbeid. God kommunikasjon før og under arbeidet, og vi kom tilbake til et ryddig arbeidsområdet. Kontakter dem igjen ved neste anledning. Kan anbefales!

Ingvald, Son, 23. aug. 2019

Lage hyller i bod

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen vi fikk. Vi ville få bygget hyller i boden våres slik at vi kunne organisere den bedre. Det ble akkurat slik vi ønsket. Arbeidet er godt utført. Materialet som er brukt var som avtalt. De kunne utføre oppdraget raskt og kom når de lovet å komme. De var profesjonelle og svært ryddige. Jeg vil anbefale dem videre lett. Og kommer til å bruke dem igjen når jeg trenger hjelp.

Elizabeth, Oslo, 19. aug. 2019

Gips- og sparkeljobb i leilighet på 35m2

Saulean Logistics leverte veldig godt i alle ledd. Dei hadde den beste prisen blant handverkarane eg var i kontakt med og jobba raskt og effektivt. Dei lova ingenting dei ikkje kunne holda og kommuniserte fint undervegs. Resultatet vart også heilt strålande! Det beste med samarbeidet var den vennlege tonen. Dei tilbydde seg å gjera meir av jobben, som å mala veggane og å legga golv. Då eg sa at eg ville gjera dette sjølv, fekk eg mange gode tips på vegen heilt uoppfordra. Eg kan absolutt anbefala Daniel og gjengen!

Anders, Oslo, 12. aug. 2019

Fjerne panel,sparkle/gipsplater,skjære slisser til el-anlegg

Veldig godt utført arbeid. Tillitsfulle og pliktoppfyllende folk, aldri noe tull og alt på tiden. Svært godt fornøyd og anbefaler firmaet på det sterkeste.

Tore, Oslo, 10. mai 2019

Male hus

Daniel og gutta er proffe og pålitelige. Det ble ryddet bra etter jobben og de tar sikkerhet på alvor. Prisen jeg fikk var også hyggelig. Jobben var i utgangspunktet å male huset, men så viste det seg at det var noen problemer slik som råtne planker og en levegg som burde rives og bygges opp på nytt. Gutta oppdaget også noen andre småting ting på tomta som burde utbedres. Alt ble gjort på en veldig god måte, og der jeg bare ba dem finne løsninger selv ble meget gode løsninger funnet. Bare positive ting å si om Saulean Logistic og jeg vil absolutt bruke dem på nytt.

Per, Oslo, 23. april 2019

Maling av gang

Jeg er utrolig fornøyd med malerjobben Daniel gjorde hos meg. Han utførte jobben raskt (dagen etter han fikk oppdraget) og strakk seg langt for å gjøre det lille ekstra. Han kom alltid 10 minutter før han skulle og var veldig pålitelig og ryddig. Kommunikasjonen underveis var veldig god og malerjobben var helt perfekt! Jeg kommer definitivt til å velge de neste gang.

Sanna, Oslo, 11. april 2019

Skjære opp asfalt for kabelgang mellom hus og garasje

Kom på dagen og utført samme dag som befaring.

Svein, Oslo, 9. april 2019

Maling av 32m2 stue. tak og vegger. har kjøpt maling

Jeg har hatt dette firmaet til å male min stue. Jeg kan absolutt anbefale de på det varmeste! De arbeidet både raskt og effektivt. De ryddet opp alt rot etter seg, og satte på plass alle tingene samt hang opp alt på veggene. Kort sagt, strålende utført arbeid.

Solveig, Oslo, 4. april 2019

Sparkle 25 kmv leilighet

Valgte selskapet pga lavt budsjett, og de gjordet en veldig bra jobb. Kom alltid til avtalt tid, var hjelpsomme og gjordet alt som de skulle. Kommer til å anbefale dette selskapet og selv kommer jeg til å bruke dem igjen i framtiden.

Bayram, Oslo, 22. nov. 2018

Maling sparkel parkett

Et veldig godt team Saulean Logistic, kvalitetsservice, punktlig og veldig respektfull. De gjorde en god jobb, inkludert renslighet. Jeg anbefaler dem sterkt. A very good team Saulean Logistic, quality service, punctual and very respectful. They did a good job including cleanliness. I strongly recommend them.

Mihaita, Oslo, 6. nov. 2018

Rive to innebygde skap av mur

Utrolig fornøyd med Saulean Logistic. De er dyktige håntværkere som har mye erfaring. Arbeidet ble effektivt gjennomførst til en god pris, mens kommunikasjonen var svært bra undervis. Kommmer definitivt til å bruke dette firma igjen.

Charlotte, Oslo, 30. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SCANFLIS AS

4.9 92 evalueringerBetalt Oslo

URBANA FASADE AS

4.7 225 evalueringerBetalt Oslo

BMR AS

4.6 183 evalueringer Oslo