Siste evalueringer (11)

Snekkerarbeider på hytte

Svært ryddig bedrift å forholde seg til. Ordentlige og pålitelige og veldig serviceinnstilte. Resultatet av det arbeid de utførte ble veldig bra. Absolutt et firma som anbefales og som vi ville engasjere for nye oppdrag.

Geir, Hurdal, 29. nov. 2020

Oppsett av hagestue/vinterstue med bod i lillestrøm

Fullisolert hagestue med bod, ca 23 m2. Tegelsteinsfasader på to vegger, innsetting av dør, vinduer og skyvedører, samt elektrisk arbeid var del av tilbudet. Det som skilte dialogen med MC Bygg med de andre tilbudene vi fikk inn var at de var komplette og inneholdt både snekkerarbeid, muring og elektro. Dialogen med MC Bygg var veldig bra helt fra første møte. De var raske til å sende tilbud, og endringer ble gjort raskt. Tilbudet var veldig oversiktlig satt opp. De fulgte også veldig bra opp i byggeprosessen, og avvik ble raskt endret. Kjøpte også skyvedører, bod-dør og vinduer fra MC-bygg, godt fornøyd. Murearbeid trekker litt ned, det andre veldgi bra. Kan absolutt anbefale MC-bygg.

Øyvind, Lillestrøm, 30. sep. 2020

Delrenovering av førsteetasje i rekkehus

Løsningsorienterte og pliktoppfyllende. Hadde gode forslag underveis i prosjektet og samarbeidet gikk fint. Leverte til avtalt pris uten overraskelser og godt fornøyd med resultatet. Vil bruke MC Bygg på neste prosjekt også.

Tommy, Jessheim, 6. juli 2020

Planlegging og gjennomføring av ny hage

Dette er ett seriøst firma som kom når du skulle og gjorde mer enn forventet. God kommunikasjon.

Kari, Eidsvoll, 18. april 2020

Feil kode samsung oppvaskmaskin.

Veldigt hyggelig og flink, oppvaskmaskin gikk desverre ikke og redde så blev eniga om og fjerne og fikse plats før en ny, som MC bygg kommer og installerer super førnøyd med jobben og hjelpen jeg fikk veldigt sjapa og ordentlig kom til avtalt tid og var veldigt nøye. Anbefales på det starkaste kommer bruke dem igen! ! Mvh patrik.

Patrik, Maura, 17. mars 2020

Kartlegge vannbåren varme med varmekamera

Arbeidet ble gjennomført på en profesjonell og grundig måte. Vi fikk også avklart flere forhold enn det som lå i den opprinnelige forespørselen vår.

Sigurd, Oslo, 17. mars 2020

Montering og påkobling av vox spottskinne

Arbeidet ble raskt gjennomført med god kommunikasjon underveis og en meget god pris. Anbefales på det varmeste.

Kenneth, Oslo, 4. mars 2020

Platting / markterrasse

God kommunikasjon, lydhør, rådgivende, pålitelig, ryddig og bra utført jobb. Anbefales absolutt - vi kommer til å bruke MC Bygg AS ved neste anledning også!

Kenneth, Jessheim, 9. juni 2019

Innvendig arbeid i garasje

Hurtig respons på jobben og kunne starte opp etter kort tid. God pris på jobben og bra kommunikasjon i hele prosessen. Godt fornøyd med sluttresultatet, og kan anbefale MC bygg.

Erik, Maura, 28. mai 2019

Bygging/utbedring av støttemur og trapper i hage

De kom raskt på befaring og utarbeidet et grundig og lettfattelig tilbud. De startet som avtalt og avsluttet som avtalt. Underveis hadde vi god kommunikasjon, og da vi oppdaget utbedringer vi ønsket utført underveis i arbeidet, hjalp de oss med å finne løsninger og utførte arbeidet. Det var aldri vanskelig å få kontakt med dem. Vi fikk daglig oppdatering om hva som var gjort og hva som var planlagt gjennomført neste dag, noe som gjorde det veldig lett for oss å følge prosessen. Prisen var som avtalt og vi gikk gjennom tilbud og sluttfaktura sammen på sluttbefaring slik at alle innspill ble tatt der og da.

Helene, Frogner, 16. april 2019

Kitchen renovation

The electrical and mechanical work at kitchen and bathroom area were acceptable but overall not satisfied with quality of work done. The new parquet near bathroom area started to knack the day after installation and the wooden gap line between parquets became broken too early. The bottom line of kitchen cabinets also started to move more frequently. The contractor did not take the responsibility to fix it properly after installation.

Ali, Hakadal, 3. okt. 2018

Thanks for the evaluation , every story has different ways to be told

MC BYGG AS 7. april 2021

Vis flere evalueringer

Kart

Kart