Siste evalueringer (7)

Oppussing av gang og stue

Veldig fornøyd med gjennomføringen og kvaliteten på arbeidet som ble gjort hjemme hos meg. Prisen var god og jeg er kjempefornøyd. Anbefales!

Christine, Oslo, 13. aug. 2021

Pusse opp liten loftsleilighet

Full Renovering AS fant svært gode løsninger og leverte langt utover min forventning. Tok øyeblikkelig kontakt dersom det var spørsmål eller avklaringer, og hadde alltid velbegrunnede løsningsforslag. Jeg kommer helt klart til å benytte Full Renovering AS igjen, og har allerede de anbefalt videre til mine bekjente. Trygt, profesjonelt, fantastisk service og ikke minst dyktige håndverkere.

Roy, Oslo, 17. juni 2021

Gips,sparkel og delvis fjerning av vegg

Full Renovering har gjort en kjempefin jobb med sparkling og gips hos oss. God kommunikasjon underveis, fleksibilitet og pris. Anbefales!

Morten, Oslo, 30. mars 2021

Snekker og maler

Full renovering AS, fullførte jobben som avtalt. Daglig leder Egzon, stilte opp med flere mannskap for å bli ferdig i tide. Kan absolutt anbefales. Kommer nok til å kontakte dem igjen, for et annet prosjekt. Mvh Robert T.

Robert, Oslo, 21. sep. 2020

Slipe terrasse og bygge trapp

Anbefales, godt utført jobb og hyggelige karer.

Faiza, Oslo, 4. sep. 2020

Montering av kjøkkenskap

Veldig fornøyd med resultatet, ryddig og god kvalitet.

Oda, Oslo, 23. mai 2020

Snekker og murer

Vi var svært godt fornøyd med både kvaliteten på arbeidet, kommunikasjonen underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet og profesjonalitet. Det ble imidlertid noe klabb og babb rundt fakturering, men det ordnet seg etter kort tid og alle var fornøyd. Vil absolutt anbefale Full Renovering AS til andre!

Cecilie, Oslo, 14. mai 2020
Vis flere evalueringer

Kart