Siste evalueringer (9)

Legge parkett

Ryddige, punktlige, hyggelige og flinke folk.

Lars Jørgen Thoresen, 24. nov. 2019

Inkassing av rør

Det ble gjort en god jobb til slutt men det tok lang tid. Dette var delvis på grunn av sykdom underveis. Da andre ble involvert ble kommunikasjonen komplisert.

Frances Gerono Huby, 21. aug. 2019

Montering av ny stekeovn

Servicebygg V/jelassi var den eneste som kunne komme med en fastpris og i tillegg så var denne fastprisen billigere enn pris anslaget til andre selskaper. Servicebygg V/jelassi holdt fastprisen og kom med dokumentasjon. Videre så var installatør hyggelig og gjorde jobben sin nøye.

Tobias Abrahamsen, 20. aug. 2019

Skal fliselegge ca

Flislegging av kjøkken. Jeg er veldig fornøyd med utført jobb! En svært dyktig og pålitelig flislegger, som var både effektiv og som overholdt alle avtaler. Alt utført til en hyggelig pris! Mvh Eva Oskarsson.

Eva Oskarsson, 4. aug. 2019

Oppsetting av lettvegg

Var veldig rask til å komme på befaring, og kunne begynne på arbeidet påfølgende dag. God og effektiv kommunikasjon. Bra kvalitet på arbeidet, flott pris. Selv var det en del ting jeg ikke hadde tenkt på når jeg la ut jobben, som V/Jelassi gjorde meg oppmerksom på, og til tross for at det ikke var med i anbudet ble fikset mot et svært moderat pristillegg. Totalt sett veldig godt fornøyd med jobben og gjennomføringen.

Vegard Fånes Aaring, 2. aug. 2019

Legging av flis i gang(ca 6m2)

La fliser i inngangspartiet i leiligheten og ble meget fornøyd med arbeidet som ble gjort. Enkel kommunikasjon og godt utført arbeid. Anbefales!

Henning Nystad, 31. juli 2019

Badegulv

Har gjort en fin jobb. Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort på badet. Pigge opp til ny sluk,nye rør, membran, varmekabler, støpt gulv, flislegging, montert baderoms panel, nytt elektrisk, downlights, 2nye dører med karm, montere dusjkabinett, vask med skap, opplegg til vaskemaskin, listing.

Karlsen Helmer Kristian, 30. juli 2019

Flislegging av badegulv

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, at håndtverker kom til avtalt tid og bra pris. Anbefales!

Lisbeth Merete Stock, 29. juli 2019

Reparere løs flis

Veldig ryddig kommunikasjon, rask og godt utført arbeid av hyggelig håndverker, og hyggelig pris.

Steven Wilson, 25. juli 2019
Vis flere evalueringer

Kart