TØMRER IN ACTION AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

TØMRER IN ACTION AS

Selskapet har vært på markedet siden 2018. Det ble stiftet av mennesker som har jobbet i byggebransjen i mange år. Ved gjennomføring av byggeprosjekter kombinerer ledelsen og ansatte lidenskap for å sikre kundetilfredshet med profesjonalitet og fagetikk.
Våre medarbeidere er fullt kvalifisert med mange års erfaring innen byggebransjen. Våre kunder er både private og bedrifter. Vi behandler hvert prosjekt individuelt. Vårt tilbud:
Vi garanterer ærlighet (ingen skjulte avgifter), punktlighet og høy kvalitet på tjenestene som tilbys. Samtidig opprettholder vi konkurransedyktige priser.
Vi er spesialister på å bygge hus fra bunnen av. Vi tilbyr for øvrig:
- montering av gulvplater

- interiøroppussing

- installasjon av gipsplater

- montering av dører og vinduer

- tilpasning av loft - fasadeverk

- tak

- arbeid med systemene: Fibo, suspendert tak, glassvegger Metoder


? Vi utfører alt arbeid ved hjelp av nye teknologier og moderne materialer, men vi utelukker ikke tradisjonelle løsninger. ? Vi tilfører og leverer bygg-, installasjons- og etterbehandlingsmaterialer som er nødvendige for å fullføre prosjektet. ? Vi strever for å oppfylle hver eneste oppgave, også de som er veldig individuell og uvanlig ? Vi er også interessert i samarbeid som underentreprenør.
Vi vil gjerne samarbeide med deg!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften