Siste evalueringer (16)

Graving og drenering

De utførte jobben akkurat slik de sa de skulle og innenfor tidsrammen. God oppfølging før, underveis og etter. Kan absolutt anbefales.

Geir, Fenstad, 31. mars 2021

Stoppe og rette opp område med utglidning

Vi er meget godt fornøyd med jobben S&S Entreprenør og Alt-i-asfalt, som var dere underleverandør, gjorde for oss. De holdt seg til avtalte datoer og innenfor avtalt pris. S&S fikk også en jobb i tillegg ved å grave og isolere ene langveggen, samt legge matjord og skaffe og transportere ferdigplen. Punktlig og presis fakturering.

Espen, Langhus, 21. mai 2020

Grunnarbeid til uthus/liten låve

Bra inntrykk fra første stund! Jon kom på befaring kort tid etter at jobben var lagt ut og ga pristilbud samme kveld. Han var klar, tydelig og ga i tillegg tips og råd. Jobben blei utført vel innenfor tidsestimatet. Han var behjelpelig med andre oppgaver som i utgangspunktet ikke lå i avtalen og gjorde dette til en rimelig penge. Han/de har bidratt vel utover hva man kan forvente og vi er kjempefornøyd med sluttproduktet. Anbefaler S&S entreprenør på det varmeste for grunnarbeid, planering, støping av plate m. M. De leverte raskt, av topp kvalitet og med god erfaring i hva de utførte!

Erlend, Eidsvoll, 21. april 2020

Drenering og graving

En meget profesjonell og real gjennomføring av et (for oss) ganske stort prosjekt. Oppstart som avtalt, effektive dager, og ikke minst gode løsninger underveis. Jeg kan med glede anbefale S&S Entreprenør, og har allerede gjort det til venner og familie. Vi er veldig fornøyde, takk for hjelpen! :-).

Marius, Rykkinn, 10. april 2020

Drenering av enebolig

Seriøst folk som holder seg på det de sier.

Ali, Kjeller, 20. mars 2020

Støpe gulv i garasje

Fikk akkurat det jeg spurte om til avtalt tid og pris. Meget ryddig. Og så godt å ha en voksen norsk mann å forholde seg til - Med snekkeren gikk det på engelsk. Grei kommunikasjon. Raskt, ryddig, tydelig til Ok pris. Valgte ikke billigste og er glad for det.

Hallgeir, Oslo, 18. mars 2020

Skal man stå på hodet for å få 5

S&S ENTREPRENØR AS 18. mars 2020

Pigging av stein/fjell. bortkjøring av stein. nordstrand

Arbeid utført iht avtale. Godt fornøyd.

Roar, Oslo, 16. aug. 2015

Graving og plannering av tomt

Vi anbefaler S&S Entreprenør AS på det sterkeste. Jobben besto i å skifte ut masser på en ca. 400 m2 stor tomt med jord og grus, sette opp to lengre støttemurer i granitt og levere ferdigplen. Vi er meget tilfredse med arbeidet som ble utført. Dette ble gjort på en profesjonell måte og resultatet ble svært bra. Driveren av firmaet var veldig serviceinnstilt og fleksibel. Takk for en solid utført jobb.

Stig, Oppegård, 12. juli 2015

Bortkjøring av jord og steinmasser

Hyggelig og profesjonell firma som gjorde ferdig jobben i rekordfart. Seriøs aktør med rimelige priser. Anbefales på det sterkeste.

Sumera, Oslo, 30. sep. 2014

Grave ut garasje

Meget raske og effektive.

Bjørn, Lørenskog, 11. aug. 2014

Reperasjon av utvendig støttemur.

Takk for flott utført jobb til avtalt tid og pris. Støttemur ble revet og ny ble murt, enorm arbeidskapasitet ! Ryddet/ gjorde det pent et. Maskiner etc. Hyggelige menn, takk for god latter ! Bruker dere gjerne igjen og tryggt anbefale dere. Hilsen Grethe Stubberud.

Grethe, Løvenstad, 3. april 2014

Fjerning av skifer

Oppdraget ble utført raskt, effektivt og rimelig. Firmaet anbefales, og jeg vil benytte det igjen.

Harald, Oslo, 4. feb. 2014

Sjekke drenering ved graving

Jobben ble utført i h. H. Til avtale.

Jonn, Skedsmokorset, 22. jan. 2014

Graving for garasje

Jeg er imponert over punktlighet, utførelse av utført arbeide hittil. Støpng av garasjegulv gjenstår da jeg venter på byggetillatelse. Jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste. Bjørn A. Bakker.

Bjørn, Lillestrøm, 2. des. 2013

Grunnarbeide/støp av dekke/ringmur før oppføring av ny garasje

Uførte oppdraget, grunnarbeid før oppsetting av garasje, iht avtalt tid, kvalitet og pirs. Meget god på oppføliging underveis og i etterkant.

Gunn, Fjellhamar, 5. juni 2012

Graving for garasje

Svært godt fornøyd - jobb utført på tid og pris som avtalt.

Christian, Strømmen, 11. april 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VARNIK NIKOLAOS VARDOULAKIS

4.8 50 evalueringerBetalt Strømmen

Wojcik Bygg & Renhold

4.5 6 evalueringer Gjerdrum

S&S Entreprenør AS

4.9 16 evalueringer Gjerdrum