Siste evalueringer (3)

Bytte vinduer,balkongdør og bygge trapp fra veranda i andre etasje

Vi var veldig fornøyd med hele jobben. Både kommunikasjonen underveis og endringene som vi ønsket ble akkurat som vi tenkte! Det er nøye utført, og prisen var akkurat som avtalt! Vi byttet vinduer, fikk bygd ramme rundt en åpning i veggen på terrassen, nytt inngangsparti med liten veranda, og trapp ned fra veranda i 2. Etg. Vil gjerne anbefale firmaet til andre!

Nina, Sjetnemarka, 8. sep. 2020

Garasjegulv

Profesjonelle fagfolk som gikk grundig til verks. God dialog hele veien. Jeg fikk innrykk av at de bruker gode, solide produkter. Mye for pengene og med tanke på den jobben de gjorde for meg, bør de ha mange oppdrag fremover. Det var virkelig godt å få utbedret garasjen av fagfolk som kan jobben sin. Ta kontakt med Cenitech om du vil ha utført skikkelig arbeid. Jeg kjenner ingen i firmaet og har ingen relasjoner der - noe som gjør det lettere å gi konstruktive tilbakemeldinger underveis og i ettertid.

Ketil, Sjetnemarka, 30. aug. 2020

Betongsaging i carport

De gjorde en helt grei jobb. Det var en overraskelse at jeg måtte ekstra for leie et 400V aggregat. Det er vel de færreste huseiere som har slikt tilgjengelig.

Kjetil, Ranheim, 17. nov. 2019

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Solstad-bygg AS

4.9 25 evalueringer Orkanger

Orklahus AS

4.3 27 evalueringer Orkanger

Cenitech AS

4.7 3 evalueringer Orkanger