Merkur Bolig AS

4.7 (17 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Gamle Leirdalsvei 5, 1081 Oslo

Merkur Bolig AS

Merkur Bolig AS importerer byggvarer direkte fra produsenter i Baltikum siden 2005. Vi kan tilby: elementhus og hytter, vinduer, dører, trelast av sibirsk lerk og spesialglass (sikerhettsglass, brannglass, herdet glass, støydempende glass).Vi er et firma som spesialiserer seg på rimelige dører og vinduer av topp kvalitet, produsert etter kundens mål og beskrivelse. Alle produkter produseres i henhold til skandinavisk standard. Vår produksjon av vinduer og dører i Baltikum har fått Norsk Sertifikat av Kvalitet av Direktoratet for Byggkvalitet.
Vi har erfaring med historiske byggninger fra Byantikvarens gulllister. Vi lager også koblede historiske replika vinduer med kittfals til konkurent gunstig pris.
Kan følge opp hele processen fra A til Å i forbindelse med søknad i kommune og samarbeid med byanikvaren til ferdig resultat.

Montering & Tjenester

Montering av vinduer og dører
Virksomheten disponerer monteringslag som har lang erfaring med utskifting/montering av vinduer og dører.

Vi kan derfor tilby våre kunder også profesjonell montering til rimelige priser.

Ta derfor gjerne kontakt dersom du ønsker befaring og hjelp til måltagning av vinduer/dører.?

Øvrige håndverkertjenester

I tillegg til montering av vinduer og dører kan vi også utføre snekker og tømreroppdrag samt murerarbeider og maling. Vi har spesialkompetanse for nybygg og rehabilitering.

Det er ofte slik at våre kunder ønsker å etterisolere samt skifte kledning i forbindelse med utskiftning av vinduer/dører. Vi kan tilby prisgunstige pakkeløsninger og rask og profesjonell utførelse.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften