Siste evalueringer (17)

Male stue/kjøkken og soverom,nydalen,oslo

Fikk malt vegger i stue og soverom, samt tak i soverom. Ronny var veldig lett å kommunisere med, fleksibel mht når arbeidet skulle gjøres og framfor alt pålitelig og holdt det han hadde lovt. Jeg påpekte et par detaljer jeg var litt misfornøyd med og det ble rettet opp uten spørsmål. Pent malt, ikke noe søl, alt ble ryddet og det var ingen tillegg til avtalt pris. Jeg anbefaler absolutt dette firmaet!

Lise Frøseth, 24. feb. 2020

Pusse opp stuen

Anbefaler gjerne Oslo Maling & vedlikehold.

Emy Marie Jahren Hykkerud, 20. feb. 2020

Sparkle sprekk i tak

Dette var et godt utført arbeid og til en hyggelig pris. Jobben ble gjort etter avtale og til riktig tid. Jeg kommer til å bestille mer jobb fra dette firmaet.

Kim Steen, 15. feb. 2020

Maling leilighet

Veldig fornøyde med alt. God kvalitet, effektive og veldig god kommunikasjon hele veien. De malte så og si hele leiligheten vår på avtalt (og kort) tid, og det var absolutt ingenting å si på prisen heller.

Anita Schou, 7. feb. 2020

Male tak

Ronny gjorde en kjempegod jobb. Jobben ble hurtig utført og han var veldig fleksibel og imøtekommende. Anbefaler han absolutt videre!

Ellen-andrea Myhre, 3. feb. 2020

Maling av kjellerstue

Utførte ikke avtalt tilleggsjobb og svarer ikke på henvendelser.

Helge Forfang, 27. jan. 2020

Maling av kjøkken

Avtalte maling av kjøkken samt diverse skap. God kommunikasjon før og underveis, gav nyttige råd. Konkurransedyktig pris. Kom hjem fra ferie til et flott nytt kjøkken, meget fornøyd med resultatet. Kan anbefale andre å bruke denne fagmannen.

Knut Christian Lundekvam, 8. nov. 2019

Sparkling og maling av ca 20kvm

Sparkling var bra utført, maling ok utført. Hyggelig fyr. Men: La ikke akryl på nødvendige steder rundt vindu og balkongdør. Avtalte at han skulle komme, kom aldri, sluttet så å svare. Skrev i starten om "vi", men det viste seg å bare være én person - litt sårbart om noe skulle skje. Han ble syk over en lengre periode (ærlig sak), men når bedriften kun består av én person ble det jo veldig forsinket.

Øyvind Nergård, 18. aug. 2019

Male en side av et hus

Proft utført. God kommunikasjon og til riktig pris. Hyggelige folk :-) anbefales.

Cecilie De Lange, 15. aug. 2019

Maling av leilighet på 80 kwm 1472 fjelhamar

Holdt avtale om tid, effektiv, ga råd kan anbefales på det beste.

Berit Margethe Lothe, 20. juni 2019

Sparkling og maling av skade på tak (baderom)

Pålitelig, god kommunikasjon, godt utført arbeid.

Gro Anita Bjørnfeld, 22. april 2019

Maling av 50 kvm innvendig vegg + tak

Meget godt utført arbeid til avtalt tid og pris! Ronny er svert enkel å kommunisere med og leverer høy kvalitet, både hva gjelder service og arbeid.

Genc Shala, 7. april 2019

Oppussing og maling av brystning under vindu

Ok gjennomført jobb. Jobben var å sparkle og male vindu og karmer. Sparklet ikke helt tydelige ujevnheter og pusset ikke godt nok sparkel. Ok malejobb, noen områder ikke fint nok. Hadde forventet mer til prisen. Ble enig om en lavere pris enn avtalt da jeg var missfornøyd.

Petter Hvalgård Bakke, 7. april 2019

Maling av 100 m stakittgjerde

Vi benyttet oss av Oslo maling og vedlikehold AS når vi skulle male 100 m stakittgjerde. Vi hadde en god kommunikasjon med maler Ronny hele veien og vi er veldig godt fornøyde med arbeidet som ble utført. Kontrakt ble skrevet og alt er veldig ryddig utført. Vi kan anbefale firmaet på det varmeste.

Lene Owren Furuli, 21. mars 2019

Maling og snekring

Ronny har levert 5 stjerner på ALT. Lett og konstruktiv å samarbeide. God på pris og profesjonell i alle ledd.

John Arne Hurum Hanssen, 20. feb. 2019

Male/beise 46m2 peisestue som nå har ubehandlet panel

Kvalitetsmessig meget god maler, god kommunikasjon om problemstillinger og ulike løsningsmuligheter. Møtte til avtalt tid. Ryddig og profesjonell i gjennomføringen. Konkurransedyktig pris.

Egil Sørflaten, 15. feb. 2019

Maling av bad

Jobben som skulle gjøres var å male vegger, tak og gulv på et bad. Håndverkeren var enkel å kommunisere med, og utførte jobben effektivt og nøysomt. Resultatet ble veldig bra.

Kerstin Allemyr, 3. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Kart