MESTERBYGG GEILO AS

4.8 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

MESTERBYGG GEILO AS

Bygging for oss handler om kvalitet og gode håndverkere på jakt etter optimale løsninger. Hos oss treffer du fagfolk som alltid streber etter å finne den beste løsningen. Vi utfører alle oppdrag innen bygg- og tømrerbransjen, alt fra å sette opp fritidsboliger, hus og garasjer til å bytte vinduer, tak, montere kjøkken og generell rehabilitering. Vi jobber med eller uten totalentreprise, etter dine ønsker. Vi opplever at kundene våre er kvalitetsbevisste og derfor setter kundene også pris på fagkunnskapen vår.

Våre ansatte utfører arbeider innenfor områder som tømring og snekkeri, muring, tørrmuring, betong, våtrom/flis og monteringsarbeider. Vi er sentralt godkjent, godkjent som prosjekterende- og utørende våtromsbedrift av FFV, vi gjennomfører uavhengig kontroll av våtrom, godkjent for asbestsanering og vi er medlem av Byggmesterforbundet og NHO.

Vi er registrert Mesterbedrift og dermed er vår kunnskap godt dokumentert. Mestermerket er mønsterbeskyttet og det er kun registrerte, aktive mestere som har rett til å benytte merket i næringsvirksomhet. Vi kan derfor garantere et resultat som er godt, siden vi er en bedrift med lokal tilknytning, kunnskap og kompetanse - med en stor mengde referanseprosjekter på Geilo og i Hallingdalsdistriktet.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften