Moss House

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Folkestadtoppen 15, 1592 Våler i østfold

Moss House

Moss House hjelper deg å lykkes med digital markedsføring. Enten du skal starte nettbutikk, trenger ny hjemmeside eller vil bli mer synlig i søkemotorer kan vi hjelpe. Vi kan til og med drifte facebook- og instagramprofiler på dine vegne!
Jeg heter Tor Øyvind Westbye, og er grunnlegger og daglig leder i Moss House. Jeg har jobbet med digital markedsføring og PR siden 2001. Jeg har fulgt utviklingen av nye digitale plattformer og er entusiastisk over mulighetene som stadig åpner seg. Da jeg bestemte meg for å starte min egen bedrift, knyttet jeg til meg en konsulent med relevant erfaring fra Filippinene. Siden har én blitt til tre. Sammen utgjør vi Moss House. Alt bygger på relasjoner. Jeg tror på å skape relasjoner som betyr noe. Mitt mål vil være å lykkes ved å løfte andre frem til suksess. Når du samarbeider med Moss House, vil du alltid kunne forvente åpenhet og gjennomføringskraft. Er du interessert? Ta kontakt i dag!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Styrets leder
Tor Øyvind Westbye
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2018-05-26
Bransje
82.990 Annen forretningsmessig tjenesteyting ikke nevnt annet sted
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 24-05-2019 05:01:14
Se hele regnskapet til MOSS HOUSE AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kontakt bedriften