Siste evalueringer (10)

Ny løsning - kjøkken.

Vi er veldig fornøyde med jobben Beate gjorde for oss med å tegne ny kjøkkenløsning og komme med forslag til stil og interiør. Beate leverte over forventning både når det kom til prossesen og selve løsningen hun presenterte for oss. Hyggelig og god kommunikasjon hele veien. Fleksibel og ryddig og alt til en god pris. Anbefales :-).

Line, Kongsberg, 3. mars 2020

Interiørarkitekt til innredningstips med mulighet for mer i stor halvluksuriøs enebolig

La ned en skikkelig innsats med et godt blikk for fine løsninger og kombinasjoner i tråd med våre ønsker som kunde. Svært gode kommunikative evner. Anbefales på det varmeste.

Fredrik, Vear, 27. feb. 2020

Hjelp til innredning

Veldig hyggelig. Hørte på mine forslag, og tok jobben seriøst. God kommunikasjon underveis. Vil anbefale til andre, og kommer til å bruke henne igjen om det skulle være behov.

Elisabeth, Oslo, 3. okt. 2019

Hjelp til å innrede en leilighet på 50 kvm

Sluttproduktet samsvarte ikke helt med mine forventninger.

Rabiye, Oslo, 2. okt. 2019

Style leiglighet

Hei, Jeg var meget fornøyd med boligstyling som ble utført av dere. Leiligheten virket oppfrisket etter deres arbeid. Vi fikk enorme tilbakemeldinger på hvor god kontrast det var mellom hele konseptet. Vi vil gjerne bruke dere ved en annen anneldning. Tusen takk for et godt samarbeid.

Sajid, Oslo, 16. sep. 2019

Hjelp/råd til farge og møblering

Vi møtte Beate første gang under befaring hos oss. Hun tok seg god tid til å bli kjent med oss, for å være til beste hjelp for å treffe på nettopp vår stil. Beate kom tilbake på hjemmebesøk etter noen dager med konkrete fargeforslag, og råd/tips til møblering og pynt. Alt til en god pris. Akkurat slik vi ønsket! Vi gir henne våre varmeste anbefalninger.

Tanya, Tønsberg, 5. juli 2019

Hjelp til endring av planløsning i leilighet.

Vi trengte hjelp til endring av planløsning i vår leilighet! Super hjelp til overkommelig pris. Anbefales på det sterkeste.

Anette, Oslo, 10. mai 2019

Innredning av stue i loftsleilighet

Vi hadde Beate på en veldig hyggelig befaring i vår loftsleilighet. Hun tok seg tid til å bli kjent med oss og kom med mange fine innspill som traff veldig godt hos oss.

Trond-Olav, Oslo, 22. april 2019

Interiørarkitekt 2-3 timer veiledning

Beate hjalp meg med materialer og fargevalg i et oppusssingsprosjekt. Fornøyd med jobben og anbefaler til andre.

Line, Oslo, 25. feb. 2019

Hjelp til innredning,farger og belysning

Beate ble valgt på bakgrunn av pris og interesse for vårt prosjekt, og hun levde opp til det gode inntrykket i løpet av hele prosessen. Gode løsninger basert på vårt behov, prisklasse og veldig tilgjengelig fra start til slutt. Vi er veldig fornøyde.

Petter, Tranby, 30. des. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Evjen Sønstebø AS

  Sandefjord

Lises Møbler

  Sandefjord

KM Anlegg AS

  Sandefjord