Siste evalueringer (15)

Hel/delvis renovering av baderom

Vi brukte TVR for renovasjon av badet vårt i slutten av fjoråret. Badet er vi fornøyde med. Dessverre sliter vi veldig med å få dokumentasjon på det utførte arbeidet. Til tross for flere purringer, så har vi fortsatt (et halvt år senere) ikke fått samsvarserklæring på el-arbeidet. I tillegg består FDV-dokumentasjonen som vi har fått kun av dokument for materialene som ble brukt, mens beskrivelse av utført arbeid mangler.

Ingjerd, Tromsø, 26. mai 2021

Renovering av bad

Renoverte badet vårt. Veldig fornøyd med resultatet og god kommunikasjon underveis.

Thilde, Tromsø, 25. april 2021

Renovering av bad

Vi renoverte badet og vaskerommet. Opplevde TVR som pålitelige med profesjonell gjennomføring av renovasjon. Kvaliteten etter komplett ferdigstilling av bad og vaskerom er upåklagelig. Særdeles god kommunikasjon og hyggelige håndverkere. Anbefales.

Linea, Tromsø, 23. okt. 2020

Renovering bad

Flott utført arbeid på totalrenovering av bad.

Kristine, Tromsø, 12. sep. 2020

Helrenovering av bad og kjøkken

Veldig god kommunikasjon fra anbud til tilbud, gjennomføring, avslutning og etterfølging. Vi fikk tillid til TVRs sakkyndighet og vurderingsevne, og fikk mange gode råd om prosjektet såvel som andre forhold ved vort hus. Kontrakten hadde imøtesett forskjellige komplikasjoner, som kunne oppstå ved oppussing av bad og kjøkken i et gammelt hus. Dette gav klarhet for hvordan slikt skulle håndteres underveis. Godt design og god finish på baderummet, noen detaljer i kjøkkenet (montering) kunne kansje ha vert litt bedre. Vi er veldig fornøyd med TVR, og vil gjerne invitere dem til å utføre fremtidige oppgaver hos oss. Vi tøver ikke med at anbefale dem til andre. Mvh Kåre N. Nielsen, Tromsø.

Kåre, Tromsø, 30. juni 2020

Oppussing av sokkelleilighet,ca.60 kvm

Anbefaler TVR på det sterkeste, de leverte på alle punkter. Veldig trivelige folk ! Ville ha brukt de ved en senere anledning og 👍😃.

Hege, Tromsø, 30. jan. 2020

Bytte av mellom 22 og 26 varmtvannsberedere og installasjon av 29 lekkasjevakt

God kommunikasjon underveis. Prosjekt ble gjennomført på pris og avtalt tid.

Aleksander, Tromsø, 27. nov. 2019

Oppuss av bad

Topp opplegg, fra start til mål. God kommunikasjon og oppfølging. Kjempefornøyd med resultatet til en pris som matchet andre bedrifter vi hadde innom til befaring.

Anders, Tromsø, 6. aug. 2019

Varmekabler + flislegging av yttergang ca 5 kvm

Flott arbeid utført til avtalt tid og pris.

Marianne, Kvaløysletta, 22. mars 2019

Blandebatteri kjøkken

Rask respons, godt utført arbeid og ryddig kommunikasjon.

Marit, Tromsdalen, 21. mars 2019

Etablering av nytt bad i kjeller

Tromsø Våtrom og Renovering har laget bad i kjelleren hos oss og vi er veldig fornøyd med kommunikasjon underveis, pris og utførelsen av arbeidet. Kan absolutt anbefales.

Sunniva, Kvaløysletta, 25. jan. 2019

Oppussing av bad

Svært fornøyd med kvaliteten på utført arbeid og veiledning i forkant og underveis. Tydelig velfungerende organisasjon, med profesjonalitet i alle ledd. Dyktige, erfarne og positive ansatte. Anbefales!

Rita, Tromsø, 14. jan. 2019

Bytte varmtvannsbereder

Raskt utført til avtalt pris.

Michael, Tromsø, 5. jan. 2019

Renovere bad

Veldig fornøyd med utført jobb på badet mitt. Lett å forholde seg til, god kommunikasjon og hyggelige folk. Anbefales på det varmeste.

Cecilie, Tromsø, 19. des. 2018

Oppussing bad,ca 10 m2

Profesjonelt og pent utført arbeid av flinke håndverkere. De holdt hva de lovet, og var lett og kommunisere med underveis i prosessen. Anbefaler de gjerne.

Anja, Tromsø, 8. nov. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart