Siste evalueringer (25)

Installere oppvaskmaskin

Vaskemaskin ble koblet til på riktig vis. Men den står ikke rett, et bein er bøyd stygt til siden, og det ble gjort stygge merker i parketten under flytting av maskinen. Enda verre er at 24/7 Rørleggervakten AS ikke har svart på min klage. Jeg sendte over bilder og forklaring av min misnøye, samme kveld de var her. Jeg vil ikke anbefale denne bedriften.

Eirik, Sandvika, 12. mars 2021

Plugge radiatorrør

Ryddig og lett å kontakte.

Martine, Oslo, 21. okt. 2020

Lekkasje under kjøkkenvasken

Fornøyd med vel utført arbeid.

Hallvard, Oslo, 16. okt. 2020

Montere utekran

Raskt, ryddig og grei pris 😊.

Birgitte, Sofiemyr, 20. mai 2020

Kappe avløpsrør/rørlegger

Veldig dyre deler. Måtte handle flere ganger.

Sindre, Oslo, 29. april 2020

Koble til muslimshower,isbitermaskin til fryser og diverse ting

De gjør ikke det de lover, og utsetter og utsetter.

Shamaila, Strømmen, 21. april 2020

Montere baderomsvask med underskap

Vi er fornøyd.

Johannes, Oslo, 13. mars 2020

Rens avløpspumpe

Elendig utført arbeid som resulterte i at vi kom hjem til vann utover hele kjøkkengolvet. Vi måtte så ringe og krangle frem og tilbake i 3 timer før de kom og ordnet opp. Selve innholdet avløpspumpen hadde rørleggeren forsøkt å tømme i sluket på badet, hvilket gjorde at hele badegulvet var fullt i fett og matrester. Vi møtte svært lite forståelse for vår frustrasjon gjennom, og etter, prosessen.

Jacob, Oslo, 15. feb. 2020

Skifte 2 stk trykknapper på gebrigt toalett.

Alt iht avtale.

Thomas, Oslo, 9. feb. 2020

Totalrenovering av bad + delvis oppussing av leilighet i oslo

Vi er veldig fornøyde med jobben! 24/7 totalrenoverte bad og toalett, og la varmefolie og nytt gulv i leiligheten. Sluttresultatet er upåklagelig, og prismessig er vi veldig fornøyde med alt vi har fått for pengene (Fastpris funker- ingen overraskelser). Etter en lekkasje kom de raskt og utbedret problemet uten ekstra kostnad. Det har vært noen utfordringer med kommunikasjon underveis, og det kan være greit å være forberedt på å skulle være ganske "på," og sende flere meldinger og følge opp avtaler/arbeidet som blir gjort, samt at det ble noe forsinkelser. Vi er særdeles fornøyd med flislegging og malingarbeidet, og tusen takk for at dere gav oss et nydelig hjem! Hilsen Ragnhild & Tengel.

Ragnhild, Oslo, 3. feb. 2020

Renovering av bad

Grei sluttkvalitet på arbeidet, men kommunikasjonen er tidvis langt under pari. De fikk bl. A. Et ikke planlagt gjennomslag til badet på leiligheten under ved skifte av sluk. Naboen ble av forståelige grunner ikke spesielt begeistret, men Tony endte opp med å skjelle ut naboen. Det gjensto også bl. A. En dør som de ikke hadde skiftet slik det var avtalt. Da jeg holdt tilbake et mindre beløp i påvente av å få dette utført, sendte de saken til inkasso. Inkassoselskapet trakk kravet etter flere runder med redegjørelser fra meg. Jeg hadde rett til å holde tilbake ettersom ikke alt var ferdig. Selv om saken ble stoppet, er det ikke spesielt hyggelig å få en uberettiget inkassosak på nakken.

Kristin, Oslo, 28. jan. 2020

Renovering av bad.

Det var en sann fornøyelse å "overta" mitt nye bad. Veldig tilfreds. Profesjonelt utført av både rørlegger, flislegger og elektriker. Prisen absolutt innenfor rammen som var lagt på forhånd og kunne tas I bruk Før avtalt tid. Det ble jobbet både fredag kveld og lørdag for at jeg kunne "flytte hjem". Synd det ikke kan legges ut bilder😊. Tusen takk til firmaet😁.

Karin, Lillestrøm, 9. jan. 2020

Pusse opp et lite bad

Til å stole på. Gav fastpris.

Lindis, Oslo, 17. des. 2019

Bytte servantskap + eventuelt dusjhjørne

De gjorde en grei jobb, men fakturerte nesten 1000kr ekstra for bilbruk som det ikke ble opplyst om på forhånd. Litt dårlig når det er snakk om en anbudskonkurranse der man skal sammenlikne bedrifter.

Henrik, Oslo, 26. nov. 2019

Utekran som drypper

Istedenfor å bytte kranen første gangen de var her, så byttet de bare en pakning. Det endre opp med at de måtte komme enda en gang og bytte kranen da byttet av pakning ikke fungerte som fiks av problemet. Endte opp med å måtte betale ganske mye mer istedenfor at de bare byttet kranen første gangen.

Tore, Sandvika, 4. nov. 2019

Skifte blandebatteri på kjøkken

Avtalt tid senere på dagen, men ble oppringt med mulighet for tidligere gjennomføring. Hyggelig rørlegger som kom og gjorde jobben raskt og effektivt på under en time.

Mads, Oslo, 17. okt. 2019

Koble fra blandebatteri og sette på stoppventil eller plombere vannrør

Arbeidet ble gjort med god kvalitet og i tide av en hyggelig rørlegger. Vi var ikke enige om prisen som de fakturerte i ettertid, da den ikke samstemte med kontrakten vi hadde skrevet. Etter mye fram og tilbake reduserte de prisen som var bra, men dette kunne vært unngått hvis de var transparente i pristilbudet og konrakten.

Tom, Oslo, 17. okt. 2019

Kontroll av rør under kjøkkenvask

Kom på kort varsel, var presis, effektiv og hyggelig. Kunne velge å betale med kort på stedet eller få faktura. Fikk kvittering på melding. Kan absolutt anbefales videre!

Stine, Oslo, 19. aug. 2019

Bytte pakning/eventuelt batteri kjøkken

Hyggelig,ryddig og proff.

Kyrre, Oslo, 12. mai 2019

Bytte av stoppekran inne og varmtvannsbereder.

De utførte jobben på en meget ryddig og proff måte Kan absolutt anbefale 24/7 Rørleggervakta, følte meg helt trygg hele tiden, de kom når de skulle, og gjorde seg helt ferdig på dagen.

Carl, Oslo, 10. mai 2019

Trenger rørlegger til å koble oppvaskmaskin

Utført kjapt og ryddig ihht avtale.

Salam, Oslo, 15. april 2019

Bytte ut blandebatteri

Kjapp og enkelt. Kunne selvfølgelig vært litt mer presis. Men det ble nå gjort til slutt!

Ferdiannoor, Oslo, 15. mars 2019

Demontering/montering av kjøkkenarmatur

Kom når de skulle, gjorde jobben som de skulle, var effektive og veldig hyggelige, kan absolutt anbefale dette firmaet igjen.

Jarle, Oslo, 15. feb. 2019

Renovering av 2 bad

Oppdraget var å full restaurere 2 bad, nye el. Kurser og legge ny parkett i hele leiligheten på 110 kvm. Tony hadde god fagkunnskap og smarte ideer med kule detaljer. Kommunikasjonen og tidsplanlegging kunne til tider vært bedre. Alle som jobbet var veldig hjelpsomme og imøtekommende. (snekkere/flisleggere, rørleggere og elektriker) Vi er kjempefornøyd med sluttresultatet. Mvh Erik Arntzen.

Erik, Oslo, 10. feb. 2019

Rørleggerarbeid på bad og kjøkken

Opplevelsen med samarbeidet er blandet. Mye frem og tilbake og en uryddig kommunikasjon underveis, samt uenighet om hva som var avtalt i prisen var noe av det som førte til at jeg valgte et annet firma til å sluttføre arbeidet. Det arbeidet som ble utført av håndverkerne er ok. Pent flislagt bad og rør. Daglig leder og prosjektleder jeg samarbeidet med fremsto derimot som uprofesjonelle.

Sølvi, Oslo, 7. jan. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lindvall Montasje

4.7 54 evalueringer Oslo

Arkel Oslo AS

4.8 39 evalueringer Oslo

Elektro-sivert Installasjon AS

5.0 41 evalueringer Oslo