AF TRANSPORT AMIN G FIDA

4.7 (203 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Brobekkveien, 0598 Oslo
  • Åpent i dag til klokken 23

AF TRANSPORT 

Velkommen til AF Transport
PÅLITELIG TRANSPORT
OVER HELE LANDET!


MED VÅR LANGE ERFARING OG
VÅRE MANGE GODE REFERANSER,
SØRGER VI FOR TRYGG TRANSPORT.
Tilgjengelighet og service


Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice.? Vi holder åpent alle hverdager hele året.


Redelighet og kvalitet


Det er svært viktig for oss å holde det vi lover, både når det gjelder oppgitte priser, avtalt leveringstid, og kvalitet på utførelsen av arbeidene.
Rutiner og kvalitetssikring


Vi har gode rutiner for kvalitetssikring, og for oss er det viktig at du som kunde er fornøyd med de tjenestene vi leverer.?


Om oss
Vi er et veletablert transportfirma som spesialiserer oss på bud- og transporttjenester. Vi fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre trafikkledere. og med dette ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og vi er til en hver tid oppdatert på kundens behov.


Vår målsetting er å tilby privatpersoner såvel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert transporttilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde.?


Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med lokal og nasjonal vareflyt. Det er de varige kundeforhold som er vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd. ??


Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at varen kommer hel fram og til avtalt tid, med den beste servicen som er å oppdrive. Materiell, sjåfører og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.


Flyttetransport


Vi er spesialister på flytting og tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting. Om du ønsker kan vi være behjelpelig med pakkejobben og lagringen av ditt flyttegods i forbindelse med flyttingen.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

  • Åpent i dag til klokken 23
  • Brobekkveien, 0598 Oslo

Kontakt bedriften