Siste evalueringer (7)

Skifte kledning yttervegg

Meget godt fornøyd med jobben dette firmaet utførte. Ryddige forhold hele veien, møtte opp til avtalt tid, jobbet grundig og effektivt, og sluttresultatet ble veldig bra. Kommer helt klart til å bruke de videre om jeg skal ha noe gjort på huset (har allerede avtalt neste jobb).

Erik Johansen, 7. feb. 2017

Skifte av takstein og bytte av panel sør-vegg,bytte vindu.

Meget fornøyd med jobben som ble gjort, alt etter avtalt pris, tidsplan og utførelse. Løpende kontakt med entrepenør, som holdt meg oppdatert og løste eventuelle problemer underveis på en effektiv måte.

Tormod Løve, 21. nov. 2015

Bytte kledningen av enebolig

Raskt å bra arbeid, til avtalt tid å beløp.

Bent Thingstad, 22. aug. 2015

Garasje

Profesjonelle og dyktige. Tok litt tid før jobben ble satt i gang men da de startet gikk det raskt og vi er fornøyd med resultatet. Anbefales.

Marianne Bøe, 24. jan. 2015

Sette inn ny dør

Perfekt! Jeg fikk tilbud fra 6000 og ned til 2500. Forestal Bygg utførte jobben på 5 timer uten en eneste anmerkning for 2500kr. Veldig fornøyd med Forestal Bygg!

Odd Jørgen Røland, 12. feb. 2014

Hyttebygging

I løpet av februar månet 2012 satte Forestål opp en hytte på Rauland for meg. Hytte elementer og materialer ble levert av Eventyrhyttene i Modum. Hel norsk firma. Det var fire svært hyggelige og dyktige litauere som gjorde jobben. Null språkproblemer, samt at rep. Fra Eventyrhyttene og Foresål var tilstede i kritiske faser. Dette er et team jeg kan anbefale på det sterkeste. Meget god kvalitet og god fremdrift. Få "norske" som kan konkurrere her.

Nils Anders Bruun, 28. mars 2012

Utvendig dobbel garasje 6.60 * 6.60 med uinnredet loft

Har satt opp en dobbel garasje med uinnredet loft for meg. Jeg støpte plata og stod for materialer, mens FORESTAL utførte jobben utmerket med å få satt den opp. Jeg har aldri sett lignende dyktighet tidligere, dette var et ekstremt sammensveiset team som jobbet iherdig og nøye. Utrolig hvor flinke de var og utrolig deilig for en som bestiller over mittanbud at de var så seriøse. Anbefales på det sterkeste!

Audun Thorsen, 6. okt. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sbygg AS

4.8 73 evalueringer Skien

Double A AS

4.6 69 evalueringer Skien

Bygg-inn Aukstikalnyte

4.9 28 evalueringer Skien