Siste evalueringer (14)

Sliping og olje / lakk av teakvindu

De gjorde en god jobb på en relativt krevende oppgave.

Espen, Jar, 14. juni 2022

Painting

Very nice and clean work. As agreed via this portal was fullfiled very smothly, would recomend for any future work.

Semra, Oslo, 19. mai 2022

Wall sparkling and paint job

I would definitely recommend Marcin and his company to others. I really liked his job and he is the kind of person who believes to deliver assigned jobs in a perfect way. He has completely changed my living room look and I am quite satisfied.

Govind, Oslo, 15. mars 2022

Renovering av leilighet

Raskt og profesjonelt. Jeg fikk gode råd og er kjempefornøyd av løsningen de anbefalte. Alt foregikk som avtalt. Kan gjerne anbefale.

Monika, Oslo, 22. jan. 2022

Sparkling og maling av tak,legge gulv

Jobben ble ikke startet i tid og ikke ferdig. Klarte ikke å få kontakt med arbeidsleder på telefon og ikke heller maler. Firma ville ha betaling i forkant når jobben var såvidt begynt og har enda ikke sendt regning. Helt useriøst for en enkel jobb som var maling av stue som skulle ta noen få dager. Vet ikke helt hvorfor de tok jobben når de ikke klarte å gjennomføre. Jeg kansellerte jobben når det ikke skjedde noe på 3 dager. Kan ikke anbefales.

Henric, Oslo, 15. nov. 2021

Kunne ikke fullføre fordi du ikke tillot det. Ingen vil gjøre arbeidet med makt. Forskuddsbetalingen er en normal del av kontrakten (et spørsmål om å avtale med klienten. Det kan være eller ikke) som du ikke ønsket å signere. Under intervjuet, vel vitende om at 80 % av arbeidet er gjort, sier du at det er greit, flott. Det var nok til å forstå at det er et midlertidig problem med bilen som vi vil være, men litt senere. Du plukker opp nøklene i sinne. Greit. Nå er det bedre å gjøre opp regnskap for den delen av arbeidet som er utført og ikke unngå kontakt. Kunder som deg er en ekstra motivasjon for oss. Til tross for alt, takk for kommentaren din, jeg tror det ikke er sant. Godt nytt år. :)

KONKRET GRUPPEN KOLANKO 7. jan. 2022

Maler et rom

De hyggelige malere gjorde jobben, maling av soverommet, rask og effektivt. Jeg var ikke forberedt på å måtte anskaffe malerull, rullebrett, mm men det var ikke et problem siden den avtalte prisen for arbeidet var rimelig. Alt i alt er denne kunde fornøyd!

Valerie, Oslo, 12. okt. 2021

Fullføre malejobb

Raske, effektive, kommuniserte godt underveis og opptatt av at jeg skulle bli fornøyd. Vil absolutt anbefale dem videre til andre.

Silje, Kolbotn, 23. sep. 2021

Male hybel 15-18 kvm. en liten stua vegger og tak

Vi kan varmt anbefale Konkret Gruppen! Vi har fått hel sparklet og malt hybelen. Disse gutta er presise, profesjonelle, rimelig i pris og ikke minst ærlig og veldig hyggelig. Alt gikk etter planen/avtalen og vi er veldig fornøyd med resultatet. Kommer absolutt til å bruke Kokret gruppen igjen ved en senere anledning. 😊 Emilie Grymyr.

Emilie, Oslo, 23. april 2021

Rive og ta med avfall

Arbeidet ble utført slik som avtalt. Alt avfall ble fjernet og ryddet vekk i etterkant. Jobben var litt vanskeligere enn først antatt så prisen måtte justeres. Alt i alt var jeg godt fornøyd med jobben.

Steinar, Trollåsen, 28. jan. 2021

Flyttebyrå - fra 1156 oslo til 3530 røyse - 51-100m² - 30.01.2021

Veldig fornøyd! Pålitelige, hyggelige og effektive. Svært god pris.

Iselin, Oslo, 26. jan. 2021

Maling av gang i treetasjes leilighetskompleks

Godt jobbet, og til avtalt pris. Ingen overraskelser, og kommunikativ hele veien.

Claudio, Oslo, 1. aug. 2020

Varetransport/budbil - fra 1914 ytre enebakk til 0561 oslo - 24.07.2020

Utrolig bra og effektiv.

Christian, Ytre enebakk, 28. juli 2020

Male liten del av fasade

Rask og hyggelig.

Liv, Jessheim, 5. juli 2020

Varetransport/budbil - fra 1396 billingstad til 3280 tjodalyng - etter 26.06.2020

Veldig hyggelig og pålitelig mann. God kommunikasjon underveis. Anbefales.

Siri, Billingstad, 17. juni 2020
Vis flere evalueringer

Kart