Siste evalueringer (8)

Muring av pipe & tetting av gammelt peis hull

Jeg kan virkelig anbefale Bobo Rodriguez ! Hyggelig klar som er god på det han gjør, aldri opplevd en mer presis håndverker. Jobber rask og effektivt , og leverer gode resultater. Ærlig og pålitelig. Kommer definitivt bruke han igjen og anbefaler han sterkt til andre. Super fornøyd !

Cathrine Eliassen Lie, 19. nov. 2018

Å skifte fuger på et bad i dusjen,bergen sentrum.

God jobb, god pris. God kommunikasjon, helhjertet og profesrsionelt. Takk!

Stig Lofnes, 12. okt. 2018

Rette av gulv,30m2 ca 6cm på det dypeste.

Meget fornøyd med jobben, flinke folk! Alt gjort etter avtale, de er løsningsorienterte og har alltid kunden i fokus! Både på pris og utførelse av arbeidet!

Oliver Chipoco, 11. okt. 2018

Pusse mur,klargjøre for maling og montering av ny peis

Brukte Bobo til å rehabilitere en mursteinpipe: pusse ned, mure igjen flere hull, sparkle og glatte over. Flott resultat, utførte arbeidet raskt og til avtalt pris. Bruker han gjerne igjen.

Stine Sørensen, 7. okt. 2018

Pussing og maling av pipe og brannmur

Veldig fornøyd med arbeidet som er utført. Han møtte opp til avtalt tid og overholdte avtalen om tidsbruk og kostnad. Ingen skjulte overraskelser. Jeg anbefaler han gjerne videre til venner og bekjente.

Camilla Reitan, 7. okt. 2018

Gul i bod

Denne opplevelsen var altså helt fantastisk. Når jeg tenker tilbake sitter jeg med en deilig følese i kroppen. Hvorfor kan ikke alle jobber bli like bra gjennomført som dette? Rodriguez kom til avtalt tid, hadde fantastisk kommunikasjon om jobbens utvikling (som gikk over flere dager), grei pris, og ypperlig kvalitet på arbeidet. Fikk det akkurat slik jeg ville, og mer til. Neste gang jeg har noen jobber som skal gjøres, skal jeg definetivt kontakte dette firmaet igjen!

Kim Bjørnsrud, 2. okt. 2018

Bore hull i betongmur til hageslange

Bobo Rodriguez gjorde en god jobb med å pusse en betongmur for å skjule en hageslange som skulle føres opp og gjennom på skrå til den andre siden. Slangen utgjør forbindelsen til siste del av vårt vanningsanlegg.

Michael Lars Adams, 28. sep. 2018

Slipe garasjegulv

Arbeid utført: Sliping av garasjegulv som hadde meget grov overflate, samt overflatebehandling med epoxy. Vurdering: Dette er en håndverker som kommer med gode forslag til løsninger og som gjør det beste for kunden. Dette har medført et meget godt sluttresultat. Garasjegulvet er nå helt strøkent og fint. Meget god kommunikasjon underveis og Rodriguez møtte alltid til avtalt tid. Alt i alt en supert utført jobb, slik det skal være. Anbefales!

Ronny Anders Dam Dammann, 10. aug. 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Ruben Andre Lopez Rodriguez
Innehaver
Ruben Andre Lopez Rodriguez
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2018-08-03
Bransje
43.330 Gulvlegging og tapetsering
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-04-2019 04:56:04
Se hele regnskapet til BOBO RODRIGUEZ TRANSPORT OG SERVICE TJENESTER på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart