Siste evalueringer (88)

Fjerne pipe.

Godt fornøyd, utførte jobben til avtalt tid og pris.

Bjørnar, Stathelle, 14. des. 2021

Pigge kjellergulv

Utført som avtalt.

Erik, Porsgrunn, 2. des. 2021

Beskjæring av hekk

Pålitelig og effektiv!

Stine, Porsgrunn, 5. nov. 2021

Snøfangere

God kommunikasjon, ryddet bra opp etterpå. Raske og effektive.

Lisbeth, Skien, 28. okt. 2021

Maling av fasade og terrasse på nøtterøy

Godt fornøyd med vasking og to strøk maling av fasade, vinduer og terrasse på Nøtterøy. Holdt avtaler, kom til tiden og arbeidet lange dager for å bli ferdig før regnværet som var spådd. Kan anbefales.

Petter, Nøtterøy, 10. sep. 2021

Male hus

Vasking, skraping og to strøk maling på enebolig. Alle avtaler ble fulgt til punkt og prikke. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort!

Nils, Skien, 21. aug. 2021

Male enebolig

Dette firma kan trygt anbefales. Vi har fått et "nytt" hus etter at det ble malt utvendig av flinke håndverkere. Hyggelige folk som gjør sitt beste for at vi skal være fornøyd. Og det er vi! ! !

Elisabeth, Porsgrunn, 18. aug. 2021

Male hus

Fin jobb utført av 5 som malte huset på kun to dager til avtalt pris.

Monica, Tjodalyng, 18. aug. 2021

Rive ned peis

Ar Bygg har revet en peis hjemme hos meg. Dagen etter oppdaget jeg tyne lyse plater, halveis revet, som står igjen på gulvet og i taket. Jeg ble mistenksom og det første jeg tenkte på var - asbest. Jeg tok kontakt med Ar Bygg og informerte de om dette. De mente at dette ikke er asbest. Jeg trodde ikke på det de sa. Derfor tok jeg kontakt med Resolve AS, som er eksperter i asbestsanering. Resolve var innom på befaring og de tok en prøve av platen rundt peisen. Det viste seg senere at dette var asbest. Både Resolve og meg har kontaktet Ar Bygg. De nekter å samarbeide, til tross for at mine to små barn har blitt utsatt for asbest pga. Deres manglende kompetanse. Styr unna folkens!

Nikola, Stathelle, 5. juli 2021

Arbeidet ble utført i samsvar med alle sikkerhetskrav. Hele arbeidsplassen var dekket av plast, gulvet var helt dekket. Arbeidet ble gjort grundig. Etter utført arbeid ble alt ryddet opp. Det er bilder som skal bevise det før jobb, under arbeid og etter utført arbeid. Vi har en god arbeidserfaring, vi registrerer alt før og etter arbeidet.

AR BYGG, VERBICKAS 28. juli 2021

Maling av fem vegger og en enebolig i et borettslag

Kom raskt på befaring. Gjorde en bra malejobb, og ferdig før tidsfristen. Det var noen misforståelser underveis så ble raskt ordnet opp i. Det ble også gjort noe snekkerarbeid som er bra utført. Pga misforståelsen slapp borettslaget å betale for noe av snekkerarbeidet.

May-Kristin, Skien, 2. juli 2021

Montering av gips plater,legging laminat gulv,sparkling og maling,

AR Bygg. Kom på befaring 2 dager etter at jeg la ut jobben, etter mye fram og tilbake med andre selskaper så valgte vi AR BYGG. Jobben ble ut ført etter avtale, montering av gips, sparkling sliping og maling, legging av gulv, rydding, maling av stue, kjøkken, trappe oppgang plus noe annet små jobber. Arbeidet ble utført nøye, rent og ryddig. Betaling gikk greit, hadde mittanbud hatt flere en 5 stjerner hadde vi gitt mer altså. Skal du pusse opp å ha jobben gjort så er dette firma du bør velge. Veldig flinke og dyktige folk.

Ayhan, Skien, 30. juni 2021

Male bolighus utvendig

Vasking av tak og maling av bolighus, bod og garasje ble grundig og pent utført. Arbeidet ble i tillegg gjennomført lenge før avtalt tid, noe vi setter stor pris på. Alle vi har vært i kontakt med i AR Bygg har vært serviceinnstilte, imøtekommende og dyktige. Konkurransedyktig pris. Anbefales!

Halvor, Porsgrunn, 23. juni 2021

Male ferdig huset

Veldig fornøyd med alt! Veldig hyggelig og flink jente som malte hele huset til avtalt tid. Supert resultat, ikke noe søl. I tillegg var de best på pris.

Elisabeth, Porsgrunn, 23. juni 2021

Male hus. 1 1/2 plan

Godt utført til avtalt tid.

Lars, Larvik, 21. juni 2021

Male huset

Supre karer, rydig og vel utført arbeid 👍.

Frode, Herre, 21. juni 2021

Maling i høyden på murhus i skien

Profesjonelt og raskt gjennomført.

Christian, Skien, 16. juni 2021

Male hus

Meget godt utført arbeid. Vasking og maling av hus samt noe snekkerarbeid. Ryddig og arbeid utført til avtalt tid. God kommunikasjon. Anbefales.

Anders, Skien, 14. juni 2021

Lage en liten platting/trapp foran inngangen til leiligheten min.

Kjemperaskt og bra arbeid! Kom på befaring samme dag som jeg søkte anbud! Jobben ble utført tre dager etter avtalen ble gjort. Svært effektivt og bra! ! ! 😃.

Anne, Bø i telemark, 14. juni 2021

Platting

Veldig fornøyd med ny platting. 😃 pålitelige , nøye og grundige. Anbefales på det varmeste 😁.

Nina, Skien, 12. juni 2021

Forstørre vindu og ny trapp

Meget godt utført arbeid. Jobben besto av noe krevende bytte av vindu, samt sette opp tilpasset trapp mellom to etasjer. Ryddig og arbeid utført til avtalt tid. Har underveis hatt god kommunikasjon, og kan absolutt anbefales.

Rune, Porsgrunn, 8. juni 2021

Male hus og garasje

Vi leide inn AR Bygg til utvendig maling av hele huset og garasjen. Dialogen har vært veldig ryddig og kvaliteten på arbeidet har vært meget høy. Profesjonelt utført arbeid fra start til slutt, hvor de f. Eks. Har malt et tredje ekstra strøk hvor det har vært behov, lagt akryl i sprekker og bak hjørnebord for å hindre vanninntrengning og også løfte utdelende. AR Bygg jobber også svært effektiv og har virkelig stått på for å levere iht avtalte frister, sørger for at ingenting tilgrises og rydder opp etter fullført jobb. Anbefales på det sterkeste og de er de første vi ringer dersom vi trenger flere tjenester.

Kristian, Langesund, 30. mai 2021

Maling innvendig

Vi leide inn AR Bygg til innvendig maling av hele huset med tak, vegger og lister. Dialogen har vært veldig ryddig og kvaliteten på arbeidet har vært meget høy. Profesjonelt utført arbeid fra start til slutt, hvor de f. Eks. Demonterer gelender, lufteluker i tak etc. For å få et perfekt resultat. AR Bygg har i tillegg til malingen fikset opp i kosmetiske feil og løftet helhetsinntrykket på huset. AR Bygg jobber også svært effektiv og har virkelig stått på for å levere iht avtalte frister. Anbefales på det sterkeste og de er de første vi ringer dersom vi trenger flere tjenester.

Kristian, Langesund, 30. mai 2021

Trenger hjelp til skraping,vask og maling av 2 ende vegger.

Tusen takk for flott utført maler jobb. Effektive,ryddige,pålitelige og hyggelige mennesker. Heldige var vi ,som takket ja til AR BYGG. Kan andbefales på det sterkeste. Mvh Marianne og Rune Hansen.

Marianne, Bamble sommerrute, 26. mai 2021

Utvendig maling

AR Bygg kan jeg absolutt anbefale! De har malt rekkehuset utvendig. Firmaet har vist en fantastisk arbeidskapasitet og arbeidsmoral! De kom til avtalt tid og vi hadde god kommunikasjon før, under og etter at arbeidet var utført. Menneskene var veldig hyggelige. De fjernet alt rusk og rask etter at arbeidet var fullført. Resulatet av arbeidet var meget bra! Jeg kommer til å bruke dette firmaet neste gang jeg skal ha utført arbeid!

Hege, Larvik, 25. mai 2021

Fasadevask og utvendig maling av enebolig

AR Bygg gjorde en veldig god jobb med vaske og maling av huset vårt. Jobben ble utført av hyggelige og arbeidsomme medarbeidere. Vi har allerede anbefalt AR Bygg til andre.

Torgeir, Kragerø, 3. mai 2021

Bytte noe kledning,samt vaske,skrape og male hus

Veldig fornøyd med resultatet. Malingsarbeidet, inkludert skraping, ble gjort på en veldig nøyaktig og god måte. Ikke noe søl med maling e. L. Også snekkerarbeidet som ble utført er gjennomført med god kvalitet. Både under snekker og malearbeidet hadde vi god kommunikasjon for å finne de beste løsningene. Eneste grunn til 4 og ikke 5 stjerner er at en ansatt ikke hadde riktig kompetanse for å utføre vasking, noe som førte til en midlertidig krise. Sjefen var imidlertid raskt på plass og tok ansvar for å rette opp dette.

Heidi, Skien, 23. april 2021

Male 1 strøk på hus

Veldig profesjonell, og veldig flinke og nøye malere. Anbefales!

Sverre, Skien, 21. april 2021

Maling av hus

Godt gjenomført malingsjobb. God kommunikasjon og bra utført arbeid og opprydding k etterkant,.

Ida, Sandefjord, 20. april 2021

Bygging av 2 terrasser

Bra utført jobb med dyktige og hyggelige arbeidere. Hjalp til med innkjøp, og ryddet vekk søppel og plank. En stjerne i minus for litt lenger tidsbruk enn ønsket. Men kvaliteten var i alle fall god, og det er det viktigste. Bra kommunikasjon og oppfølging fra sjefen.

Morten, Porsgrunn, 20. april 2021

Male hus utvendig

Veldig fornøyde med jobben som ble utført hos oss. Veldig bra på kommunikasjon underveis og veldig lett å forholde seg til! Første håndverkeren jeg noen gang har hatt som kommer før tiden og utførte jobben fortere enn forventet!

Eivind, Skien, 9. april 2021

Male hus utvendig

Lett å kommunisere med, hyggelige folk, nøye utført arbeid. Bra pris. Alt i alt veldig fornøyd, kan anbefales, å kommer til å bruke de igjen.

Elsa, Kragerø, 6. april 2021

Rengjøring og maling av tomannsbolig

Vi er veldig fornøyd både med jobben , kommunikasjonen og prisen.

Tordis, Kragerø, 2. april 2021

Bygge ny terrasse

Flinke og hyggelige folk. Fullførtearbeidet flere dager før avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet er veldig bra, og vi anbefaler dem videre! ! Må bare passe på underveis at de husker smådetaljer i arbeidet som avtalt :).

Tahira, Skien, 29. mars 2021

Beising av hus

Jobben ble utført etter avtale, og etter avtalt tid. Ble også kontaktet flere ganger under arbeid for å høre om jeg var fornøyd eller ville få gjort noe annerledes. Jeg slapp egentlig å løfte en eneste finger fra start til slutt. Flinke folk jeg skal bruke igjen! !

Ove, Gvarv, 23. mars 2021

Male utvendig hus

Veldig hyggelig folk kom på tida. Fullførte arbeid som avtalt.

Deepak, Skien, 21. mars 2021

Maling av seks gavlvegger + 3 små gavlvegger + bodvegger og verandarekkverk på utsiden.

Jobben gjort i henhold til avtale og til en god pris,.

Erik, Brevik, 21. mars 2021

Pussing av tegl brannmur

Topp kvalitet og pent utført.

Bjørn, Porsgrunn, 18. mars 2021

Årsak til mugg

Skiftet gulv og dørkarm/lister, bra utført!

Elias, Porsgrunn, 15. mars 2021

Rive tegelsteinspipe

God pris, utførte jobben fort.

Martin, Skien, 10. mars 2021

Maling/tapetsering av hus innvendig

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, alle endringer/korrigeringer underveis ble ordnet opp i på en ryddig og profesjonell måte. Byggleder Arnold var veldig serviceinnstilt, pålitelig og løsningsorientert når det dukket opp noe som ikke var planlagt. Det ble også ryddet opp når arbeidsdagen var over, og søppel ble kjørt vekk. Arbeidsfolkene til AR Bygg var også veldig hyggelig å ha med å gjøre, dem kom også ofte med gode forslag til løsninger når det oppsto litt tvil i alle valgmulighetene. Oppsummert, AR Bygg kan anbefales på det sterkeste, god kvalitet på utført arbeid til avtalt tid.

Atle, Porsgrunn, 5. mars 2021

Bytte vindskier.

Flinke folk som kommer til avtalt tid Og står på hele dagen. Bruker dem gjerne igjen.

Glenn, Skien, 2. mars 2021

Sparkling og pussing av gipsvegg/tak

Effektive å flinke folk, veldig serviceinnstilt. Kommer til å bruke de igjen.

Brede, Skien, 22. feb. 2021

Oppussing leilighet. maling og legging av laminat.

Brukte AR bygg til oppsussing av hele leiligheten min. Det inkluderte maling av tak og vegger på alle rom (kun tak på bad og vaskerom) og legging av laminat på tre soverom. Arbeidet var av meget god kvalitet. Maleren var nøye og brukte akryl på områder hvor dette ville gi et enda bedre resultat. Han var samtidig effektiv. Legging av laminat ble utførtpå en svært profesjonell måte. Jeg er svært fornøyd med jobben som er gjort og kan trygt anbefale firmaet.

Åge, Porsgrunn, 18. feb. 2021

Malerjobb lett

Raskt og meget bra kvalitet på arbeidet.

John, Skien, 15. feb. 2021

Installere lettvegger for å skille mellom soverom,bod og gang.

Kjempe dyktige og hyggelige folk. Er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, til en veldig god pris. Pålitelige og samarbeidsvillige, bruker de gjerne igjen.

Marion, Skien, 13. feb. 2021

Riving av peis.

Meget godt utført.

Kjell, Porsgrunn, 13. feb. 2021

Sparkle gips tak 10m2

Meget bra jobb. Kom til tiden vi ble enige om.

Roy, Porsgrunn, 4. feb. 2021

Maling ,legg laminatgulv ,sette opp gips på vegg ,skap på vaskerom

Veldig fornøyd med både jobben og pris , lett å kommunisere underveis , skal benyttes neste gang igjen .

Akbarjan, Porsgrunn, 2. feb. 2021

Sette opp kjøkken

Montering av kjøkken. Kjempe bra gjennomført! Og jeg er kjempe fornøyd med resultatet på kjøkkenet 😃. Disse kommer jeg garantert til å bruke igjen. Kom til tidene de skulle og ble raskt ferdig. Anbefaler disse på det sterkeste 😊👏🏻.

Marita, Skien, 6. jan. 2021

Sparkling av vegger 3,8mx2,7m x2,4m

Sparklet og malt hunton fibergipsplater, veldig fornøyd med resultatet. Meget dyktig håndtverker. Kommer til å bruke disse igjen.

Bjørnar, Stathelle, 7. des. 2020

Soverom

Bra arbeid og veldig bra pris på arbeid også:) Jeg er fornøyd👍👍.

Sandra, Skien, 3. des. 2020

Maling av soverom

Malte gjesterom på 32kvm. Tak, lister og vegg. Resultatet ble flott.

Heidi, Skien, 19. nov. 2020

Sette oppe vegg

Utførte en bra jobb, bra pris!

Tina, Stathelle, 5. nov. 2020

Sette inn 2 vinduer

Utførte arbeidet som avtalt. Ryddig.

Ingeborg, Brevik, 5. nov. 2020

Bygge terrase

Flink snekker Bra kvalitet Ryddig.

Lars, Porsgrunn, 2. nov. 2020

Maling av tak

Veldig fornøyd med malejobben som ble gjort, hyggelige og flinke ansatte som kom til avtalt tid. Anbefales!

Helene, Skien, 14. okt. 2020

Maling av stue,gang,soverom

Veldig godt fornøyd! Rask befaring 22:30 på kvelden, Utførte jobben tidlig morgen etter. Ryddig, nøye og godt resultat, god arbeidsmoral, pliktoppfyllende. Meget hyggelig møte, bra pris også. Anbefaler på det sterkeste.

Hennig, Skien, 9. okt. 2020

Legge gulv

AR Bygg la gulv, foret og listet vinduer, pluss tapetsering av vegg hos oss. Veldig fornøyd med resultatet. God kommunikasjon underveis, effektive og god kvalitet på arbeidet deres! Ryddet og ordnet opp før de dro. Vi kan absolutt anbefale denne gjengen her videre!

Nina, Kragerø, 3. okt. 2020

Utvendig beising av hytte

Gjennomførte jobben som planlagt. Ingenting å utsette.

Ivar, Vrådal, 22. sep. 2020

Sparkling og maling av tak

Taket mitt ble helt perfekt. Veldig lett å forholde seg til og kommer presis.

Mads, Porsgrunn, 15. sep. 2020

Male fasadevegg

Raskt utført arbeid, god pris og bra sluttresultat. Anbefales!

Andreas, Porsgrunn, 2. sep. 2020

Bygge et pergola tak over terrasse

Bra utført jobb til avtalt pris, og avtalt tid. Løsningsorientert og pålitelig 👍.

Espen, Porsgrunn, 2. sep. 2020

Pusse opp stue

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført i min stue. Maling av tak, lister og pussing og maling av tapet på vegger. Ryddig, nøye, og godt resultat. God kommunikasjon underveis og kom til avtalte tider. Ok pris. Anbefales absolutt videre!

Mari, Skien, 27. aug. 2020

Legge ny parkett eller laminat i stue.

God arbeidsmoral , pliktoppfyllende og nøye.

Per, Skien, 4. aug. 2020

Maling av hus i porsgrunn

Har en enebolig med tilhørende vinduer som ble malt til avtalt tid og pris. Utførte enkelte snekkeroppgaver i tillegg. Veldig god kommunikasjon underveis, Arbeidet ble utført raskt og med veldig god kvalitet. Jeg er meget fornøyd. Kan på det sterkeste anbefales.

Helge, Porsgrunn, 24. juli 2020

Ønsker pris på maling av gesimskasser på et stort hus

Han kom når han sa han skulle komme, og var hyggelig og gjør en meget bra jobb og rydder etter seg. Kan annbefale han til andre som skal pusse opp hilsen Jan Johnsen.

Jan, Porsgrunn, 16. juli 2020

Tapetsere

Kom til avtalt tid, bra pris og veldig bra jobb.

Linda, Skien, 12. juli 2020

Beise husvegger

Fin kommunikasjon, effektivt utført og godt resultat. Firmaet anbefales!

Harald, Skien, 9. juli 2020

Bytte ut 25kvm platting

Jobben ble meget raskt og profesjonelt utført! Vi kan anbefale AR Bygg uten den minste tvil! !

Jørn, Porsgrunn, 15. juni 2020

Male enebolig utvendig

Sympatiske og vennlige, kom raskt på befaring. Alltid effektiv og god kommunikasjon. Alle utfordringer ble forsøkt raskt løst til det beste for meg som kunde. Til å stole på.

Benedicte, Skien, 13. juni 2020

Male tak

Veldig fornøyd med jobben firma utførte hos meg . . Konkurranse dyktig på pris og kvalitet . Weii Done.

Vigdis, Skien, 8. juni 2020

Skraping av hus.

Veldig bra innsats, jobben ble utført etter avtale bare mye raskere. Vil helt klart anbefale AR Bygg.

Jøran, Brevik, 2. juni 2020

Maling av trapp

Hyggelige, flinke og pålitelige. Jobben kunne raskt utføres. Veldig fornøyd med trappa de malte for oss!

Kristine, Skien, 28. mai 2020

Legge flis rundt peis/ovnsted

Profesjonelle og punktlige, avtalte pris på forhånd og alt stod til forventningene 👍.

Hans, Skien, 23. mai 2020

Male villa

Raskt ute med tilbud på jobben. Veldig greit med kommunikasjonen mens arbeidet pågikk, de er til å stole på. Startet tidlig om morgenen, effektivt arbeid og ryddig og ordentlig. Anbefales!

Geir, Brevik, 19. mai 2020

Pusse beise terrasse

Pålitelig og vennlig. Kan sitt fag.

Marianne, Skien, 27. april 2020

Maling av hytte,bjønnes,porsgrunn

Utmerket arbeid og raskt utført.

S, Porsgrunn, 23. april 2020

Mure og flislegge badromsgulv

Vi fikk murt/avrettet baderomsgulv og flislagt gulv og vegger. AR bygg utførte også snekkerabeid på vegger og laget kasse til vegghengt toalettI tillegg satte de inn et vindu. AR bygg utførte arbeidet raskt og effektivt. De delte også erfaring og kom med råd og veiledledning underveis i byggeprosessen. Arbeidet er kvalitetsmessig veldig bra utført . Vi har fått et flott bad til en veldig bra pris. Kommunikasjonen underveis har vært utmerket og vi bruker gjerne AR Bygg, Verbickas igjen.

Hanne, Porsgrunn, 1. april 2020

Montering av to vinduer.

Trivelige karer, kommer som avtalt og og virker profesjonelle. Veldig fornøyd med utført arbeide, effektive, ryddige og med god kommunikasjon. Kommer absolutt til å bruke AR Bygg i fremtiden.

Christian, Porsgrunn, 4. feb. 2020

Sette opp glassbyggerstein vegg

Kjempe flinke gutter, de skal få lov å gjøre flere jobber hos meg fremover.

Martin, Skien, 28. jan. 2020

Fjerning og oppsett av ny mur

Rimelig, effektive og gjorde mer arbeid enn vi opprinnelig ba om. Vi ble enige, og jobben ble raskt fikset. Ønsker å benytte oss av bedriften igjen senere.

Jimmy, Herre, 18. okt. 2019

Tette hull i pipe.

Veldig effektivt og fint utført. Anbefales.

Bjørn, Skien, 4. sep. 2019

Helsparkling og maling

Jobben ble utført til tiden og resultatet ble pent. Enkel å kommunisere med.

Espen, Porsgrunn, 20. aug. 2019

Vask og maling av enebolig

Ryddig og pålitelig.

Elisabeth, Skien, 19. juli 2019

Male hus utvendig

Jeg ble kontaktet samme dag som jeg la ut forespørsel. Jobben ble effektivt og bra gjort, samt at det var dydig og i orden da de dro. Kan anbefales.

Lena, Skien, 24. juni 2019

Maling av 40 kvadrat

De er veldig pålitelig og effektive :) Veldig god kvalitet til god pris , De har male helle stua og de tok ikke langt tid før de ble ferdig til bestemt tid. Jeg er kjempe fornøyd :) anbefaler på det sterkeste. .

Mohamed, Porsgrunn, 1. juni 2019

Hjelp til maling av hus utvendig

Skrapet i stykker treverk så flisene sto ut, betalte på forskudd og sluttet lenge før jobben var gjort.

Trygve, Porsgrunn, 25. april 2019

Male tak og vegger

Jobben ble gjort.

Christian, Porsgrunn, 5. mars 2019

Snørydding av innkjørsel så fort som mulig

Dukket raskt opp og jobbet effektivt og bra!

Emilie, Sandefjord, 8. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Kart