Siste evalueringer (11)

Maling av låvetak

Vi er meget fornøyd med jobben som ble gjort og med samarbeidet med de som utførte jobben. Anbefales på det sterkeste:).

Hildur, Sande i vestfold, 6. sep. 2022

Skifte ut/feste løs plank.

Kjempefornøyd med både kvalitet på arbeid , tidsbruk og kommunikasjon! Anbefales!

Jeanette, Tønsberg, 14. mai 2022

Bytte tak etter lekkasje

Jobben ble flyttet tidligere frem så det var supert! Kommunikasjonen underveis var veldig bra, fikk svar innen få minutter hver gang. Ryddig og pålitelig, jobben utført effektivt og profesjonelt. Positiv gjeng. Kan absolutt anbefalle Aleksander og gjengen!

Linn, Sandefjord, 25. nov. 2021

Bytte av panel pga råte

En i utgangspunktet liten jobb som ble langt mer omfattende på grunn av underliggende skader på reisverk og takkonstruksjon. Grei kommunikasjon underveis, og effektiv gjennomføring av arbeidene. Vil absolutt vurdere firmaet ved fremtidige vedlikeholdsoppdrag på vår bolig.

Hans, Oslo, 9. sep. 2020

Renovere ytterkledning på hus i tønsberg.

Jeg er fornøyd med arbeidet som ble utført iht første avtale. Her ble alt som var avtalt i tilbudet utført på en god måte. Kommunikasjonen var stort sett bra med noen glipper underveis. Sånt kan skje i en travel hverdag. Så her er det topp score. Det ble gjort en ny avtale om maling av strøk nr. 2 da dette ikke var med i tilbudet. Dette er jeg ikke fornøyd med og er ikke i henhold til mine forventninger. Ser ut for meg som det er brukt for lite maling.

Arnt, Tønsberg, 18. mai 2020

Bytte råtten takutstikk bjelke samt noen mindre underbord på klassisk bolig + vask/maling av huset

Vi er veldig fornøyd med hvordan huset ble etter at dere har utført jobben her hos oss. De malte i tillegg hele huset. Til dere som vurderer A-Bygg & Fasade; Jeg kan på det varmeste anbefale dem! Gjør en god jobb, til en rettferdig pris og de yter det lille ekstra som skal til for at helheten blir perfekt! Alexander og gutta gjør en bra jobb og tar stolthet i det de gjør. Finner smarte gode løsninger og klarer å se at helheten er viktig.

Marius, Bekkestua, 7. mai 2020

Skifte tak på ei hytte

Kolonihagehytte. Hytta trengte en nødvendig oppgradering; skifte tak, skifte panel på yttervegger, isolering samt inne lage hems, sette på vegg- og takplater, legge gulv, listing mm. Arbeidet ble gjort veldig profesjonelt av firmaet. Det var en meget god kommunikasjon underveis og jeg ble fortløpende informert om arbeidets gang med vedlagte bilder. Firmaet viste stor pålitelighet og effektivitet, og kvaliteten var veldig bra på arbeidet som ble gjort. Prisen jeg betalte var helt grei og under det andre firma ville ha tatt for det samme arbeidet. Neste gang jeg trenger snekkerarbeid vil jeg ta kontakt med firmaet igjen for da vet jeg at arbeidet blir utført profesjonelt. Kari Bredvold.

Kari, Oslo, 19. april 2020

Legge nytt tak m. v.

Godt arbeid, treg oppfølging i etterkant.

Erlend, Kolbotn, 17. april 2020

Reparasjon av tak

Reparerte det som var avtalt og var nøye med utførelsen, hyggelig, tilpasningsdyktig og ikke minst til avtalt pris!

Sabrina, Sandefjord, 6. april 2020

Tak og takrenner

Dette er en bedrift du kan stole på! De utførte en særdeles bra jobb til avtalt pris, jeg anbefaler de sterkt både til hjemmet og på hytta! Mvh Kjell Grimstvedt Sydsæter.

Kjell, Åros, 25. mars 2020

Rive og støpe terrasse . skifte dårlig kledning

Istedet for å skifte terasse ble det til at vi måtte skifte kledning på en hel vegg som de oppdaget det var fukt under. Vi fikk gode råd underveis, og jobben ble meget bra utført. Svært god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefales.

Gunvor, Sandefjord, 20. mars 2020
Vis flere evalueringer

Kart