Siste evalueringer (9)

Hjelp til å sette opp lettvegg og gipse veggene på et kjøkken

Oppdraget ble utført til vår fulle tilfredshet. Byggmester Hoel AS er effektive, nøyaktige, løsningsorienterte og ikke minst enkle å kommunisere med underveis. Jeg kan trygt anbefale Byggmester Hoel AS.

Thomas, Sandefjord, 23. sep. 2020

Legge platting på naturtomt

Full score på alle punkter! Meget raske , effektive og flotte folk! Vi har fått en flott platting med rekkverk som overgår alt vi hadde av forventninger. . Tusen tusen takk ! Thomas Hoel og co anbefales på det sterkeste !

Frank, Sandefjord, 22. juni 2020

Spilerekkverk

Dette er en super gjeng som stilte opp på kort varsel (var heldig med tidspunktet), superblide og hyggelige, effektive, ryddige, og har gjort et strøkent arbeid på å sette opp spilerekkverk hos oss. Kan anbefale ALLE å få en visitt av disse gutta :).

Laila, Tolvsrød, 31. mai 2020

Helrenovering av bad

Anbefaler sterkt å bruke Byggmester Hoel. Vi fikk hjelp til å rive og bygge opp et bad. Veldig bra og ryddig arbeid. Han er pålitelig og har full oversikt. God kommunikasjon og alltid skriftlige avklaringer. Vi kommer til å bruke Byggmester Hoel neste gang også.

Trine, Tønsberg, 3. jan. 2020

Isolere utebod og gjøre om til kontor med varme

Svært dyktig og hyggelig! Leverte en utmerket god jobb til god pris og til avtalt tid. Anbefales :) Kommer til å bruke Byggmester Hoel ved en senere anledning.

Adrian, Sandefjord, 29. des. 2019

Sette inn vindu

Vi fikk en godt gjennomført jobb til god kvalitet og avtalt pris. Veldig god kommunikasjon underveis, ryddig og pålitelig utført. Vi er veldig fornøyd!

Madeleine, Sandefjord, 18. des. 2019

Bygge inn trapp

Thomas stilte opp på befaring på en søndag, svært kort tid etter oppdraget ble lagt ut. God service allerede der. Han forklarte seg tydelig om jobben, kom med anbefalinger til bedre løsninger og viste god kunnskap. Jobben ble raskt utført og vi er godt fornøyd med resultatet og prisen.

Thomas, Sandefjord, 24. nov. 2019

Montering av skyvedørsgarderobe (elfi)

Bra jobb - god dialog , kjapt gjennomført - anbefales.

Bjorn, Tønsberg, 15. nov. 2019

Skifte dør og 2 vinduer

Punktlig og god kvalitet på arbeid. Veldig god kommunikasjon underveis.

Michael, Tønsberg, 14. nov. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Per Abrahamsen A/S

4.8 75 evalueringer Sandefjord

Byggtjenester Roman Kubica

4.7 55 evalueringer Sandefjord

Golli AS

4.5 43 evalueringer Sandefjord