Siste evalueringer (43)

Bytte varmtvannsbereder

Brukte Tøgard AS til montering av ny varmtvannsbereder. Måtte ringe og etterlyse elektriker for å koble til bereder, dette virket det som de hadde glemt at jeg hadde bestilt i anbudet. Ellers fornøyd med kvaliteten på arbeidet, og prisen var hyggelig.

Anders, Bønes, 26. feb. 2021

Rørarbeid på bad.

Fornøyd med jobben. Kommunikasjonen kunne vært noe bedre.

Kristine, Bergen, 12. feb. 2021

Bytte av kum

God pris, og godt utført arbeid. Misforståelser ble rettet opp, var også uheldig og skadet litt av en platting. Dette ble ordnet opp utrolig kjapt. Jobb utført til avtalt pris. Alt i alt, godt fornøyd!

Olav, Indre arna, 13. jan. 2021

Bytte av varmtvannsbereder(300l)

Kjapp på å svare, konkuransedyktig pris. Fint utført arbeid, leverte komplett pakke med rørlegger&elektikker. Veldig bra, anbefales. Hyggelig rørlegger på jobben.

Bjørnar, Hauglandshella, 11. jan. 2021

Bytte 200 liter varmtvannsbereder .

Jobben ble utført raskt av hyggelig rørlegger.

Arve, Rådal, 11. jan. 2021

Rørlegger

Jeg stolte på de og betalt tidlig, midt i arbeidet sluttet han som påbegynt hos meg å jobbe på firma og de sa at hadde dårlig økonomisk situasjon. De sendte andre person for å fortsatte jobben men han kom, så på jobben, jobbet ca 1 time og forsvant, jeg ringte de og sjefen alltid at de kommer i morgen og i morgen og i morgen aldri kom, jeg tok to ganger fri fra jobben min for å vente på de uten at de kom. Jeg ble i veldig vanskelig situasjon med leietakeren etter jeg har forklart til de, sa de at de sikkert kommer jeg måtte bare la nøkler fra meg, dagen de vil komme sendte meg melding om de utstyr han skal skjøpe også halv time senere sendte mail og sa at jeg må finne annen rørlegger! ! !

Bashir, Breistein, 8. jan. 2021

Skifte baderomsinnredning

Byttet baderomsinnredning. Strålende fornøyd både med kommunikasjon og effektivitet. Hyggelig håndtverker kom allerede dagen etter avtalen ble gjort og jobben ble gjort raskt og av god kvalitet.

Vidar, Fyllingsdalen, 6. jan. 2021

Flytte rør - nytt kjøkken

Topp kommunikasjon, og enkle å forholde seg til. To førstegangskjøpere som er svært fornøyde med profesjonaliteten og dyktige rørleggere.

Runa, Bergen, 12. nov. 2020

Skifte stengeventil

Tøgard ringte meg samme dag som jeg la ut jobben. Jeg fikk en fin diskusjon om hva som måtte gjøres. Jobben ble gjort dagen etter. Prisen var grei og arbeidet ser bra ut.

Ivar, Kjerrgarden, 11. aug. 2020

Rør i rør til kjøkken

Raskt og effektivt. Litt dyrt.

Tove, Søreidgrend, 11. aug. 2020

Bytte ut vannrør på bad og kjøkken

Byttet til rør i rør i hele leiligheten, Veldig fornøyd med alt arbeid som ble gjort. Var effektiv, og hyggelig person.

Ronnie, Os, 11. aug. 2020

Ny varmtvannsbereder

Rask levert og god utførelse av jobben. Kunne vært litt tydeligere på at jeg burde booket inn elektriker samme dag, men det kunne nok jeg også tenkt selv. Ellers rask levering. Utførelsen av jobben var bra, selv om lokket på toppen ikke sitter helt på.

Simen, Nesttun, 9. aug. 2020

Trenger en hyggelig rørlegger

Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris og jeg er veldig godt fornøyd. Utmerket seg spesielt da jeg etter et par dager oppdaget at det var nødvendig med en liten justering. Mindre enn en time etter at jeg ringte møtte de opp og fikset i en fei. Hyggelig dialog underveis settes også stor pris på. Kan trygt anbefales til alle som trenger hjelp av en dyktig rørlegger.

Bjørn-Erik, Loddefjord, 5. aug. 2020

Ønsker å montere utekran.

Anbefaler. Veldig ryddig og grei firma.

Pawel, Indre arna, 28. juli 2020

Skaffe pumpe og montere

Bra utført arbeid. Stod å jobbet utover ettermiddagen til han ble ferdig.

Stian, Fana, 18. mai 2020

Ferdigstille bad

Arbeidsfolkets kom ikke til avtalt tid og det totale arbeidet tok uforholdsmessig lang tid. Tips! Skriv kontrakt.

Per-Christian, Tertnes, 25. april 2020

Hei, tidsbruken her må vi beklage. Det er ikke normalt at vi bruker så lang tid, men her gav du inntrykk av at ting ikke hastet. Det var ekstremt travelt og vanskelig å få underentreprenørene til å komme. Men vi må bare beklage at det ble slik denne gangen. Det som må nevnes her er at du kom med tilleggsjobber etter arbeidet var i gang samt at vegger du hadde satt opp var meget skjev, løs og manglende spikerslag. Skulle vi gjort jobben igjen ville vi krevd at veggene ble satt opp på nytt, noe som hadde kostet vesentlig mer enn tilbudet på 55.000,- Totalt sett trodde jeg du skulle ble passe fornøyd da vi i tillegg gav deg et godt avslag på jobben.

RØRLEGGERMESTER TØGARD AS 18. aug. 2020

Legge opp ny utekran

Kom til avtalt tid og utførte jobben bra. Anbefales.

Remi, Ulset, 24. april 2020

Ny varmtvannsbereder og veggutak til spylerslange

Hyggelig og effektivt utført.

Anneli, Godvik, 13. april 2020

Komplett nytt røropplegg i enebolig fra 1958

Rørleggermester Tøgard AS vant anbudet med å legge inn komplett nytt røropplegg ved totalrenovering av vår enebolig fra 1958. Det var en prosess der rørlegger måtte komme flere ganger. De kom når det trengtes, slik at det ikke ble forsinkelser. Arbeidet er pent og kvalitetsmessig utført. I tillegg er Tøgard AS sertifisert våtromsbedrift og fikk tilleggsoppdrag med å instruere, overvåke og kvalitetssikre arbeidene med å lage to bad fra grunnen av, utført av annet firma. Denne løsningen gjorde at badene ble vesentlig rimeligere enn ved å bruke et "1-2-3-bad firma". Vi er meget fornøyd med Tøgard AS, både som rørleggerfirma og sertifiserende våtromsbedrift, og kan anbefale firmaet til andre.

Per, Rådal, 30. mars 2020

Rørlegger.

Kjempe hyggelig og rimelig rørlegger. God komunikasjon og godt gjennomført arbeid, veldig fornøyd. Anbefales !

Petter, Godvik, 13. mars 2020

Nytt toalett

Rørleggermester Tøgård bygget nytt toalettrom, og gjennomførte prosjektet effektivt, til grei pris og med høy kvalitet i alle ledd. Ble strålende fornøyd med resultatet!

Kristine, Bergen, 2. mars 2020

Trenger prosjektering for vvs på ny boenhet

Veldig hyggelig og oppegående mann! God service! God dialog!

Daniel, Bergen, 20. feb. 2020

Montering av baderomsmøbler

Anbefales varmt! Pålitelig, dyktig og hyggelig, kjempefornøyd med både kvalitet, kommunikasjon og gjennomføring, rett og slett 100% fornøyd.

Hege, Mjølkeråen, 14. feb. 2020

Rørlegging

Jobben ble kjapt og godt utført, til en fornuftig og god pris.

Ole, Fjell, 14. des. 2019

Nye rør på bad (ca 4m^2)

Hyggelig type, rask, god pris. Anbefales!

Erlend, Bergen, 15. nov. 2019

Legge nye vannrør - og avløp innvendig i rekkehus fra 1969.

Rørleggeren møtte til avtalt tid og gjennomførte arbeidet etter avtale. Han kom med flere gode råd underveis.

Ola, Rådal, 13. nov. 2019

Skifte stoppekran/hovedkran til enebolig,montere tilhørende utekran ++

Imponert! Eg er veldig fornøyd med arbeidet utført hjemme hos meg. Monterte utekran og skiftet innvendig stoppekran, plugget en gammel vask og monterte påkobling til oppvaskmaskin. Arbeidet ble gjort effektivt og bar preg av kvalitet. Svært god pris og utførelse. Hyggelig type og dyktig rørlegger. Anbefales på det sterkeste, kommer til å benytte igjen!

Øystein, Florvåg, 11. sep. 2019

Tilrettelegge rør for ny kjøkken

Dyktig, effektiv og kommuniserer godt. Rimelig leveranse.

Phi, Bjørndalstræ, 9. sep. 2019

Membran og flislegging

Elendig arbeid. Fall vekk fra sluk, feil fordeling av fliser, osv. Brukte mange måneder på å ta opp igjen arbeidet. Sendte ekstraregninger på ekstraarbeid han selv har laget. . . Ville ikke levere fra seg nøkler til leiligheten før regninger var betalt, selv om dusse ikke var forfalt. (Måtte true med politianmeldelse for å få dem igjen) Ennå ikke levert dokumentasjon på jobben. Driver å presser meg med at jeg kun får papirer, dersom jeg gir han god anmeldelse her. . . ,. STYR LANGT UNNA ! !

Raymond, Straume, 5. sep. 2019

Høyax bereder til varmeanlegg,radiatorer i kjeller

Flink og rask, kom ikke til avtalt tid men da han først kom gikk det unna.

Roy, Erdal, 1. sep. 2019

Kran til spylerslange

Veldig hyggelig, blid, service innstilt mann som gjorde jobben raskt og effektivt. Gode samtaler underveis, pga ferietid ble det litt sms veksling. Veldig fornøyd, og kan trygt anbefale dette firmaet videre.

Monica, Ågotnes, 25. mai 2019

Rørleggerarbeid bad,vaskerom ++

Godt fornøyd og kommer sansynligvis til å bruke igjen. Fleksibel når det gjelder tidspunkt, god kvalitet på arbeidet og veldig lett å ha med å gjøre.

Kristoffer, Bergen, 23. mai 2019

Helrenovering av gjeste toalett

Kan anbefales.

Jan, Bergen, 15. mai 2019

6 vannpunkter

Anbefales. Hyggelig og effektiv kar.

Martin, Follese, 12. mai 2019

Montering av oppvaskmaskin

Kom på kort varsel, var hyggelig og serviceinnstilt.

Lise, Fyllingsdalen, 8. mai 2019

Tilrettelegging av vaskerom

Vi er fornøyd med arbeidet. Det ble gjort feil underveis, men dette ble ryddet opp i. Tøgard er en hyggelig kar, og i hovedsak var nok Tøgard uheldig med enkelte av sine medarbeidere, som forøvrig ble byttet ut. Dette tok tid, men alt i alt er vi godt fornøyd med det endelige produktet med meget fin flislegging.

Rune, Bergen, 12. mars 2019

Rørlegger

Han er absolutt å anbefale. Kommer nok til å bruke han samme om jeg skulle trenge en rørlegger igjen i fremtiden.

Michelle, Ytre arna, 9. feb. 2019

Bytte varmtvannstank kjøkken

Proff jobb, OK pris, raskt levert og Tøgard er en hyggelig fyr. Hyrer han gjerne igjen!

Sunniva, Bergen, 3. feb. 2019

Opplegg til vaskemaskin,inkl. kjerneboring

Tøgard svarte raskt, gav en god pris og møtte som avtalt. Jobben ble gjennomført med stor nøyaktighet og resultatet ble kjempebra! Kommunikasjonen var problemfri og håndverkeren var svært behjelpelig. Vi gir vår beste anbefaling for rørleggermester Tøgard!

Herman, Loddefjord, 22. jan. 2019

Ønsker rørlegger for 1

Fikk koblet opp oppvaskmaskin og byttet en vannlås under kjøkkenvasken. Rørleggeren kom til avtalt tid og gjennomførte arbeidet raskt og effektivt. Rørleggeren utbedret også kranen på kjøkkenvasken uten ekstra kostnad. Anbefales.

Bård, Bønes, 12. jan. 2019

Renovering av baderom

Veldig fornøgd med Rørlegger Tøgard. Hyggelig og enkel å kommunisere med. Kunne komme kjapt på befaring og gjekk i gang med arbeidet fort. Godt fornøgd med handtverket som vart gjort, og pris!

Marion, Bergen, 9. jan. 2019

Skifte utekran

Kjapp og god kommunikasjon, hyggelig kar og kvalitet i arbeid. Vil bruke ham igjen.

Espen, Søfteland, 21. des. 2018

Rørlegger

Rask tilbakemelding på anbudsutlysning. Kom på dagen og utførte avtalt arbeid til avtalt pris. Hyggelig og serviceinnstilt! Gav gode vedlikeholdstips til videre drift. Anbefales!

Henrik, Godvik, 20. des. 2018
Vis flere evalueringer

Kart