Siste evalueringer (4)

Pigge kjeller

Ryddig og god kommunikasjon. Bra pris.

Lukas, Tønsberg, 7. juli 2019

Lite borettslag slagen ønsker tilbud på snømåking

Veldig fornøyd med denne bedriften. Synes alt har vært og er bra: Kvalitet, kommunikasjon, pris, pålitelighet, ryddighet og profesjonalitet. Kan ikke si at noe er bedre enn annet, egentlig. Skovly rydder snø for oss og denne vinteren er det en kontinuerlig jobb. Han er nøye i arbeidet. Kommunikasjonen fungerer svært bra. Prisen har det ikke vært noe å si på. Skovly er en hyggelig kar som står på! Kan virkelig anbefale dette firmaet til andre.

Styreleder, Tolvsrød, 19. des. 2018

Legge belegningsstein i tilknytning til allerede eksisterende

Nicolay Skovly har gjort en flott jobb. Kommer alltid når han har lovet, og kommuniserer godt underveis. Han har foreslått gode løsninger som i etterkant er pent gjennomført. Blid og omgjengelig og pris som avtalt. Vi er veldig fornøyd og vil gjerne benytte hans tjenester igjen.

Knut, Tønsberg, 26. nov. 2018

Legge ca 45-50 m2 belegnignssten + grunnarbeid

Kan varmt anbefale Skovly vaktmester tjenester til alle. Extremt opptatt av at kunden skal bli fornøyd, god på å kommunisere underveis i arbeidet, samt komme med mulige løsninger. Kommer til avtalt tid og er ikke minst veldig hyggelig. Har lagt belegningssten og satt opp støttemur for meg, helt strøkent. Kan gjerne stå som referanse for Nicolay Skovly i Skovly vaktmester tjensterester. Fornøyd kunde, Eirik Husa, Tønsberg.

Eirik, Tønsberg, 9. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER