Siste evalueringer (4)

Montere epoq click-kjøkken

Andreas satte opp vårt nye Epoq-kjøkken. Arbeidet ble utført på glimrende vis, og Andreas kom med gode råd og løsninger underveis. Ikke bare i forbindelse med kjøkkenmonteringen, men rommet for øvrig. Meget detaljorientert og nøyaktig. Andreas kjøpte også inn nødvendig (uforutsett)materiale, og hentet deler av vår bestilling på Elkjøp. Meget hyggelig mann, og vi kommer til å bruke han(om mulig) til lignende oppdrag i fremtiden! Anbefales på det strerkeste!

Ole, Trondheim, 1. april 2019

Bygge bokhylle i vegg

Gode ideer, flott gjennomføring, lett å snakke med, solid arbeid. Vi kan ikke skryte nok av Andreas!

Tine, Trondheim, 18. jan. 2019

Montering av ikea veggskap på vaskerom

Andreas har vært punktlig og veldig serviceinnstilt og vi bruker gjerne Andreas neste gang det skal gjøres ting her hjemme. Jobben ble fullført til riktig tid og utfordringer underveis ble håndtert kreativt og profesjonelt. Jeg vil også si at Andreas har vært til hjelp langt utover det man kan eller bør forvente og vi er glade for å ha valgt han til denne jobben!

Edgar, Trondheim, 27. nov. 2018

Skifte dør

Kom på befaring til avtalt tid, gjorde nødvendige forundersøkelser, kom med veldig gode alternative løsninger som var både tids- og pengebesparende. Startet jobben på avtalt tid raskt etter befaring. Jobbet raskt og ryddig. En fornøyelse å samarbeide med. Anbefales videre.

Linn-Cecilie, Sjetnemarka, 20. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

E. V. TAK & BYGG AS

4.7 147 evalueringerBetalt Mjøndalen

Andreas Melgård

5.0 4 evalueringer Orkanger