Siste evalueringer (20)

Oppussing av et lite toalettrom

Effektivt, hyggelig og ryddig!

Margrete, Hosle, 9. mai 2021

Legge ny platting/treverk på balkong i 3. etasje (9 kvm)

Godt arbeid fullført etter avtale. God kommunikasjon hele veien. Begynte på morgenen og var ferdig rundt lunsjtid.

Ingar, Østerås, 19. april 2021

Bygge terrasse,pergola og rekkverk

Godt utført arbeide gjennomført på avtalt tid og budsjett. God dialog underveis og fikk mulighet til å velge alternative løsninger underveis. Anbefales!

Jeanette, Slependen, 18. april 2021

Bygging av nytt gjerde og mur

Vi er svært fornøyde med arbeidet. Akser og Bærum Total Bygg var enkle å samarbeide med inkludert regelmessig sjekk inn og proaktive ideer for hvordan vi kunne løse det enda bedre. De har fokus på kvalitet og profesjonalitet.

Nora, Stabekk, 9. april 2021

Maling av hus og legging av terrassegulv ca 50 m2/ med membran

Gjorde jobben raskt og effektivt, god kvalitet, hyggelige og proffe folk!

Jørgen, Slependen, 1. april 2021

Legging av terrassegulv ca 50 m2/

Gjorde jobben raskt og effektivt, god kvalitet, hyggelige og proffe folk!

Jørgen, Slependen, 29. mars 2021

Reparere og legge terrassegulv på luftebalkong og en veranda

Fornøyd med godt utført arbeid. Virker profesjonelt. Kom til avtalt tid. Utførte arbeidet på avtalt tid og pris.

Kathrine, Stabekk, 24. feb. 2021

Pusse opp en etasje i enebolig

Overtok en enebolig hvor vi ønsket å pusse opp hele hovedetasjen. Daglig leder kom på befaring og var utvilsomt den som var best forberedt. Allerede på befaring kom han med en rekke kostnadsbesparende forslag, som ikke gikk på bekostning av kvalitet/resultat. Vi hadde totalt 5 entreprenører innom på befaring. De har hatt full kontroll hele tiden og vi har på ingen tidspunkt angret på dette valget. Utover den faglige kvaliteten som basert på vår erfaring holder veldig høy standard, har de også delt mange spennende ideer underveis. Det har vært god kommunikasjon og eventuelle uforutsette hendelser har blitt avklart raskt. Vi har allerede anbefalt Asker og Bærum Totalbyg til bekjente.

Andreas, Bekkestua, 20. jan. 2021

Renovasjon av kjøkken

Arbeidet inkluderte bl. A å rive kjøkken/spisestue, rette gulv, vegger og tak samt isolere og kle med panel. Tre vindu skulle også skiftes. I kontrakt ble det presisert at firma skal ha sentral godkjenning og ansvarsrett for arbeid krevende dette. Ihht takstmann og forsikringsselskap må alt arbeidet rives og gjøres på nytt. Firma har ikke utlevert dokumentasjon på arbeid eller godkjenninger hertil. En bærende vegg ble revet uten søknad og nødvendig kompetanse. Alt i alt en krevende prosess som jeg ikke ønsker andre skal oppleve.

Einar, Sandvika, 23. feb. 2020

Kontrakten er blitt tolket feil. Vi skrev og poengterer at elektriker, rørlegger og statiker har sentral godkjenning og du har møtt alle disse og var i dialog med dem hele veien. Alle bedrifter som har sentral godkjenning på Mittanbud er øremerket og har sentral godkjenning/kompetanse. Kunden står ansvarlig for å sjekke dette på mittanbud. Vi har utført og levert akkurat det som var avtalt. At en kunde ombestemmer seg etter at arbeidet er utført, vil innebære kostnader på kundens regning. All nødvendig dokumenter vil bli levert når gjenstående faktura er betalt. Bærevegg ble revet i dialog med dere og vi har hentet både ingeniører og statiker og arbeidet er meldt og godkjent av Kommunen.

ASKER OG BÆRUM TOTAL BYGG AS 6. mai 2021

Inngang,stue,baderom

Svært god dialog underveis. Pålitelige. Gjør det de skal, når de skal. Vi har gode erfaringer med dette firmaet og kan anbefale dem for andre. Hos oss pusset de opp baderommet (flis på flis og nye møbler), samt byttet inngangsdør.

Ellen, Haslum, 9. sep. 2019

Nytt kjøkken og gulv,noe malearbeid,verandadør

Tenk deg en ideell håndverker. Det er Asker og Bærum Total Bygg AS. Daglig leder er meget kunnskapsrik og dyktig og har som mål at kunden skal være fornøyd. Her er det kvalitet som gjelder. Kommunikasjon underveis er fantastisk bra. Kvaliteten er på topp. Ekstremt ryddig underveis og etterpå. Pris er meget bra, ingen overraskelser, og eventuelle tillegg avtales underveis. Daglig leder er proaktiv og kommer med smarte forslag underveis. Det jobbes sent og tidlig og progresjon var meget god. Daglig leder koordinerer rørlegger og elektriker mm på suverent vis. Vi dro på ferie og la vår skjebne i firmaets hender. Det har vi ikke angret på. Anbefales på det sterkeste.

Jon, Kolsås, 13. mai 2019

Tregjerde ønskes revet,bygget på nytt og malt

Asker og Bærum Total Bygg skulle bygge et gjerde for vårt enderekkehus, der store deler av gjerdet var i en skråning. En del av gjerdet skulle være høyt, og en del av gjerdet skulle hindre innsyn fra gangvei utenfor. Under arbeidet ble det klart at den planlagte innsynshindringen ikke fungerte. AB Total Bygg modifiserte så designet og tok de ekstra utgiftene dette medførte (materialer og arbeid) på egen regning. Vi er svært fornøyde med resultatet. Arbeidet ble forøvrig avsluttet innen fristen og til avtalt pris. De ansatte var nøye, effektive og hyggelige. Jeg kan trygt anbefale Asker og Bærum Total Bygg, og har allerede bedt om et tilbud på et nytt prosjekt.

Marte-Mari, Kolsås, 25. april 2019

Pusse opp kjøkkenrom montere nytt kjøkken

Meget bra kjøkkenrenovering, god kommunikasjon fleksibel mht endringer og ok pris. Anbefales.

Kjetil, Kolsås, 28. mars 2019

Fjerne brystpanel på soverom på 12 m2

Vi benyttet Asker og Bærum Total Bygg AS til oppussing av et soverom. Jobben ble gjennomført til avtalte tider, og de var fleksible på når due kunne jobbe. De jobbet veldig samvittighetsfullt, var nøye og vi er veldig fornøyd med resultatet. Etter vår erfaring kan vi trygt anbefale dette firmaet!

Egil, Gjettum, 16. mars 2019

Innfesting av tofløyet

God kommunikasjon. Ryddig med kontrakt selv for en liten jobb. Møtte opp punktlig, gjorde jobben som avtalt. Skal definitivt benytte dem igjen.

Bent, Stabekk, 13. mars 2019

Bygge overbygget inngangstrapp

Vi er veldig fornøyd med avtale, gjennomføring og resultat av 2 jobber som ble utført av Asker og Bærum Total Bygg AS. Båte overbygget inngangsparti i treverk og rekkverk på veranda er utført meget pent og solid. Det er også lett å kommunisere med innehaveren/lederen, da han er en sympatisk mann. Han finner gode og effektive løsninger, og bidrar med veiledning til design/utseende. Jeg vil anbefale dette firmaet.

Simen, Bekkestua, 13. mars 2019

Reparasjon verandatak

Veldig fornøyd. Anbefales!

Morten, Slependen, 12. mars 2019

Ventilasjon

Jobben ble utført på en effektiv og ryddig måte. Profesjonalitet!

Anne-Kathrine, Høvik, 7. mars 2019

Bad

Veldig ryddig i sitt arbeid og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Møte opp akkurat til tidene som ble avtalt på forhånd uten forsinkelser.

Linn, Haslum, 1. mars 2019

Oppussing av trapp

Kom til avtalt tid og endelig pris var iht tilbudet.

Geir, Slependen, 25. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Abkvalitetsbygg AS

4.9 29 evalueringer Skui

Asker og Bærum Total Bygg AS

4.7 20 evalueringer Skui

Regiec Bygg AS

5.0 2 evalueringer Skui