Siste evalueringer (16)

Innvendig overflatebehandling tak,vegger,gerikter i leilighet fra 2005

Godt utført arbeid til rett tid og til en fornuftig pris og innen avtalt tid. Ryddet bra etter seg. Det som trekker litt ned er manglende bruk av munnbind i kontakt med oppdragsgiver.

Otto, Oslo, 20. feb. 2021

Sparkle / male vegg i leielighet

Er fornøyd med jobben gjort. Anbefales!

Igor, Haslum, 20. nov. 2020

Male noen himlinger,innvendige vegger i stue,gang,1 sov og 1 bad,noe på terrasse

Vakkerthjem Slomka malte en del overflater hjemme hos oss. Alt arbeidet ble utført med god kvalitet innenfor det avtalte tidsrommet. Veldig fornøyd, bruker dem gjerne igjen.

Marie, Oslo, 10. nov. 2020

Maling av vegger og tak i leilighet

Hyggelig, pliktoppfyllende og godt arbeid!

Hilde, Fjerdingby, 7. sep. 2020

Oppussing kjellerstue

Bra kvalitet til bra pris og god kommunikasjon underveis. Kan trygt anbefales.

Erik, Oslo, 18. feb. 2020

Opprette utleiedel og generell oppussing av hus

Etter befaringer og tilbud fra mange selskaper falt valget mitt på Vakkerthjem Slomka. Det som vant oss over var at vi fant en ro og tillitt til Lucas og hans tilbud på total renovering av huset vårt. Som i alle andre store prosjekter, dukker det opp ting underveis i prosessen. Lucas håndterte dette profesjonelt og effektivt. Vår største bekymring var at det ville koste mer enn det vi hadde budsjettert og blitt enige om i begynnelsen, men det var ikke tilfellet. Vi betalte på kronen(! ) det som ble avtalt og resultatet ble helt fantastisk! . Vi har kun en anbefaling og det er å velge Vakkerthjem Slomka for deres arbeid. Vi har anbefalt andre allerede og vi stiller mer enn gjerne som referans.

Michael, Oslo, 16. jan. 2020

Maling,gulvbelegg,montering av kjøkken

Syns jeg har fått det jeg etterspurte. Sympatisk firma.

Børge, Oslo, 12. des. 2019

Male og sparkle ca 60kvm

Lukasz og hans folk utførte oppgaven med sparkling og maling av vegger, tak og lister i henhold til oppdrag og innen avtalt tid på en utmerket måte. Da vi kom med tilleggsoppgaver underveis (bytte av silikon rundt badekar, sliping av kjøkkenbenk, festi g av lysekrone) tok han det med en gang. Prisen var også god. Anbefales.

Mari, Oslo, 30. sep. 2019

Oppussing 2 rom

Pålitelige og gjennomførte jobben som avtalt . Super kvalitet og god kommunikasjon underveis. Tok positivt imot ekstrajobb underveis. Absolutt anbefales. Vil helt sikkert bruke de igjen.

Svein, Oslo, 30. sep. 2019

Oppussing av entre og stue

De utførte arbeidet på godkjent tid, og vi er fornøyd med resultatet. Vi påpekte bedre renhold etter utført arbeid, noe som ble gjort tilfredsstillende. Vi kunne ønske litt mer tid til besiktigelse av arbeidet sammen med sjefen.

Tore, Oslo, 28. sep. 2019

Delvis renovering av kontorlokaler ca 200m2

Oppussing av kontorlokaler og trapp gikk bra. Takk for arbeidet.

Joakim, Frogner, 3. juli 2019

Oppussing av vegger og gulv i 63kvm leilighet

Veldig bra samarbeid med Lucas fra start til slutt. Utrolig fornøyd med kvalitet på arbeidet, god pris og ikke minst de anbefalingene jeg fikk underveis. Jeg kan anbefale Lucas & co på det sterkeste!

Lene, Oslo, 26. juni 2019

Delvis totalrenovering av 63kvm leilighet på lambertseter i oslo

Jeg ringte samtlige 8 referansekunder som var oppgitt på profilsiden og alle var STRÅLENDE fornøyde med Lukasz og teamet hans. Jeg ga dem derfor en sjanse og erfaringene etter endt oppdrag er følgende: - Svært god og tett dialog gjennom hele prosessen. - Raskt utført arbeid og til avtalt tid. - Svært godt håndverk og finish over hele linja! - Meget konkurransedyktige på pris. - De hentet alle materialer jeg hadde bestilt direkte i butikk slik at jeg slapp denne logistikken. - Kjøkkenet ble forsinket fra leverandør, da kom gutta tilbake og monterte det for meg etter at oppdraget egentlig var fullført. Fantastisk service! Jeg anbefaler Vakkert Hjem til alle som skal pusse opp!

Marius, Oslo, 18. juni 2019

Legge parkett i leilighet (ca 70 kvadratmeter)

Svarte raskt. Alltid på tiden. Holdte oss oppdatert underveis. Hyggelig og høflig:).

Linn, Oslo, 31. mai 2019

Oppussing 2 soverom - til sammen 17m2

Min erfaring er at de kom når de skulle, dekket bra til,maling og sparkling ble utført med perfekt finish. De var blide og hyggelige.

Gerd, Oslo, 29. mars 2019

Maling av 100 kvm leilighet

Kontaktperson Lucas var ekstremt ryddig og profesjonell i all kontakt fra anbud, underveis og frem til fullført jobb. Malingsarbeidet var strøkent, ble gjort veldig raskt og effektivt til avtalt rimelig pris. Vi er takknemlige og anbefaler dem varmeste.

Øyvind, Oslo, 19. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kvinge Logistikk Montasje AS

  Finstadjordet

Vakkerthjem Slomka

4.8 16 evalueringer Finstadjordet

Tecton Norge AS

  Finstadjordet