Siste evalueringer (9)

Tegne/male/print screen et bilde av rachel ann stevenson vigils echo

Profesjonell og effektiv.

Mehdi, Oslo, 4. juli 2019

Maling av to murvegger i stue

Sveinung er en dyktig maler som virkelig tar yrket sitt på alvor. Han har fokus på detaljer og gir seg ikke før kunden er 100% fornøyd. I vårt tilfelle kom han tilbake med egen maling for å sikre best mulig finish - helt uten kostnad. Jeg kan varmt anbefale han videre!

Magnus, Oslo, 26. feb. 2019

Overflatebehandling/sliping av 2 dører

Meget godt gjennomført arbeid. Fikk det akkurat slik som avtalt. Kan absolutt anbefale Sveinung.

Marcus, Oslo, 31. jan. 2019

Åpen trapp fra første til andre etasje

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Effektivt arbeid, pent sluttprodukt og trivelig person.

Henrik, Horten, 9. jan. 2019

Maling av 100m2 rekkehus innvendig.

Dette er maleren du med tillit kan "overlate husnøkkelen til". Han har ikke bare holdt seg til avtalt arbeid og (konkurransedyktig) pris, - han har kommet med innspill, tiltak og positive forslag utover det jeg normalt sett ville forventet. Han har holdt seg til fristen vi hadde i kontrakten, -og han er rask med å rette opp evt. Små-kommentarer jeg har hatt på enkelte detaljer. Gis en klar anbefaling, - og åpenbart en maler jeg ville brukt igjen!

Einar, Trollåsen, 2. des. 2018

Male barnerom

Dette er en maler man ikke vil gi slipp på. Han har en yrkesstolthet man kan lete lenge etter. Et barnerom og et hovedsoverrom ble pusset, helsparklet og malt. Han så detaljer og løsninger som vi ikke kunne se, og resultatet ble helt fantastisk. Selv forslag til fargevalg var helt perfekt. En meget profesjonell og dyktig maler, som trygt kan anbefales videre.

Anette, Siggerud, 27. nov. 2018

Fjerning/sparkling strietapet

Meget godt gjennomført arbeid, eksemplarisk oppfølging.

Roger, Oslo, 27. nov. 2018

Maling av trapperom

Sveinung er en dyktig maler, som virkelig kan sitt håndtverk! Han leverte til avtalt tid, til en fornuftig pris, og vi fikk daglig rapport på arbeidet som var gjort. Kvalitet og seriøsitet i alle ledd. Topp gjennomføring!

Ellen, Fjellhamar, 25. nov. 2018

Sparkling/sletting av 3 vegger (12m2)

Årseth gjorde sliping, helsparkling og maling på vårt soveromprosjekt. Veggene var gamle og kompliserte men dette ble hensyntatt når grunnarbeidet ble gjort slik at sparklejobben ble solid og pen. Han var utrolig ryddig i all kommunikasjon og skrev dagsrapport hver dag. Han så detaljer (malte plater, dør, karmer og radiator) som var med på å gjøre sluttresultatet perfekt. Jeg kommer definitivt til å ringe Årseth på vårt neste prosjekt.

Robin, Oslo, 24. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Joe Urrutia Photo

4.9 22 evalueringer Vestby

Jæger Studio

  Son

Årseth

5.0 9 evalueringer Vestby