Siste evalueringer (22)

Ac til nytt hus

Vi engasjerte Kvalitet VVS Entreprenør for rørleggerbeidet ved oppføring av vårt hus på Høybråten i Oslo fra Q3 2021 til Q3 2022. De startet med alt av rørsystem som ble lagt i såle. Deretter opplegg av alle rør i huset og til slutt montert alt av baderominnredning, varmtvannsberedere og øvrig rørlegger arbeid. Det var totalt 4 bad, 2 kjøkken, et vaskerom og 3 utekraner. Bertalan har opptrådt veldig profesjonelt gjennom hele byggeperioden, og stadig kommet med gode faglige innspill. Han har alltid levert på tid, og vært pålitelig. Prisen var også bra! Det er ingen selvfølge med en så pålitelig håndtverker. Jeg anbefaler Bertalan til alle som skal utføre rørleggerarbeid. Terje Stokke/ Oslo.

Terje, Oslo, 6. sep. 2022

Befaring av to baderom

Vi er veldig fornøyd med arbeidet gjennomført av Kvalitet VVS og Bertalan Varadi. Vi følte oss i trygge hender helt fra begynnelsen av prosjektet, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Tusen takk!

Trine, Oslo, 25. mai 2021

Våtromsarbeider: baderom + gjestebad

Vi gir med glede 5 stjerner til Bertalan Varadi og hans team. Vi er veldig fornøyde med kvaliteten på arbeidet som er utført, og med måten Bertalan har håndtert oppdraget på. God kommunikasjon, dialog og profesjonalitet i alle ledd og god kvalitet på alt håndverk. Hvis vi trenger noe lignende arbeid senere vil vi uten tvil benytte dette firmaet igjen. :-).

Silje, Oslo, 2. mai 2021

Rørlegger søkes for samarbeidsprosjekt

Ga det beste tilbudet og utførte jobben på en god og profesjonell måte.

Beate, Nesøya, 13. april 2021

Oppgradering av rør i huset

Nytt rørsystem og nytt bad. Flinke, pålitelige og ryddige. Veldig fornøyd med Kvalitet VVS Entreprenør AS.

Geir, Nordby, 17. feb. 2021

Kjøkken,bad vaskerom

Super bra på alt egentlig Kommer til avtalt tid.

Atle, Borgen, 14. okt. 2020

Renovering bad

Hei, vi bygget et bad helt fra grunnen av. Vi hadde fire stk inn på anbud. Vi valgte Kvalitet VVS Entreprenør basis en god pris og gode referanser. Nå som vi er ferdige kan vi ikke skryte nok av Bertalan og Robert ved RP Bygg AS. Vi hadde valgt et vanskelig bad med mange ulike detaljer. Jobben har blitt utført til en god pris og ekstremt god kvalitet. Begge parter var lett og snakke med underveis og de opprettholdt avtalt timeline. Om vi skal pusse opp, renoverer eller bygge et nytt bad i fremtiden kommer vi til bruke dette teamet igjen. Uten tvil!

Jørgen, Oslo, 14. sep. 2020

Rørleggerarbeid

Dyktige hyggelige folk, ga beskjed om når de kom og fulgte opp. Effektivt, fint arbeid, rydda etter seg og alt etter planen!

Helge, Slemmestad, 3. sep. 2020

Rørlegger

Jeg har byttet all rør og avløp i boligen og anvendte Kvalitet VVS Entrepenør AS i dette arbeidet. Bertalan er en meget dyktig rørlegger. Han jobber effektivt og er kvalitetsbevisst. Han gir god veiledning i prosessen, arbeider svært systematisk og er profesjonell knyttet til sine leveranse . Tillegg til dette holder han sine avtaler og møter alltid til avtalt tid. Jeg anbefaler han på det sterkeste og stiller gjerne som referanse for arbeidet han har utført hos meg.

Javed, Oslo, 26. juni 2020

Flytte vvb,stoppe kran,opprette vannfordeling

Utførte en meget god jobb med renovasjon av rør opplegg i eldre bolig med bl. A. Installasjon av rør-i-rør og flytting av vannintak. Punktlig og god kommunikasjon hele veien.

Stian, Maura, 29. mai 2020

Rørlegger til større jobb i vollen/ asker søkes ( oppstart starten av/ medio april )

Hadde et større prosjekt med renovering av hele røropplegget i huset Verdien på jobben 250. 000-300. 000 inkl materialer ( eks sanitærutstyr). Bertalan leverte prosjektet til best og fast pris. Han var fleksibel i forhold til oppmøtetidspunkt, slik at det var enkelt å samordne med de andre håndverkerne. Bertalan har holdt avtaler og kommunikasjonen har vært god under hele prosessen. Han har kommet med råd og anbefalninger som har vært nyttige. Stiller gjerne som referanse.

Henrik, Heggedal, 20. mars 2020

Grunnarbeider på bad

Kvalitet VVS utførte rørleggerdelen av jobben. Veldig pålitelig og lett å samarbeide med og fleksibel. Jobben som ble gjort oppfatter jeg som veldig godt utført han var veldig tilpasningsdyktig i forhold til arbeidet som skulle utføres og endret seg underveis.

Andreas, Eidsvoll verk, 24. sep. 2019

Vann lekasje på badet

Veldig fornøyd med jobber som er utført, ambefaller han veldig!

Mohcine, Oslo, 12. sep. 2019

Full oppussing av 2 bad!

Kjempeflink. Presis og nøye. Fleksibel i tillegg. Anbefales varmt!

Ansari, Rasta, 20. juli 2019

Rørleggerarbeid i forbindelse med totalrenovering av bad

Byttet rørsystem til rør i rør samt oppkobling av wc, dusj, badekar, servant og vaskemaskin. God kommunikasjon underveis og pent utført.

Sturla, Oslo, 8. juli 2019

Rørlegger med sertifikat til å montere sprinkler i taket

Profesjonell og dyktig . Finner en god løsning på alt. God veiledning og forklaring til meg som ikke har veldig mye kompetanse.

Sumugan, Strømmen, 15. juni 2019

4 bad + 1 wc + kjøkken

Veldig bra jobbet. Rask levering. Grei pris. Alt etter avtale + litt til! Anbefalles.

Kay, Mogreina, 29. mars 2019

Rør- og noe elektrikerarbeid i forbindelse med oppussing av vaskerom

Rehabilitering av vaskerom inkl. Pigging av gulv, flytting av rør, nytt skjult rør-i-rør opplegg. Svært fornøyd med hvordan arbeidet ble utført, det var både pent og fagmessig. Kunnskapsrik og nøye med dokumentasjon. Veldig ryddig på alle måter; tilbud, leveranse, punktlighet og gjennomføring. Veldig hyggelig og behagelig person. Anbefales!

Geir, Skedsmokorset, 16. mars 2019

Vann og avløpsrør jobb.

Byttet hele rørsystemet I en leilighet fra 1980 med rør I rør samt oppkobling av alt sanitærutstyr. Jobben ble utført veldig bra og til tiden vi ble enige om.

Trond, Kolsås, 5. feb. 2019

Renovering av bad

Utrolig fornøyd med utført jobb. Bertalan er kvalitetsbevisst og punktlig, noe som er sjeldent blant håndverkere. Han gjorde også mer enn avtalt og fulgte opp andre håndverkere, slik at de ikke slurvet. Veldig positivt at han forventer like bra kvalitet på arbeid av andre, som han leverer selv. Vi anbefaler Bertalan på det sterkeste og kommer til å bruke ham i fremtiden også.

Arash, Jessheim, 31. jan. 2019

Bytte av ekspansjonskar

Jobbet blev utfört till avtalt tid och pris på ett professionellt sätt. Jobbet bestod av: - Byte av ekspansjonskar - Byte av luftepotte - Reparation av läckage.

Markus, Bærums verk, 5. jan. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Rett Eiendomsutvikling AS

4.8 17 evalueringer Gjerdrum

Kvalitet VVS Entreprenør AS

5.0 22 evalueringer Gjerdrum

Rørlegger Flem AS

4.0 1 evalueringer Gjerdrum