MINDRE BEKYMRINGER RISMYHR

4.8 (14 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

MINDRE BEKYMRINGER RISMYHR

Tilbyr private hjemmetjenester i hus og hage.Jeg er en norsk mann i slutten av 20-årene med fagbrev og flere års erfaring som murer. I tillegg har jeg flere års erfaring som pleiemedarbeider i den offentlige omsorgs sektoren.


I disse årene har jeg registrert at stadig flere ønsker hjelp i hjemmet, enten det er eldre med stort hus eller leilighet som ikke ønsker å flytte fra hjemmet de er så glad i eller yngre mennesker som ikke har tid til alt som skulle vært gjort i hus og hage i en travel hverdag.


"Meget fornøyd med Magnus. Han kom til avtalt tid og var effektiv." - Jan fra FINN småjobber.


De store firmaene og det offentlige er ofte under stort arbeidspress og mangler både tid og ressurser. Som en motvekt ønsker jeg å tilby min hjelp og tid til de gjøremål som du ønsker hjelp til. For meg er det ekstra viktig å sette av god tid til kommunikasjon med kunden slik at jobben blir utført på en tilfredsstillende måte.


"Magnus kommuniserte godt i forkant av jobben, kom når han skulle, og hadde lure tips underveis. Resultatet ble veldig bra. Anbefales!" - Aslak fra FINN småjobber.


Jeg kan tilby nær oppfølging med ukentlige/faste oppdrag for de som ønsker det og er ellers fleksibel til å møte opp på kort varsel.


"Magnus er særdeles hyggelig og gjorde en veldig god jobb. Jeg fikk inntrykk av at han er en dyktig murer." - Kristin fra FINN småjobber.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Magnus Rismyhr
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2018-05-31
Bransje
96.090 Personlig tjenesteyting ikke nevnt annet sted
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 09-09-2019 09:31:34
Se hele regnskapet til MINDRE BEKYMRINGER RISMYHR på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kontakt bedriften