Siste evalueringer (7)

Fikse en gaming-maskin

Fikk beskjed om å betale 250 kr for en undersøkelse, men når den skulle hentes var prisen 1850 og jobben var hevdet å være gjort, noe den ikke var. Problemet var det samme som før.

Simen, Oslo, 17. april 2021

Hei Simen, Vi beklager den ulempe dette måtte medføre for deg. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Takk for at du hjelpe oss å ha en bedre service. Vanligvis prisen av undersøkelsen av en stasjonær pc er 250kr (avtalt på forhånd). Den prisen betaler du ikke om du velge å gå frem med reparasjonen. Vi alltid informere kunde på forhånd angående reparasjon pris. Jeg ser at du har bestemt å gå videre med reparasjon i tidspunkt du skulle hente maskin. Er det ikke riktig ? I så fall, er problemet ikke fikset du har rett til å få penger tilbake eller vi må fikse problemet uten at du har noe extra kostnader. Jeg forstår du er ikke fornøyd, ringe meg om du lurer på noe. takk!

DATA HJELP OSLO AS 17. april 2021

Skifte kraftmodul i en datamaskin.

Hyggelige og ærlige medarbeidere.

Odd, Sandefjord, 28. okt. 2020

Pc skjerm

Det var greit.

Sujatha, Oslo, 23. sep. 2019

Gaming pc med mulig virus

God hjelp på en lørdag.

David, Rykkinn, 6. feb. 2019

Reinstallere pc

DataHjelpOslo As. Gjorde en veldig bra jobb. De var kjempehyggelige, hjelpsomme og veldig serviceinstilte. Alt til en hyggelig pris. Skal helt sikkert bruke de igjen. Takk DataHjelpOslo AS. Slike jobber som dere utfører er det så godt å få hjelp til.

Halvor, Sofiemyr, 2. feb. 2019

Hjemmeside for arkitekter

Vi har valgt DataHjelpOslo AS som media byrå til vår hjemmeside. De har stor kompetanse og kunne forklare alt i vanlig språk. Det har vart viktig for oss som kan ikke så mye om data. Vi har også engasjert DataHjelpOslo As til vår ny nettbutikk konsept. Veldig fornøyd med pris og veldig enkelt kommunikasjon med daglig leder.

Fabrizio, Oslo, 31. jan. 2019

Koble mac til printer mm

Frederico fra Data Hjelp kom til avtalt tid. Han jobba effektivt, og var hjelpsom. . Kommunikasjon er kjempeviktig, så vi satte stor pris på at vi hadde en god kommunikasjon!

Irene, Oslo, 31. jan. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Data Hjelp Oslo AS

4.3 7 evalueringer Oslo

Kundensbeste AS

4.9 89 evalueringer Oslo

Service Punkt AS

4.5 67 evalueringer Oslo