Siste evalueringer (12)

Flislegge og legge varmekabler i gang

Veldig pent utført arbeid, rimelig pris og hyggelige folk. Arbeidet ble en del forsinket i fht hva vi egentlig avtalte men utenom det er vi veldig fornøyd.

Elisabeth Kvalvaag, 20. sep. 2019

Montering ett kjøkkenskap

Bra resultat.

Gro Sævareid, 1. nov. 2018

Legge smartpanel og taklister

Jobben ble utført ok. De var for sene 4 av 5 dager med opptil 2 timer per gang. De fullførte ikke siste finish av jobben. Håndverker som gjorde jobben snakket ikke norsk eller engelsk så var når feil oppsto var det vanskelig å få det fikset på en lett måte.

Martin Bjørnnes, 21. sep. 2018

Vurderer etter isolering ca. 120 kvm loft

Er veldig godt fornøyd.

Wigdis Hannevold, 18. sep. 2018

Montere innerdører med karm.

Fornøyd med jobben Selhi Service gjorde. De bommer litt på hvor lang tid jobbene tar, men fullfører og gjør en god jobb. Ved siden av å bytte dører så har vi nå også brukt dem på listing, hvor de har gjort en strålende jobb. Og vi er ikke helt ferdig enda, og skal bruke dem på flere prosjekter fremover.

Farooq Asghar Ali, 11. sep. 2018

Småfiks etter nytt kjøkken.

SERVICE-SELHI var upresise på oppmøtetidspunter. De er to ansatte som kommer men kun en av de jobbet, den andre fungerte som tolk da han som jobber ikke kan norsk. Firmaet nektet betaling over faktura og påberopte seg rett til kontant betaling selv om totalpris oversteg 5000 kroner. Den ansatte som fungerte som tolk fremstod tidvis som provosert og uprofesjonell. Selve arbeidet ble til slutt utført godt og vi er fornøyde med produktet.

Odin Thune, 9. sep. 2018

For det første så var jobben på 4000 kr, og vi skrev kvittering ut til deg men du betalte kontant og vi har rett til og Ta betaling kontant om vi ønsker det .

SERVICE - SELHI 9. sep. 2018

Legge nytt parkettgulv (80 m2) + nye lister

Selhi og teamet hans gjorde en god jobb hos oss med å rive gammelt gulv, legge ny laminat og liste. Hyggelige folk som yter god service. Kommer til å bruke de igjen.

Drangsholt Daniel, 22. aug. 2018

Div.listing

Gutta var flinke . De gjorde en god jobb med listing langs gulv og tak i yttergang og trappegang hos meg . Jeg anbefaler de , og jeg bruker de gjerne igjen til snekkerarbeid ved en senere anledning .

Marianne Sundhagen, 20. aug. 2018

Maling av stue/kjøkken på ca. 38 kvm. (vegger og tak)

SERVICE - SELHI var serviceinnstilte, imøtekommende og punktlige. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Solvor Fermann-khalifeh, 13. aug. 2018

Montering av lås på dør

Veldig fornøyd med jobben. Bra montering av ny lås på gammel dør. De fikk utført det på veldig kort tid, selv om det var noen uforutsette vanskeligheter med døra.

Joel Chelliah, 11. aug. 2018

1 innerdør og listver

Jeg er kjempe fornøyd med jobben de har gjort. De hjalp oss med å kjøpe det vi manglet Sylvie Ndinga.

Sylvie Ndinga-igoba, 10. aug. 2018

Listing av soveroms dør

Jeg vil få anbefale Sehli & co. Presist oppmøte, lette å kommunisere med og vel utført arbeide. Standarden på arbeidet er nøyaktig, analysert og står til meget god karakter. Oppgjør som avtalt på forhånd.

Espen Rød Dulsrud, 9. aug. 2018
Vis flere evalueringer

Kart