Siste evalueringer (6)

Trenger hjelp å bytte batteri på en hp laptop 15" .

PC care er jeg meget godt fornøyd med. Det tok kort tid før jeg fikk greie på hva som var feil. Det var fabrikkfeil på batteriet,men siden jeg hadde åpnet den, gjelder ikke garantien Men den sørvisen er den beste jeg har vært bort i. Siden jeg ikke har bil ,møttes vi ca halv veis slik at jeg slepte å få ei ekstra reisetid på to timer,minst. Siden det vil koste for mye på å fikse PC,slapp jeg å betale? De fleste ville nok tatt for søk avHøflig pc en! Å det går vel fort en time på gjennomgå en PC. Og jeg anbefaler PC care til alle som vil ha god sørvis,å få ærlige svar, Å går det ikke an å ordne den, så betaler du ikke en krone? Fantastisk . Så alle med feil på PC, Gå på mitt anbud og kontakt PC care. Du vil ikke angre. Min kontakt var Suthassen.

Roy Arne Eilertsen, 23. okt. 2019

Redde bilder fra pc

Rask og effektiv.

Lage Rolstad, 13. okt. 2019

Omformattere pc

Problemet mitt viste seg vanskeligere enn forventet, og som kompensasjon for at det tok litt tid, fikk jeg en ny harddisk uten ekstra kostnad.

Lars Lind, 3. okt. 2019

Kobling

Top service veldi frinke fornøid skal bruke tjeinester fremtiden takk får hjelp.

Georgi, 6. sep. 2019

Pc kan ikke koble til nettberk

Rask og ryddig - kan absolutt anbefalles.

Helene Hille-dahl, 4. sep. 2019

Pc it bistand/ supporttering

Veldig fornøyd med Arbeidet, pålitelige etter avtale. Brukt de ved flere anledninger, holder ord gode pris og kommer når de skal.

Magnus Nybakk, 10. mai 2019

Istallasjon,jevnlig veiledning og råd angående pc

Når det gjelder PC care og jobben de har gjort , blir det 0 eller 1 stjerne . De har installert en datamaskin med tre-fire sendt- bokser og tre inn-bokser, alt på ulike språk . Det blir totalt uoversiktlig og kaotisk. De sier det må bli slik nå man bytter datamaskin. Dette er bare tullpreik (for eventuelt å skjule sin inkompetanse) . De lovet meg straks etter min forrige evaluering hos dere i begynnelsen av april å rydde opp . Det har ikke skjedd, og heller ikke spor av ansvar for problemene de har satt kunden i.

Reidun Gjersø, 9. april 2019
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Profil Eksempel AS

5.0 4 evalueringer Lørenskog

Zweb Digitalbyrå

  Lørenskog