Siste evalueringer (17)

Kjøkken fornying

Godt arbeid i alle faser.

Harald, Rådal, 25. jan. 2022

Montering/renovering av kjøkken

Ente opp med å bruke Norges Kjøkken da denne bedriften stilte opp med både montør, elektriker og rørlegger. Alle tre stille opp på samme befaring og planla arbeidet. God pris. Raske og pålitelige. Montøren Terje styrte showet med de andre aktørene. Dette gjorde det mye lettere for meg da han kommuniserte med de andre om når de kunne komme å gjøre sin del av arbeidet. Terje tok også kontakt med meg når det dukket opp utfordringer og kom med gode løsninger for å få ordnet de. Hadde litt problemer med leverandøren av kjøkkenet, (skader ved leveranse) Kontaktet Terje når nye deler var ankommet å han stilte opp dagen etter. Håndverket var veldig bra fra fra både montør, rørlegger og elektriker.

Anders, Kalandseidet, 10. nov. 2021

Montering norema kjøkken

Mye frem og tilbake.

Silje, Bergen, 21. april 2021

Demontere kjøkken,montere kjøkken og rive to vegger

Norges Kjøkken ved Emblem har gjort en veldig god jobb hos oss. Han startet og fullførte arbeidet til avtalt tid og kost. God dialog underveis og veldig løsningsorientert. Samarbeidspartnerne som snekker, rørlegger og elektriker gjorde og en flott jobb og var punktlige/presise. Jeg benytter gjerne Norges Kjøkken ved en senere anledning:) Marit, Bergen.

Marit, Søreidgrend, 21. sep. 2020

Montere ikea-kjøkken

Bra levert med god kvalitet. Litt misforståelse rundt fremdrift, men det ordnet seg fint.

Jørn, Mjølkeråen, 18. juni 2020

Montere 3.5m epoq kjøkken

Dette var imponerende. Legger stolthet i arbeidet og aksepterer ikke halvgode eller "gode nok" løsninger. Var veldig fleksibel og kunne faget til fingerspissene.

Trond, Søreidgrend, 26. feb. 2020

Oppussing kjøkken.

Kan anbefales. Utfører arbeid pålitelig og effektivt, til avtalt pris. Godt fornøyd.

Anders, Bergen, 4. nov. 2019

Installering av ikea kjøkken + ekstra elektriker tjenester.

Pent håndtverk levert til avtalt tid, og god kommunikasjon og hjelp underveis. Kan anbefales!

Alice, Rådal, 9. okt. 2019

Skifting av kjøkken,åpne opp til åpen løsning mot stue.

Gjert og teamet gjorde en fantastisk jobb fra befaring til de leverte sluttproduktet. De kommuniserte veldig bra underveis, og kom med gode innspill. Kan absolutt anbefales.

Jan, Lindås, 25. sep. 2019

Montere ikea-kjøkken

Vi er veldig glad for at vi valgte Norges Kjøkken AS til å sette opp vårt nye IKEA-kjøkken. God kommunikasjon både på befaring og underveis i monteringen. I vårt tilfelle har IKEA gjort feil på feil, men montør Terje Skaar tok alle utfordringer på strak arm. Proff tvers gjennom. Anbefales på det sterkeste.

Morten, Bergen, 24. sep. 2019

Tegne og bygge kjøkken med skråtak

Gert er svært behjelpelig og kom med gode løsninger for det skreddersydde kjøkkenet. Sluttresultatet ble svært bra. Litt trekk for lang leveringstid.

Torstein, Bergen, 13. sep. 2019

Legge lister på kjøkkenet

Det ble gjort kjapt og godt.

Sondre, Bergen, 3. sep. 2019

Montere ikea kjøkken - build new ikea kitchen

Fantastisk opplevelse med Norges Kjøkken, Må rose montøren Terje som var utrolig hyggelig og løsningsorientert, presis og nøyaktig og hadde mangen gode tips underveis, han skaffet også rørlegger og elektriker på dagen. Jeg bruker Norges Kjøkken neste gang så vet jeg hva jeg får:).

Thomas, Nyborg, 25. juli 2019

Montere kjøkken

Dialog med Norgeskjøkken var utmerket fra første kontakt, og oppfølging ved montering av kjøkkenet var i særklasse positiv. Arbeidet ble utført kvalitetsmessig og effektivt. Stor takk til montør (Terje) for hans evne til å tilpasse kjøkkenet i et hus hvor ikke alle vinkler var rette :). Er meget fornøyd med resultatet, og kan trygt anbefale firmaet. Mvh Atle Ove.

Atle, Frekhaug, 23. juli 2019

Totalrenovering av stue,kjøkken og inngangsparti

Norgeskjøkken ved Gert Emblen endret ensidig avtalen vi var enig om når det gjaldt innbetaling av delsummer etterhvert som arbeidet ble ferdigstilt. Da jeg ikke var enig, truet han med å gå fra jobben halvferdig. Dette medførte mye missstemning og dårlig kommunikasjon. Kvaliteten på arbeidet hadde også mangler, og underleverandører måtte følges tett for å rette opp feil jeg oppdaget underveis. Håndtverkere dukket heller ikke opp til avtalt tid og måtte puttes på. Kjøkkenet er fint, men tror Norgeskjøkken tok på seg for mye når de tok på seg et fullt renoveringsprosjekt som mitt.

Erlend, Laksevåg, 5. juli 2019

Skifte ut kjøkkenet

Meget fornøyd med jobben de gjorde for oss, med å monterte ett Epoc kjøkken. Trivelig montør, meget løsningsorientert på alle små ting som dukket opp underveis. Ryddige hele veien, og de ble ferdige før tiden de hadde sagt. Resultatet med kanonbra! Anbefales på det sterkeste!

Fredrik, Tertnes, 4. juni 2019

Montere 2stk ikea kjøkken

Vi er veldig fornøyd på kvalitet på jobben og kommunikasjon i hele prosessen, de levert og de ga oss rimeligste pris!

Emilija, Loddefjord, 28. mai 2019

Lage nytt kjøkken

Arbeidet med omgjøring fra separat kjøkken og stue til åpen løsning med nytt tak, nye vegger og nytt gulv + montering av nytt kjøkken ble utført akkurat som jeg ønsket. Arbeidet var i hovedsak ferdig til avtalt tid, men noe ble forsinket pga. Reklamasjon på enkelte kjøkkenfronter der disse måtte leveres på nytt. Dette ordnet firmaet uproblematisk ! Prosessen gikk smertefritt, og jeg hadde god dialog med prosjektleder hele tiden. Alt arbeid inkl. Rørlegger og elektriker ble koordinert av en person. Norges Kjøkken AS kan trygt anbefales :-) Mvh Harald Stolt-Larsen, Os.

Harald, Os, 12. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart