Siste evalueringer (50)

Male 8 vegger i nybygg

Bra pris og raskt gjennomført oppdrag!

Caroline, Oslo, 20. nov. 2022

Maling hall og stue

Veldig bra!

Stefan, Oslo, 22. okt. 2022

Beise fasade på hus

God kvalitet på arbeidet! Raske og effektive i tillegg. Kan anbefale dem på det sterkeste!

Anne, Oslo, 12. sep. 2022

Maling av hus

Super jobb utført. Hyggelige folk som gjorde en god innsats og var profesjonelle!

Bernt, Oslo, 2. sep. 2022

Maler innendørs i 2 hus uke 28

Bra utført arbeid. De kom til avtalte tider. Absolutt best på pris, og kan anbefales. Kan være litt dårlig på kommunikasjon, så bør skrives ned og følges med på som f eks fargekoder. Hadde absolutt brukt dem igjen, og anbefales.

Monica, Hølen, 9. juni 2022

Utvendig vask og maling av rekkehusleilighet

Er veldig fornøyd både med pris og kvalitet på arbeidet. I tillegg er det hyggelige folk.

Frøydis, Moss, 28. mai 2022

Maling av hus

Arbeidet utført på en svært god måte, lite søl og ryddig underveis. Yousef er veldig hyggelig og service-minded. Prisen utmerket. Det som trekker ned fra full score i vårt tilfelle, er at arbeidene ble forsinket. Dette ble likevel kompensert ved at vi fikk utført tilleggsarbeider.

Camilla, Moss, 25. mai 2022

Maling av hus - utvendig

HF Malingservice malte hele eneboligen vår effektivt, med ønsket maling, og til avtalt tid og pris. Profesjonell og ryddig betaling over faktura. Før avslutning på jobben hadde vi sluttbefaring der alle eventuelle feil eller mangler ble rettet opp uten forbehold. Vi er svært fornøyde både med jobben og prisen vi betalte.

Marius, Drøbak, 19. mai 2022

Maling utvendig - trehus fra 1933 i 2 etasjer - 0870 oslo

Relativt pent og greit sluttresultat. Noe strev med å få bedriften til å følge opp de kvalitetskravene som sto i kontrakten. De ville male når været var for dårlig. De sa de har malt to strøk, mens vi ble noe tvilende/usikre på det. Ujevn maling på nedsiden av liggende panel. Kun bruk av rulle på første strøk var ikke i henhold til avtalen. Litt vel lettvint maling av vinduene. De fulgte greit opp etterarbeid i etterkant av møtet om ferdigstillelse. Relativ grei kommunikasjon. Grei pris. Lite søl. Ryddet greit opp etter seg. Hyggelige folk.

Truls, Oslo, 14. mai 2022

Kontrakten vår var det på en regnværsdag La oss ikke male Men ikke hvis vi ikke skulle male i overmorgen når det regner Vi jobbet ikke på en regnværsdag

HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU 22. juni 2022

Male og pusse utvendig hus

Klart best på pris og raske og effektive. Hyggelige folk og rask til å svare på henvendelser og tok tak i avvik med en gang. Alt utført etter avtale.

Harald, Sofiemyr, 24. april 2022

Maling enebolig

Veldig bra utført. Anbefales!

Marianne, Vestby, 8. april 2022

Maling av 4 manns bolig

Litt kommunikasjonsproblemer pga språket. Alt løste seg tilfredsstillende til slutt. Fornøyd med bedriften.

Trond, Langhus, 13. sep. 2021

Stort murhus i fire etasjer

De kom, gjorde jobben og tok var behjelpelig med å løse div. Utfordringer som dukket opp underveis. Veldig konkurransedyktig på pris, gjorde jobben innenfor avtalt tid og med et smil.

Stine, Oslo, 6. aug. 2021

Vaske/slipe/male garasje ca 70-80 kvm

Vi er veldig fornøyde med arbeidet gjennomført av HF Malingservice Forouzandehjou. Prisen slo alle de andre som kom med tilbud med stor margin og det var i tillegg kort ventetid på oppstart av arbeidet. Det var noe kommunikasjonsvansker, men vi opplevde dem som ryddige og pålitelige og kvaliteten på det gjennomførte arbeidet var svært godt (malte en garasje i to strøk inkl vask/sliping av gammel maling + hagearbeid med beskjæring av busker og maling av et gjerde). Vi ville ansatt dem igjen!

Heidi, Nesbru, 24. juli 2021

Maling av enebolig

Utførte jobben effektivt og til avtalt tid . Holdt en konkurransedyktig pris. Var positiv , høflig og imøtekommende med god kommunikasjon. Opptrådde pålitelig og samvittighetsfullt og leverte et bra resultat.

Per, Vestby, 19. mai 2021

Male hus

Godt gjennomført arbeid! Raskt ferdig og meget konkurransedyktig på pris!

Carl, Oslo, 14. mai 2021

Male hus utvendig

Prismessig best - uten tvil. Gjennomførte malearbeidene med god kvalitet og til avtalt tid. Enkelte små språklige utfordringer i den skriftlige kommunikasjonen underveis, men det er bagateller.

Kalle, Oslo, 28. april 2021

Male enebolig med garasje inkl husvask

Vi er veldig fornøyd!

Ragnhild, Ås, 18. april 2021

Oppussing

Sølt av maling på nye gulv. Sparking begynner å sprekke. En man som jobbet for å fikse et hus. Nye dørkarmer var skadet pga en man som montert. Det de sier det gjør dem ikke vi kan ikke står 8 timer med dem hverdag og se. Anbefaler ikke denne firma. Hvis dere velger dere vil angre enn dag.

Sayanthan, Oslo, 8. mars 2021

Når du vil betale minst for arbeidet ditt, Og gjør kostnaden på 400 000 Nok med 60 000 nok Og flytt møblene inne i huset før du fullfører arbeidet og kontrakten Det samme skjer Og du vet godt at vi har gjort det bra til den laveste kostnaden for hjemmet dit Du kan også se bildene før huset starter og etter at huset er ferdig

HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU 8. sep. 2021

Maling eller eventuelt sprøyting av tak

Maling av tak/vegger i stue, gang og soverom. Litt komplisert siden taket på det høyeste er 6m. Fikk ferdig pris og betalte det vi ble enige om. Fornøyd med resultatet.

Jan, Moss, 17. feb. 2021

Malerjobb - 100kvm leilighet

Mye søl. Malingsflekker på gulv, på lamper i tak og på inventar. Jobben bestod blant annet i å sparkle og pusse før maling, noe som ikke har blitt gjort tilfredsstillende flere steder. Malingen kom på vegg og i tak, men ikke med tilfredsstillende kvalitet.

Michael, Oslo, 16. feb. 2021

Maling to rom i drøbak

Er utrolig billig og gjør jobben skikkelig. Noen helproffe og dyrere ville sikkert sparklet, pusset og malt enda mer nøyaktig, men det er bra i forhold til prisen. Ingen søling, og kan starte arbeidet kjapt. Så visst du bare vil få ting gjort er dette bedriften og velge for deg.

Dag, Heer, 10. feb. 2021

Male 60 kvm leilighet

Utrolig utrolig dyktige! Vi er kjempe fornøyd! Leiligheten ble som ny med de flotte veggene vi har nå! De helsparklet leiligheten 2 ganger, puss og maling. Jobben ble utført helt eksepsjonelt og resultatet er utrolig bra! De kunne starte med en gang og var super effektive. De var veldig nøye med alt de gjorde og vi er veldig glade for at vi valgte HF malingservice. Vi kan absolutt anbefale de :).

Martine, Oslo, 17. jan. 2021

Oppussing leilighet

HF malingservice fullførte jobben nesten, og skulle komme tilbake for å fikse detaljene senere. De dukket aldri opp igjen, selv etter gjentatte forsøk for å ferdigstille arbeidet. Arbeidet som gjenstår er listverk og noe maling.

Waqqas, Oslo, 22. des. 2020

Vi gjorde en god jobb, og Han har blit fornøyd ! og på noe av arbeidet ventet vi på at kjøkkenet skulle installeres, og vi ventet i ca 3 måneder med å informere utleier Men han skulle informere oss om to uker Derfor avlyste vi arbeidet

HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU 14. mai 2021

Malejobb

Vi valgte firmaet etter å ha lest gode tilbakemeldinger her på Mitt Anbud. Firmaet stilte opp på kort varsel for å male vegger og tak på kjøkken, samt tak i gang og stue. Takmalingen har vi ingenting å utsette på, men sparkling/maling av vegger på kjøkken var ikke pent utført. I tillegg ble det mye søl på benkeplate, vinduskarm etc.

Marte, Oslo, 16. des. 2020

Etter endt arbeid Kunden var veldig fornøyd Alt ble sjekket Etter 1 måned bare uten bevis Bare for å betale mindre Han kom med mange unnskyldninger Og ingen av dem var akseptable

HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU 9. mars 2021

Male kjeller

🙂.

Eline, Sofiemyr, 16. des. 2020

Male gang

Jeg er perfeksjonist, så var spent på hva jeg kunne forvente. Fuging, akryllmasse har lagd fine overganger i panel, overganger mellom panel/list og trapp. Flinke! Litt søl, er eneste som trekker litt ned. Jeg anbefaler så absolutt firmaet!

Wenche, Oslo, 27. nov. 2020

Male stue

Veldig god jobb til en god pris, Anbefales!

Caroline, Oslo, 2. nov. 2020

Vasking og maling av hus og garasje

Rask og godt gjennomført til avtalt pris.

Thomas, Vettre, 16. sep. 2020

Utvendig maling

Flott utført malerjobb på to høye og vanskelige gavelvegger. Knuste de andre firmaene på pris og jobbet effektivt og godt! Flekkmalte også en vegg som ikke var en del av avtalen (men som han hadde påpekt at var litt «mangelfullt» malt av oss;-) den siste uten noe tillegg i prisen. Anbefales sterkt til malerjobber!

Morten, Ski, 12. aug. 2020

Vask og maling av hus

Malte enebolig over to etasjer og mur. Positiv erfaring fra befaring av huset, spesifisering av tilbud til ferdig resultat. Veldig opptatt av å levere godt og gjorde fin finish på jobben. Kan være litt utfordrende kommunikasjon, men ikke et problem. Vil absolutt anbefale de til andre som har malerjobber!

Magne, Nesbru, 18. juli 2020

Maling av midtseksjon i rekkehus

Bra jobb. Måtte følge opp tett for å få skiftet dårlige bord på ytterveggen før de malte.

Rune, Trollåsen, 15. juli 2020

Utvendig maling - grunnet,liggende trepanel

Bra pris og godt utført arbeide.

Nylende, Ytre enebakk, 2. juni 2020

Maling av stua og gang i en leilighet

God pris og bra kvalitet.

Zaid, Oslo, 13. jan. 2020

Maling av 140m2 leilighet

Bra malejobb.

Mie, Oslo, 14. okt. 2019

Maling av 80 kvm leilighet

Pålitelig, effektive og god kommunikasjon.

Nirma, Oslo, 21. sep. 2019

Maling av enebolig,ca 70kvm grunnflate,2 etasjer

God dialog, god innsats.

Jan, Oslo, 17. sep. 2019

Male gavlvegg rekkehus.

Veldig godt fornøyd med kommunikasjon, gjennomføring av arbeidet og resultatet. Anbefaler gjerne bedriften til andre som vil ha malt husvegg, rasket , pålitelig og rimelig.

Aa., Oslo, 9. sep. 2019

Maling av 230 kvm enebolig med dobbelgarasje

Utført til avtalt pris og utført i henhold avtalt omfang. Bedriften kan bli bedre på ryddighet og nøyaktighet. Det lå igjen en del avfall rundt huset etterpå, og det ble en del malingssøl grunnet mangelfull maskering og tildekking.

Øyvind, Heggedal, 31. aug. 2019

Maling av utvendig 1. etasje- murhus med ny murpuss

Flott jobb til avtalt pris.

Jon, Oslo, 30. juli 2019

Maling av enderekkehus

Kom raskt på befaring, jobben ble gjort effektivt og ordentlig. God pris, god kommunikasjon og godt resultat. Vil helt klart bruke disse igjen om behovet melder seg.

Torstein, Ås, 16. juli 2019

Maling av 160 kvm bolig og 20 kvm garasje

Raskt og effektivt utført, alt som avtalt.

Bjørn, Drøbak, 28. juni 2019

Maling av en kortside,utvendig.

Enkel å kommunisere med, jobben ble utført effektivt og med god kvalitet i henhold til det som var avtalt. Går rett på sak og får jobben gjort! Fikk markedets beste pris! Anbefales!

Mohammad, Siggerud, 22. juni 2019

Maling/beising

Har beiset en 4mannsbolig og vi er fornøyd selv om det var litt slurv underveis. Dette ble rettet på av sjefen da det ble påpekt.

Tove, Ås, 19. mai 2019

Maling av leilighet

Har malt hele leiligheten. Kjempe bra resultat. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Veldig enkle å forholde seg til.

Ihab, Oslo, 26. feb. 2019

Maling av tak på 53m2 leilighet

Profesjonell bedrift med god pris og bra kvalitet på arbeidet. Selskapet kan anbefales.

Vanessa, Oslo, 9. feb. 2019

Male gulv matt svart (ca 45 m2)

Du får det du betaler for. . .

Georg, Oslo, 5. feb. 2019

Arbide er outfør å en nå har ikke betalte ingen ting 6000kr inkl Maling å mva best kvalited å så rask har gørt joben å di var førnyd . Vet ikke hvor for di skrivfte son!

HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU 20. feb. 2019

Helsparkling og pussing

Utførte helsparkling av vegger til en veldig god pris. De klarte ikke å sparkle på noen smale områder, så det måtte vi fikse selv. Bortsett fra dette er vi fornøyd med jobben.

Josefine, Oslo, 13. des. 2018

Innendørs maling av ca 100 m2

Fullført til avtalt tid.

Sylvia, Ås, 12. nov. 2018

Maling av ca 50 kvadratmeter tak

Kommunikasjon og punktlighet gikk fint. Var noe jeg ikke var fornøyd med, det komme raskt og fikset opp i.

Siv, Oslo, 5. nov. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart