Siste evalueringer (34)

Bygge en utebod på ca 12 kvm

Han utførte alle deler av jobben selv som graving, pukking og alt snekkerarbeid. Ryddig rask og effektivt. Vi er meget godt fornøyd.

Terje Simonsen, 14. juli 2020

Legge belegningsstein i innkjørsel

Veldig fornøyd. Skulle ordne innkjøring med stein og lav støttemur mot veien. Jobben ble utført raskt, til avtalt tid og pris. Anbefales.

Nataliya Glavnik, 14. mai 2020

Bygging av mindre anneks samt ny terrasse

Kristoffer gjennomførte oppdraget med stor profesjonalitet, pålitlighet og kvalitet. Han var ryddig og hadde god komunikasjon under oppdraget. I tillegg var prisen jeg betalte helt akseptabel. En stor fordel er jo selvfølgelig at all komunikasjon var på Norsk. Jeg anbefaler på det varmeste Kristoffer til dine oppdrag!

Geir Jørgensen, 17. jan. 2020

Grunnmur 50m2

Veldig proff og sinnsyk rask kar. Ingen problem med å anbefale Landmark til andre 🙂.

Allan Tinnion, 19. nov. 2019

Oppfylling tomt

Oppdraget utført raskt og i henhold til avtalt pris.

Geir T Engebretsen, 22. juni 2019

Oppgraving av øverste lag,samt planering

Fremstod svært kunnskapsrik, hvor vi følte trygghet ved at han virkelig kunne det han drev med. Effektiv i arbeidet sitt. Gjorde det vi ble enige om under befaring, i tillegg til enda litt til som dukket opp underveis. Løsningsorientert ved evt. Utfordringer, samt kom med gode tips og anbefalinger. Hyggelig og lett i kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste.

Johanna Södergran, 7. juni 2019

Utgraving og bortkjøring av masse

Kjapt utført til en fornuftig pris.

Jarle Sør-reime, 1. nov. 2018

Sette opp garasje

Veldig fornøyd. Rask, effektiv og løsningsorientert.

Anders Bakken, 15. okt. 2018

Drenering og diverse

Jobben ble utført etter vårt ønske og +litt til! En effektiv og behjelpelig arbeidskar som gjør mer enn han blir spurt om. Snur seg fort rundt om en kommer med ønsker, eller om det dukker opp utfordringer underveis! Jeg kan anbefale Kristoffer Landmark! Han leverer til avtalt tid og pris! Får 6 stjerner av oss! !

John Arthur Kleveland, 7. mai 2018

Drennering

Skader på grunnmur. Betong trapp skulle pigges vekk, ble brukt skuffa på gravemaskinen, grunnmuren er blitt forskjøvet og har sprekker. Vindu som skulle mure igjen, slipper in dagslys mellom leka klossene. Skader på veranda og verandatrapp som blei flytta for å unngå skader. Drennering ser ok ut. Men det er ikke sikkert, må vente til vinteren for å se om det er tett. Anbefaler IKKE Kristoffer til andre. Får ikke en eneste stjerne.

Sonja Rivers, 22. april 2018

Det eneste hun har rett i er at det ble skade på grunnmuren, den ble også reparert av meg. For meg som entreprenør så er det vanskelig å svare på denne kritikken annet en at hun dessverre totalt har missforstått tilbudet hun har fått. Hun nevner heller ikke at det ble gjort mer arbeid som hun ikke ble fakturert for.

KRISTOFFER LANDMARK 10. mai 2018

Hage,tomt,drenering,grave maskin

Vi er meget godt fornøyd med grave maskin arbeidet som Kristoffer har gjort hos oss. Jobben var omfattende der Kristoffer var eneste bedrift som kunne gi en fast pris på jobben, med en stipulert pris på materialer. Kristoffer som er bedriftseier, var bestandig tilgjengelig på telefon under prosessen, hadde gode løsninger på alt. Vi kan absolutt anbefale Kristoffer Landmark og bruke igjen for senere anledninger. Mvh Temur Valiev.

Proff Bygg, 12. des. 2017

Graving rørlegging separasjon kloakk

Hyggelig og følger deg opp hele veien underveis. Kan absolutt anbefale Kristoffer Landmark.

Terje Tintin Tinnion, 4. sep. 2017

Graving og drenering,rekkevikløkka 2-4 3260 larvik

Effektivt og greit utført jobb til avtalt tid og pris. Kan anbefales videre!

Irene Thorstensen, 3. mai 2017

Drenering og flytting av jordmasse

Meget fornøyd med jobben Kristoffer tok seg av hjemme hos oss. Etter to befaringer og et godt tilbud satte han i gang. Møtte opp til riktig tid og forstod seg på vårt problem, var løsningsorientert og kom med gode forslag. Arbeidet effektivt og hadde gode kontakter med andre leverandører. Om det er noe vi trenger en mark-entreprenør til så skulle jeg lett valgt Kristoffer igjen! En hyggelig og flink mann!

Jonathan Ekström, 11. nov. 2016

Bygge balkong

Fremstår som svært profesjonell. Er rask, effektiv og leverer. Vi kan anbefale Landmark!

Silje Terjesen, 2. juli 2016

Ca.60 kvadrat plen skal gjøres om til parkering/gårdsplass

Rask,effektiv til avtalt pris og til avtalt tid. Kan absolutt anbefales.

Steinar Ueland, 30. juni 2016

Lage biloppstillingsplass

Kristoffer kom på befaring og hadde gode tips til hvordan det kunne se bedre ut enn jeg hadde tenkt. Jobb ble utført kjapt og effektiv. Sluttresultat ble meget bra. Skal det trekkes for noe så var det at det lå igjen søppel. Prisen ble som avtalt, og var blant den aller laveste av dem jeg hadde kontakt med. Kristoffer virket som han hadde masse kompetanse og erfaring. Anbefales!

Mikael Jakobsen, 10. mai 2016

Graving i forbindelse med oppsett av såle og støttemur.

God informasjon og oppfølging av avtaler underveis. Minus fordi det ikke ble gravd dypt nok på enkelte steder det det skulle mures opp støttemur.

Einar Kulvik, 2. feb. 2016

Sprenge bort liten knaus med fjell,grave ut jordmasser og frakte dette bort.

Brukte han til å sprenge bort noe fjell og grave ut et område for å lage gårdsplass. Samt fylle på masser. Veldig bra og raskt utført arbeid! Kan trygt anbefales fra min side.

Herman Hegdahl, 13. des. 2015

Legge nytt tak på ca 150 m3.

Vi var kjempefornøyde, og anbefaler de på det beste. Vi avtalte en fast pris, hvis det ikke kom noe veldig i tillegg, . Han ble ferdig til avtalt tid og prisen holdt seg, skiftet bare litt råte under takrenner. Alt var med i prisen. De tok med seg gamle taksteiner og diverse og kastet. Hyggelige snekkere og de holdt orden rundt seg.

Terje Akerholt, 3. jan. 2014

Carport m bod

KRISTOFFER LANDMARK Landmark gjennomførte jobben på en effektiv, profesjonell og ansvarlig måte. Vi undersøkte flere bedrifter (ca 35) og vi vagte Landmark fordi har virket mest profesjonell, hadde gode forslag og hadde faktisk det rimeligste tilbudet. Han har drennert den ene veggen på huset, planert gårdsplassen og satt opp en flott carport med bud. Han brukte akkurat den tiden han sa han skulle bruke. . . . Så vi anbefaler K. Landmark på det varm.

Maria J.s. Rosen, 13. nov. 2013

Grunnarbeid - drenering

Landmark gjennomførte jobben på en effektiv, profesjonell og ansvarlig måte. Vi undersøkte flere bedrifter (ca 35) og vi vagte Landmark fordi har virket mest profesjonell, hadde gode forslag og hadde faktisk det rimeligste tilbudet. Han har drennert den ene veggen på huset, planert gårdsplassen og satt opp en flott carport med bud. Han brukte akkurat den tiden han sa han skulle bruke. . . . Så vi anbefaler K. Landmark på det varmeste!

Maria J.s. Rosen, 13. nov. 2013

Bygge om liten del av låve til utegangshus for hest

Kjempebra utført jobb etter avtale og pris. Kom med egen gravemaskin, bestilte pukk + ekstra lass med subbus som jeg ønsket uten noe problemer. Overrasket over hvor raskt jobben ble gjennomført. Alt har gått smertefritt og vi er veldig fornøyde med jobben som ble utført! Kan trygt anbefales videre, og vi vet hvor vi bestiller håndtverker neste gang!

Magnus Bjerknes Furøy, 29. april 2013

Bygge garasje

Bygget en garasje sammenhengende med huset, det gikk fort og ble bra.

Anders, 19. feb. 2013

Grunnmur til garasje på 25m2

Litt treig med å gi tilbakemeldinger når det gjelder avtale om oppmøtetid, dato og informere underveis. Han er derimot kjapp når han først er igang, og arbeidet var meget bra utført.

Lina Kvålseth, 29. jan. 2013

Drenering - grunnflate 130 m2

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Kan anbefales.

Sigbjørn Korsane, 1. nov. 2012

Legge utvendig rør til kom.ca 6 meter lengde

Meget effektiv og hyggelig. Kom å så på jobben på mandag. Torsdag var jobben gjort til avtalt pris,kan ikke få gitt nok stjerner.

Steinar Ueland, 29. sep. 2012

Oppføring av utebod,byggesett.

Vi snakket sammen den ene dagen og neste morgen var han på plass. Utførte en meget god jobb til avtalt pris. Trodde ikke boden skulle bli satt opp så raskt, men han holdt på helt til alt var klart på kvelden. Han gjorde en skikkelig og ryddig jobb, og jeg kan anbefale firmaet til andre.

Jostein Sæves, 24. sep. 2012

Trenger en som kan grave med minigraver for utgravninger

Raskt og svært godt arbeid. Kom raskt på befaring (fredag) Jobben var gjort påfølgende mandag. Kan anbefales! Jeg vil anbefale ham for venner og kjente som trenger en grave jobb utført.

Helge, 10. sep. 2012

Graving og støping av grunnmur til garasje på ca 6,20 x 5,60 m

Dyktig, pålitelig håndverker. Vi er veldig fornøyde resultatet! Anbefales definitivt videre!

Helle Wreen, 18. aug. 2012

Graving og legging av drensrør

Raskt på plass til befaring etter kontakt. Tilbud på plass etter et par dager - meget fordelaktig. Tok litt tid før jobben kunne utføres pga ferie bl. A hos leverandører. Jobbstart som avtalt - ferdig på to dager. Nøye på å vurdere kabler. Avtalt oppfølging før asfaltering. Meget fornøyd med jobben.

Fred Villmarken Rønning, 4. aug. 2012

Drenering

Strålende fornøyd med resultat og valg av bedrift, arbeidet ble utført til avtalt pris, tid og jeg ble informert daglig med hvordan jobben gikk. Ønsker Kristoffer Landmark lykke til videre og jeg kan anbefale han til slikt arbeid som drenering som ble gjort hos meg.

Jørn Christiansen, 30. jan. 2012

Skifte ut gjerde

Satte opp nytt gjerde. God pris, rask og holder avtaler.

Petter B Wiik Pettersen, 20. des. 2011

Drenering og utgraving til garasje.

Rask befaring, klar på kort tid. Fleksibel på endringer underveis. God pris og meget hyggelig. Anbefales.

Fredrik Olaf Kramer, 16. juni 2011
Vis flere evalueringer

Kart