Siste evalueringer (37)

Ønsker hjelp til å slette vegger i ett rom for å klargjøre for maling.

Jobben: helsparkle vegger i 2 rom, fjerne 1 innervindu mellom disse rommene og montere nye gipsplater der vinduet tidligere har stått. De nye platene skulle helsparkles som de øvrige veggene. Firma: 1 person. De nye platene ble montert dypere enn resten av veggen. Snekkeren forsøkte å pynte på resultatet med flere sparkellag, men sa tilslutt at dette ikke kan løses. Ikke fornøyd. Dette må utføres påny, men av nytt firma. Veggene ellers ble bra.

Henriette, Oslo, 14. april 2013

Hva skal man svare til slikt?Vi snakker om 1m2 vindu i stue som skulle tettes ,hvor veggen er skeiv fra blokka ble bygd. Det har ingen ting med mitt arbeid å gjøre!!tror du glemte å nevne at jeg var der 6 ganger gratis med en underbetalt jobb til usle 15000,- Håper nestemann er smart nok til å takke nei til DÅRLIG arbeidsgiver!

DESIGN & SNEKKER SERVICE 14. april 2013

Flislegging over kjøkkenbenk

Fikk god hjelp til flising over kjøkkenbenk. Nyttige tips i forkant av jobben, overholdt avtale, tid og pris. Meget fornøyd og anbefaler andre til og bruke design &snekker service;).

Elisabeth, Oslo, 11. des. 2012

Bytte fliser

Han kunne komme på svært kort varsel og var effektiv. Resultatet ble kjempe bra. I tillegg var han veldig behjelpelig med info, angående krav mot styret i sameie. Anbefales på den sterkeste! !

Kenneth, Oslo, 19. nov. 2012

Henge opp speiler,skap og gardinstang

DESIGN & SNEKKER SERVICE utførte jobben punktlig og fort. Arbeidet var prikkfritt utført og DESIGN & SNEKKER SERVICE kunne også diskutere hva som var den beste måten å gjøre ting på og den beste plassering av forskjellige ting. Utmerket ! ! !

Nils, Oslo, 9. nov. 2012

Legging av kjøkkenfliser

Kjempe fornøyd med jobben som Design & snekker service gjore. Var på plass som avtalt. Gjorde jobben som avtalt. Prisen var mer enn noen andre tilbud vi fikk men resultatet var verdt alle pengene.

Flavio, Oslo, 1. nov. 2012

Utskjæring og montering av induksjonsovn i hel benkeplate

Jobben med å skjære ut i benkeplata til induksjons ovn ble gjennomført utmerket til konkurransedyktig pris. Snekkeren kom punktlig og var svært service innstilt. Han hjalp også til med å montere stekeovn og fikk satt den på plass i samme slengen. Dette var ikke en del av avtalen, men god service som ikke glemmes. Anbefaler gjerne Robin videre til andre og om vi trenger hjelp igjen, tar vi gjerne kontakt med han.

Siv-Karin, Oslo, 22. okt. 2012

Gulvlegging/garderobeskap

Veldig hyggelig mann. Kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid . Han var nøye og veldig hjelpsom. . Kan anbefales på det sterkeste. Prisen var også helt grei. M. V. H. AnneS.

Anne, Oslo, 11. okt. 2012

Montering av dusjdører

Montering av dusjdører var gjort på et par timer, til en god pris. Robin gjorde en glimrende jobb og er i tillegg veldig hyggelig. Han tok seg også tid ti å svare på spørsmål om helt andre ting. Jeg kommer definitivt til å bruke han ved en senere anledning. Takk for hjelpen =).

Frederik, Oslo, 7. sep. 2012

Sparkling og maling av tak i gang,ca 10 kvm. samt male inngangsdør.

Veldig fornøyd med jobben robin gjorde. . La ut jobben tirsdag kveld, og fredag formiddag var jobben ferdig med et veldig bra resultat. . Anbefales!

Jørgen, Oslo, 25. juli 2012

Montering og oppsetting av garderobeskap

Fikk utført jobben raskt, nøyaktig og til en pris jeg var fornøyd med.

Sissel, Oslo, 11. juli 2012

Fornye kjøkken

Vi skulle fornye kjøkkenet vårt, samt male og legge nytt gulv. Vi valge Design & Snekker service primært pga mange gode evalueringer. Robin innfridde våre forventninger. Han koordinerte rørlegger og elektriker. God dialog mens arbeidene pågikk. I sum nydelig utført arbeid til en overkommelig pris Robin er en pålitelig og hyggelig kar som trygt kan anbefales til andre.

Truls, Oslo, 29. juni 2012

Legge terrassebord på ca. 10 m2 balkong (betongdekke) i oslo

Kan anbefales på det varmeste! Veldig pent utført arbeid, og har opptrådd svært ryddig og ordentlig gjennom hele den korte prosessen. Fra et tidlig og rimelig tilbud, til befaring med gode råd underveis, og til ferdig utført arbeid under en uke etter at anbudet ble publisert! Velger gjerne denne virksomheten ved en seinere anledning.

Terje, Oslo, 25. april 2012

Innstallering av nytt kjøkken

D&S Service totalrenoverte mitt kjøkken (parkett, innredning, flis, tapet, maling, elektrisk og rør). Visning og anbud var ryddig og prisen konkurransedyktig. Robin Olsen var meget pålitelig og punktlig, og grei å ha kontakt med. Han koordinerte opplegg med elektriker og rørlegger. Arbeidsutførelsen var helt etter forventning. Jeg kan godt tenke meg å bruke D&S Service og Robin Olsen igjen, og anbefaler ham gjerne til andre.

Sverre, Oslo, 22. des. 2011

Montering av skyvedørsgarderobe og veggskap fra ikea

Bedriften tok raskt kontakt med en noe høyere pris enn de andre tilbyderne, men fikk likevel jobben på grunn av gode evalueringer. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og med et godt resultat på det som ble gjort. Da jeg hadde innsigelser på faktura ble jeg imidlertid møtt bemerkelsesverdig dårlig, og kommunikasjonen lå på grensen til trakassering. Jeg sitter derfor igjen med et svært dårlig inntrykk, men arbeidet ble tross alt vell utført!

Sangnes, Oslo, 16. des. 2011

Første man burde sjekke når man ønsker er en tjeneste! Er om man har penger til å betale for seg! Ikke betaler du,ikke svarer du verken på Mail ,tlf for så å avslutte med hva du! Synes jobben var verdt. Skam deg!

DESIGN & SNEKKER SERVICE 16. des. 2011

Tapetsering og maling

Robin utførste en svært bra tapetsering- og malings-jobb på soverommet. En hyggelig kar og svært profesjonell, meget fornøyd. Kan trygt anbefales!

Amund, Oslo, 27. nov. 2011

Bytte parkett på ca 52 kvadratmeter grefsen/oslo. må gjøres i uke 43

Vi har benyttet Design og Snekker Service til å legge ny parkett i stue, kjøkken og gang, bytte benkeplater og integrere hvitevarer i kjøkken og til å fjerne katteluke i terassedøren, samt en del listing. Alt arbeidet er nydelig utført, også rundt de fem radiatorene i rommene. Arbeidet er profesjonelt og skikkelig utført, de har vært hyggelige og imøtekommende og har levert etter avtale. Vi har allerede hyret dem til nye oppdrag. Anbefales!

Betsy, Oslo, 18. nov. 2011

Downlights i stue

Jeg ønsket å få lagt downlights i nedfelte kasser i stuen. Robin utførte dette arbeidet på utmerket vis. Svært hyggelig kar også. Kan trygt anbefales!

Jørn, Oslo, 7. nov. 2011

Legge parkett i en leilighet på ca 80 kvm

Som megler i PRIVATmegleren så har jeg ofte boligselgere som skal utbedre boligen/leiligheten sin i forkant av et salg. Denne gangen skulle det skiftes parkett, gulvlister samt litt andre smådetaljer. Robin Olsen møtte profesjonellt opp på befaring, kom med et konkurransedyktig anbud og utførte jobben svært tilfredstillende til både avtalt tid og pris. Robin og gutta i Design&Snekker Service vil bli valgt igjen ved neste anledning. ANBEFALES.

Andre, Oslo, 19. okt. 2011

Bytte en sprukket flis på baderomsvegg

Robin fra Design & Snekker Service kom til avtalt tid, og gjorde jobben til avtalt pris. Flisarbeidet ble utført på en meget tilfredstillende måte!

Truls, Oslo, 29. sep. 2011

Sette opp vegg inne

Veldig fornøyd med utført arbeid. Har fått satt opp en vegg med dør innendørs. Jobben ble gjort nesten umiddelbart, til en overkommelig pris. Anbefaler Design & Snekkerservice på det varmeste.

Elden, Oslo, 18. sep. 2011

Montering av 4 garderobeskap

Monteringen ble utført håndverksmessig godt og problemer som oppsto løste han utmerket. Jobben kunne utføres på kort varsel og var i tillegg det beste pristilbudet. Trenger jeg snekker igjen kontakter jeg Design & snekker service. Anbefales.

Hilde, Oslo, 16. sep. 2011

Klargjøre soverom for maling

Vi hadde et soverom som skulle klargjøres for maling, rommet hadde to lag med gammel tapet på gipsvegger (papirtapet med tekstilstrie utenpå). Robin var konkurransedyktig på pris, gjorde et seriøst inntrykk, og hadde en åpning i kalenderen som gjorde at han kunne begynne bortimot på dagen. Robin valgte å helsparkle rommet. Det viste seg å bli en relativt omfattende jobb, med tapet som slapp underlaget og veldig fuktig vær som førte til lange tørketider. Imidlertid ble resultatet meget bra, og vi har ingen problemer med å gi Robin våre beste anbefalinger.

Jonas, Oslo, 8. sep. 2011

Oppheng 50 tv-skjerm på vegg

Meget fornøyd med utførelsen. Rask tilbakemelding og befaring, rask levering og god pris. Topp kvalitet, Design & Snekker Service kan anbefales!

Øystein, Oslo, 23. aug. 2011

Flislegging av kjøkken og oppheng av kjøkkenventilator med noe el. arbeid

Fleksibel, rask og effektiv. Bra resultat til en god pris.

Stian, Oslo, 6. juni 2011

Innervegg

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet! Robin var ryddig og hyggelig å samarbeide med, hadde god fremdrift i arbeidet og leverte som avtalt både i forhold til kvalitet og tid. Vi bruker gjerne Design & Snekker Service igjen.

Unni, Oslo, 26. mai 2011

Terrassebord på balkong

Terrasebord ble lagt til avtalt tid og vel utført. Ok pris, blant de billigere. Anbefales!

Karoline, Oslo, 12. mai 2011

Listing av dører,gulv og tak

.

Trond, Oslo, 29. april 2011

Innvendig lettvegg

Jeg anbefaler gjerne Design & Snekker Service (v/Robin) til andre. Alt ble utført til en akspetabel pris (litt høyere enn andre tilbud) - med god kvalitet - og til rett tid!

Roger, Oslo, 27. april 2011

Oppussing av gang

Design og Snekker Service var et godt valg for oss. Utførte oppussing av stue og entrè; maling av tak og vegger i stue, helsparkling og tapetsering i entrè, ny parkett over det hele + delvis flislegging av gulv i entrè, og fjerning av bue fra 80-tallet! Resultatet er profesjonelt og pent, og svarte til forventningene. Snekker hadde godt øye for gode løsninger, stor fagkunnskap. Jobbet raskt og profesjonelt, tidsfrist ble overholdt. Pris var svært fornuftig, ikke overpriset.

Eirik, Oslo, 12. mars 2011

Montering av veggfeste for flatskjerm

Kom til rett tid, rask til å gjøre jobben.

Anonym, 7. mars 2011

Legge ca 17 kvm med fliser på gulv på kontor

.

Morten, Oslo, 10. feb. 2011

Legging av varmetråder og fliser på eksisterende bad

Kan absolutt anbefale denne bedriften.

Anonym, 8. feb. 2011

Legge gulv.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, effektiv og god pris.

Ida, Oslo, 4. feb. 2011

Legging av varmetråder og fliser på eksisterende bad

Kan absolutt anbefale denne bedriften.

Anonym, 4. feb. 2011

Noen som kan fikse et hull i en gipsvegg?

Pålitelig og veldig hyggelig kar! Veldig billig og fort gjort. . Anbefales.

Lana, Oslo, 24. jan. 2011

Fjerne dusjvegg og montere glassdører

Raskt og effektivt utført. Ikke den vanskeligste jobben men var nøyaktig og resultatet ble akkurat slik vi ønsket.

Anonym, 24. jan. 2011

Maling av tak

Godt utført arbeid. Raskt utført og pent utfør. Stor imøtkommenhet. Anbefales og brukesgjerne igjen.

Anonym, 13. jan. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER