STV GULV, TAPET & MALING AS

4.9 (9 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Vevelstadåsen 57, 1405 Langhus
 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

STV GULV, TAPET & MALING AS

S T V tilbyr alt av tjenester innenfor Gulvlegging, avretting, byggtapeserfaget, Flis og malerfaget. Vi tar også oppdrag med gulv oppbygging og våtrom. Ring for en hyggelig prat, så avdekker vi hvilke behov du har og gir deg et uforpliktende tilbuSTV.Gulv, tapet & maling AS.
Bedriften ble etablert som STV.Gulv,tapet & maling AS. i sep. 2018 av Tommy Sæter f.1973 og Vytautas Turauskas f.1979 .Men vi har erfaring fra tidlig 90 tallet både med rehabiliterings prosjekter og nybygg. de siste 6 årene har Vytautas vært ansatt som arbeidende formann på gulv av meg, jeg Tommy har vært ansatt som prosjektleder de siste 6 år for MHA Entreprenør og malermester Askautrud. jeg startet min karriere som byggtapetser lærling tidlig på 1990 tallet hos Malermester Bjørn Simonsen & sønn AS
-Vi utfører oppdrag i Oslo, Østfold og Akershus.
-Vi har pr i dag 8 ansatte (4 Bygg tapetserere og 3 malere) samt at daglig leder, Prosjektleder og formann også er ute å jobber
-Vi har kontor sentralt på Langhus.
-Våre fagfolk innen gulv og maling og vår prosjektledelse har solid kunnskap og lang erfaring og er godt kjent med flere av de større og mindre aktøren innen rehabilitering og nybygg prosjekter, vi har et godt utviklet prosjekt- og kvalitetsstyringssystem samt gode referanser fra gjennomførte prosjekter fra tidligere utførte arbeider i tidligere bedrifter og er godt valg når det gjelder samarbeids partner.
Vi gjennomfører prosjekter med egne ansatte for å sikre kvalitet i alle ledd.
- I tillegg til å legge våtrom, vinylbelegg (heterogene og homogene), kork, veggvinyl, linoleumsbelegg, gummi gulv, skrapematter, ESD-gulv (ledende gulv), akustisk belegg, tepper (tekstile belegg), parkett/laminat og sklihemmende belegg etc. utfører vi avretting av gulv.
- Vi har lang erfaring innenfor rehabilitering og klargjøring av flater. Da vi normalt selv skal legge belegg på flaten etter støpning og avretting er vi fokusert på at de forarbeider som utføres skal være varig og godt håndverksmessig utført.
- STV. utfører avretting av gulv, montering av trinnlyds plater, EPS, sparkling, oppbygging av fall ihht våtroms norm, oppbygging av lyd gulv, armering og avretting av gulv.
- STV. har egne ansatte(gulvleggere) med lang god og bred erfaring som utfører disse forarbeidene.
- Utfører alt innen tradisjonelle gulv og byggtapetser arbeider og inn og utvendig malerarbeid for, privat kunder, rehabilitering, offentlig og nybygg.STV Gulv, Tapet og Maling AS


Vi er medlem av StartBank.

Vi utfører store og små oppdrag innenfor:
Rehabilitering.
Service og vedlikehold.
Skadesanering/utbedring.
Nybygg.
Private og nærings kunder.

Vi er en seriøs og smidig samarbeidspartner.
Vi tilbyr kvalitet, trygghet og forutsigbarhet i alle faser av et prosjekt Vi har utarbeidet eget system for kvalitetsoppfølging og innehar et velfungerende system for HMS/Internkontroll på byggeplass .
Vi utfører oppdrag i Oslo, Østfold og Akershus.
Vi har pr i dag 8 ansatte (3 Bygg tapetserere og 3 malere) samt at daglig leder, Prosjektleder og formann også er ute å jobber.
Vi har kontor sentralt på Langhus.
Våre fagfolk innen gulv og maling og vår prosjektledelse har solid kunnskap og lang erfaring og er godt kjent med flere av de større og mindre aktøren innen rehabilitering og nybygg prosjekter, vi har et godt utviklet prosjekt- og kvalitetsstyringssystem samt gode referanser fra gjennomførte prosjekter fra tidligere utførte arbeider i tidligere bedrifter og er godt valg når det gjelder samarbeids partner .
Vi gjennomfører prosjekter med egne ansatte for å sikre kvalitet i alle ledd.
Vi anser at våre ansatte er selskapets aller viktigste ressurs.

Fokusområdene er:
Kunde service i alle faser.Planleging og oppfølging av det enkelte prosjekt-felles maler og metodikk.
Flat organisasjonsstruktur og kort beslutningsprosess.
Engasjerte og dyktige medarbeidere.

Vi satser på kompetanseutvikling blant våre ansatte. Vi skal levere kvalitet i alle ledd.
Våre ansatte er fagfolk med svennebrev og/eller ha lang erfaring. Vi stiller høye forventninger til våre ansatte og vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver i bransjen. Vi samarbeider tett med våre leverandører, og de på sin side sitter med det siste av tekniske løsninger - slik tilbyr vi kvalitet i alle ledd. Vi dokumenterer produkter, farger og FDV dokumentasjon, slik at også senere vedlikehold blir ivaretatt - det lønner seg for deg som kunde. Vi har alltid som mål å være konkurransedyktige på pris. Men vårt viktigste mål er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at våre kunder får et best mulig resultat av investeringen sin.

HMS/Internkontroll:
Rutiner for drift ivaretar internkontrollforskriften, lover og forskrifter for vårt fagområde.
Faste skjemaer /maler som er kjent for alle ansatte.
Instrukser for bruk av verneutstyr, maskiner, stillas, lift etc..
Alle ansatte som bruker lift er sertifisert for bruk av lift .
Bruk av byggeplassmapper for informasjonsflyt på byggeplass.
Tilstreber bruk av miljøvennlige produkter og at de ansatte skal ha kunnskap om arbeidsmetoder ifb. Bruk av miljøvennlige produkter.
Kunnskap og erfaring med BREEM prosjekter.
Alle har godkjent kurs ihht varmearbeider

STV utfører alt innen tradisjonelle gulv,byggtapetser og maler arbeider.
I tillegg til å legge våtrom, vinylbelegg (heterogene og homogene), kork, veggvinyl, linoleumsbelegg, gummi gulv, skrapematter, Parkett / Laminat, ESD-gulv (ledende gulv), akustisk belegg, tepper (tekstile belegg) og sklihemmende belegg etc. utfører vi avretting av gulv og flis arbeid. Vi har lang erfaring innenfor rehabilitering og klargjøring av flater. Da vi normalt selv skal legge belegg på flaten etter støpning og avretting er vi fokusert på at de forarbeider som utføres skal være varig og godt håndverksmessig utført.
STV. utfører avretting av gulv, montering av trinnlyds plater, EPS, sparkling, oppbygging av fall ihht våtroms norm, oppbygging av lyd gulv, armering og avretting av gulv. STV. har egne ansatte(gulvleggere) med lang god og bred erfaring som utfører disse forarbeidene. Utfører alt innen tradisjonelle gulv og byggtapetser arbeider for, privat kunder, rehabilitering, offentlig og nybygg. Alle ansatte og ledelse har godkjent kurs for varme arbeider samt kurs for våtroms arbeider.
Maler utfører alt innen tradisjonelle maler og tapetser arbeider.
vis mindre
vis mindre
vis mindre

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften