UVAAG AS

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Kirkeveien 1149, 1890 Rakkestad

UVAAG AS

Anders og Lars Uvaag er to brødre med hver sin fagutdanning innen bygg og anleggsteknikk. Vi drifter i dag to selvstendige firmaer, hvor vi påtar oss oppdrag hver for oss eller i samerbeid etter behov og kapasitet.
Anders Uvaag driver Uvaag AS, et gravefirma som holder til i Rakkestad. Vi driver med stort sett alt innen graving, og utfører arbeid i hele Østfold.
Anders har ADK 1 rørleggersertifikat, noe som betyr at vi kan utføre alt av utendørs rørleggerarbeid; vann/avløp, drenering, salg og montering av renseanlegg. Firmaet har sentral godkjenning, og dermed står vi ansvarlig i søknadspliktig arbeid innen grunnarbeid, landskapsutforming og innen vann -og avløpsarbeid.


Lars Uvaag ENK tilbyr tjenester innen tømrer og betongfaget. Hovedsaklig restaurering av utvendige fasader og/eller tilbygg, nybygg. Forskaling og støping av gulv, vegger, grunnmur, fundamenter og konstruksjoner. Ofte rettet mot landbruk, hvor kombinasjonen med tømrer og betongarbeid blir særlig gunstig. Lars Uvaag ENK holder til i Indre Østfold kommune, med oppdragsmengde også i Østfold.


Vi tilbyr gjerne komplette løsninger fra utgraving av tomt til ferdig oppsatt bygg, der du som kunde kun forholder deg til en kontaktperson. Vi ser på dette som en solid og gunstig løsning både for kunden og for oss.


Andre tjenester;
- Massetransport
-Vann og avløp
-Biovac Renseanlegg
-Utleie av vibroplate
-Utleie av stillase
-Pussing gulvstøp
-Betongskjæring
-Flytavretting gulv

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Kirkeveien 1149, 1890 Rakkestad

Kontakt bedriften