Siste evalueringer (7)

Fotograf + videograf til en liten photoshoot

Profesjonalitet i gjennomføring. Pålitelighet og effektivitet er i topp. Kommunikasjon underveis er i topp.

Roseny, Oslo, 5. feb. 2021

Online produktoversikt med indesign,o.l.

Patrick tok bilder av vår kleskolleksjon for høst/vinter 2021 og lagde en produktoversikt med InDesign. Jobben ble utført raskt og profesjonelt på en hyggelig og pålitelig måte. Han gjorde også justeringene på jobben effektivt. Resultatet ble supert! Jeg gir Scan Audio Ole Patrick Scantlebury mine høyeste anbefalinger.

Cydney, Høvik, 5. jan. 2021

Video perfomance

Very professional work. Good value for money. I would recommend him anytime anyday for ur video work.

Christian, Oslo, 11. jan. 2020

Bryllupsfilming

Patrick lagde video til vårt bryllup, og vi er strålende fornøyd med sluttproduktet. Kvaliteten er meget god, og overgangene han fikset i redigeringen mellom lyd og bilde er imponerende. Dyktig på kommunikasjon og profesjonell. Anbefales på det sterkeste.

Desmond, Lørenskog, 14. mai 2019

Bryllupsfilming

Vi brukte Patrick til bryllpsfilming og fotografering. Og det har vi ikke angret et sek på! Patrick er profesjonelt og utrolig dyktig. Vi ble kjempe fornøyd med resultatet. Patrick er dessuten veldig flink til å kommuniserer underveis og samarbeider godt med oss. Anbefales på det sterkeste! +++++++.

Anthie, Oslo, 9. mai 2019

Filming av bryllup

Patrick filmet vårt bryllup i Kongsberg, fra forberedelser og vielse til fest langt utover kvelden. Vi er strålende fornøyd med sluttproduktet. Det hele ble en halvtimes, veldig kul og filmatisk essens av dagen vår. Han gjorde en kjempejobb. Underveis var han god på kommunikasjon med oss og var hele tiden tydelig og presis og gav oppdateringer. Patrick er profesjonell til fingerspissene og vi kan enkelt anbefale han videre til alle som ønsker en happening videodokumentert! Takk igjen!

Andreas, Oslo, 9. mai 2019

Konfirmasjonsvideo

Patrick jobber effektivt og kreativt, jeg er strålende fornøyd med konfirmasjonsvideoen til vår sønns konfirmasjon!

Tonje, Skedsmokorset, 2. april 2019

Trenger forograf til 18 produkter

Vi leide inn Patrick for å ta bilder til firmaet vårt og resultatet ble over all forventning. Veldig profesjonell og dyktig. Vi kommer til å bruke ham igjen i fremtiden til både video produksjon og fotografering.

Sajawal, Jessheim, 18. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Scan Audio Ole Patrick Scantlebury

5.0 7 evalueringer Fetsund

Dizain Roger Øvstetun

5.0 2 evalueringer Fetsund