Siste evalueringer (3)

Oppretting av verandasøyle

Har glemt å evaluere denne nesten to år gamle jobben, men kan melde om at jobben ble gjort kjapt, og søyla er fortsatt rett :-).

Håkon, Eidsvoll, 20. mai 2020

Asfaltering av tomta på ca 150-200m2

Helt perfekt jobb. Veldig diktig og profesjonal og let å samarbeid med som vil tilpasse arbeidet. Nå har vi kjempe fint tomta med sttøtemuren og asphalt og bra utført drenering. ENGEBRETSEN HÅVARD vil bli 100% ambefalt av oss.

Michael, Rånåsfoss, 4. des. 2018

Lage innkjørsel og parkering

Selve muren, parkeringsplassen og de øvrige oppgavene som felling av trær osv er godt gjort. Problemene meldte seg først i etterkant da faktura kom. Forsøk på beregning av dobbel MVA. Trusler om ekstra regning på avtalte arbeider, trusler om at utført arbeid ble tilbakeført. Etter gjentatte invitasjoner (fra meg) til å ta dialogen videre i forbrukertvistinstanser eller tingretten ble det motvillig akseptert at jeg betalte korrekt beløp.

Robin, Auli, 6. nov. 2018

Felling av trær og flytting av poststativ var ikke priset i anbudet som gjaldt mur av blokker. Det burde den oppegående personen sett. Når det gjelder moms så skrev jeg første gangen på tilbudet at moms tilkommer. Ved en skrivefeil senere av meg sto det at det var inkludert moms. Noe han også burde skjønt att varen skrivefeil av meg noe som andre hadde tolket det som. Han ville da ta saken videre. I det store og hele så tapte jeg mellom 20- 25000

ENGEBRETSEN HÅVARD 6. nov. 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VARNIK NIKOLAOS VARDOULAKIS

4.8 52 evalueringerBetalt Strømmen

Engebretsen Håvard

3.7 3 evalueringer Brårud

Nes & Nes AS

5.0 1 evalueringer Loddefjord