Siste evalueringer (13)

Helsparkling av vegg

Jobben besto av helsparkling av 2 tidligere tapetserte vegger, hvorav den ene veggen hadde fått satt inn en plate etter fjerning av et vindu. Evgeny - som snakker norsk - og en kollega utførte arbeidet effektivt/kvalitetsmessig på en utmerket måte. De var svært nøye med maskering/tildekking, og så til at rommet forøvrig ble minst mulig berørt av arbeidet. Jeg var veldig fornøyd med både jobben som ble gjort såvel med interaksjonen med personene som utførte den, og kommer til å benytte dem igjen.

Atle Hauge, 29. des. 2019

Maling av leilighet

Dårlig. Ikke etterrettelig.

Nils Petter, 10. juli 2019

Sparkling av soverom,gang,stue

Godt fornøgd med arbeidet som er gjort. Hyggelege folk, og var best på pris. Er kjapp med å fikse om det er små detaljer dei ikkje har fått med seg.

Ørjan Steffensen, 10. juli 2019

Helsparkling av stue og kjøkken og hovedsoverom på ca. 38 m2

De utførte jobben som ble avtalt, og arbeidet var bra!

Sandra Bjørnø, 9. mai 2019

Maling av 2 hus

Din Maler Proff AS var kjapt på plass for befaring, og leverte et svært konkurransedyktig tilbud dagen etter. Det tok litt tid før jobben ble påbegynt, og måtte mase litt, men når det skal males, så må det være malevær også, så sikkert ikke lett å ha en stor ordrereserve på malejobber i en by som Bergen. Gikk også noe tid fra påbegynt jobb til huset ble malt. Svært god dialog underveis i prosessen, og jobben ble også utvidet noe, uten at det ble tatt mye ekstra for dette. Tilleggsarbeidet virket også konkurransedyktig priset. Arbeid utført ; Innvendig maling og "vaktmesteroppdrag" Utvendig klipp av hekk og fjherning av trær Bytte av råttent treverk på fasade Maling av huset inkl. Stillas/lift. Kan anbefales.

Knut Andreas Hagelien, 7. mai 2019

Male en side av huset vårt.

Hyggelige folk. Efffektiv og flinke. Takk forhjelpen.

Gunn Heidi Berge, 28. april 2019

Maling av enebolig

Meget proffe aktører. Fikk en god pris og arbeidet som er utført et utført med høy kvalitet og til avtalt pris. Anbefaler Din Maler Proff på det sterkeste. Jeg kommer absolutt til å benytte dem igjen i fremtiden.

Geir Christian Helgesen, 19. april 2019

Maling av hus

Din Maler Proff AS leverte et godt tilbud og etter litt undersøkelser bestemte vi oss for dette firmaet. Daglig leder er svært serviceinnstilt og virker opptatt av å få fornøyde kunder. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Vi er godt fornøyd med arbeidet og jobben ble gjort effektivt og raskt. Hyggelige og flinke malere som hadde god HMS fokus med bruk av hjelm og fallsikringsutstyr når dette var nødvendig. Vi kan anbefale dette firmaet videre.

Trond Helge Søreide, 14. april 2019

Sparkling og maling av gipstak

Din Maler Proff har sparklet og malt gipstak i nybygget garasje. De utførte også malingsarbeid av gulv med epoxymaling. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med jobben de har gjort. Best på pris, dyktige håndverkere, holdt alle avtaler, lett å kommunisere med og fullførte alt etter avtale. Fast pris. Bruker dem definitivt igjen om behov for hjelp og kan varmt anbefale dem videre!

Beate Einen, 6. april 2019

Maling av hus inkl,skorstein og tabletter. samt garasje inne. og utg.

Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Ryddige og nøyaktighet. Veldig proffe håndverkere. Jeg kan anbefale firmaet på det varmeste. Bjørg Lillestøl.

Bjørg Lillestøl, 4. mars 2019

Maling av 156 m2(boareal)tomannsbolig

Veldig fornøyd med utvendig maling. Godt utført arbeid, hyggelige, kunnskapsrike, ryddige og god pris. Bruker de gjerne igjen.

Trine Linn Rambjør, 28. feb. 2019

Maling av 2 restauranter

Maling av tak og vegger ble utført med veldig godt resultat. Firmaet er seriøst og utfører arbeidet etter avtale. Vil absolutt anbefale Din maler Proff til andre!

Hot Wok, 24. jan. 2019

Sparkling + pussing av vegg

Jeg la ut anbud om fastpris på helsparkling og maling. Tilbudet fra DMP var i særklasse best. Jeg var i utgangspunktet usikker, ettersom dette er en nystartet bedrift, men undersøkte litt, og ble overbevist. De var alltid punktlige og presise, og raske på kommunikasjon. I tillegg var de positive og hyggelige, og ga på forespørsel gode råd rundt andre prosjekt. Veldig glad for at jeg valgte din maler proff. Hadde gjort det samme igjen.

Nils Jakob Skulstad Hoff, 14. jan. 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Den setter vi veldig stor pris på. Det var hyggelig å jobbe hos deg og vi håper å ses igjen ved en evt. ny oppussings anledning :) Takk for din tillit og for at du valgte oss i Din maler proff AS

DIN MALER PROFF AS 21. jan. 2019

Vis flere evalueringer

Kart

Kart