Siste evalueringer (9)

Sparkling og maling

Meget fornøyd med utført jobb. Akseptabel pris og arbeidet ble utført i henhold til avtale.

Gro Scheflo Bjørnen, 15. juli 2020

Sparkling av loftstue og trappegang

Dårlig kvalitet på arbeidet.

Petter Helle, 3. sep. 2019

Utvendig maling av hytte i øygarden.

Jobben er utført med God faglighet. Problemet var at temperatur og regn ikke var på ØM sin side. Samtidig var det ting som tydet på at firmaet ønsker å gape over mer enn de hadde kapasitet til. Måtte presse de til å sluttføre arbeidet en dag været tillot det. Sluttføringen foregikk på en lørdag.

Einar Vassenden, 1. juli 2019

Sparkling og maling av gipstak i stue/kjøkken og gang etter diverse inngrep ca

Veldig fornøyd med arbeidet Øygarden malerfirma gjorde. Prisen var gunstig, kvaliteten bra og effektiviteten høy. Arbeidet som ble gjort var å sparkle og male stue, kjøkken og gang etter inngrep i vegger etter elektrisk arbeid. Kan sterkt anbefales!

Haakon Gåsland, 1. juli 2019

Maling av boder og gjerder i sameie

Øygarden Malerfirma vasket og malte våre 6 boder og 4 gjerder, samt et postkassestativ. Efrem er imøtekommende, smilende og serviceinnstilt. Han gjennomførte jobben effektivt og med god kvalitet og det til en veldig konkurransedyktig pris. Vi er veldig fornøyd og anbefaler gjerne Øygarden Malerfirma til andre.

Ingvild Johannesen, 23. mai 2019

Sparkle og male påbygg og vindussmyg

Gjorde en meget god jobb til grei pris.

Roger Wiksnes, 28. mars 2019

Sparkling og maling

Efrem er en hyggelig maler som leverer førsteklasses malerjobb raskt og effektivt til en rimelig pris. Jeg kommer nok til å spørre ham om hjelp igjen.

Hans-erik, 25. feb. 2019

Sparkling bolig ca 65 m2.

Veldig bra pris og veldig hyggelig. Men etter 2 lag med maling var det et par ujevnheter. Kun synlig ved indirekte belysning vel å merke. Men ellers veldig fornøyd :).

Martin Gundersen, 20. jan. 2019

Maling/sparkling/listing

Suverent arbeid og kjempelett å ha kontakt med underveis. Vil definitivt anbefale Øygarden Malerfirma til sparkle og maler - jobber.

Andreas Fagerbakke, 16. jan. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart