Siste evalueringer (5)

Sprøyte maling kjøkken

Det tok 5 veker fra ei leverte til ei fekk det igjen, da hadde ei purra på fleire ganger, men når oss først fekk dei igjen va det so elendige, skjoldete, dårlig lakka på kantane. Måtte levere det tilbake å ta en ny runde, å det tok 2 veker til😱 Når ei sendte mld å spurte kor del låg an kunne det gå fleire dager før oss fekk noko svar. Eg vil ikkje anbefale å levere noko Støre prosjekt dit.

Madly, Sykkylven, 14. feb. 2021

Sette opp carport,inkludert fundament

Litt kronglete og treg kommunikasjon, men sluttresultatet ble bra.

Asgeir, Ålesund, 11. jan. 2021

Bygge rammeverk på utestue,evt ferdig med glass

Dette gikk dessverre ikke helt som vi håpet. Manglende kommunikasjon underveis gjorde at det ble bestilt inn feil materialer som vi ikke kunne bruke, men som allikevel måtte betales fult ut. Vi avsluttet engasjementet da det trakk ut i tid. Det arbeidet som ble påbegynt så dog ut til å være godt utført.

Torstein, Ålesund, 7. aug. 2019

Bygging av terrasse og nytt gjerde på uteområde

Solevåg Design tok kontakt med meg om å komme på befaring. Møtte opp til avtalt tid og gav meg tilbud. Utførelse av arbeidet var meget bra. Kom med en god løsning for bygging av terassen og resultatet ble strålende. Arbeidsplassen ble alltid ryddet før snekker dro hjem for dagen. Mtp plasseringen av terassen, medførte dette litt samarbeid med nærmeste nabo. Nabo kommenterte ang snekkeren i ettertid, hvor naboen fortalte at snekker hadde fremstått som meget høflig og hyggelig. Veldig førnøyd med Solevåg Design, både når det kommer til pris på oppdraget, ryddighet, profesjonalitet, samt sluttresultat. Anbefales på det sterkeste Blir å bruke de igjen.

Rune, Ålesund, 2. mai 2019

Lang benk under vinduer

Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet Solevåg Design gjorde med bygging av spesialtilpasset benk på stuen. Resultatet ble meget bra, og vi anbefaler han gjerne til andre.

Alf, Ålesund, 15. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Karaaslan AS

4.9 8 evalueringer Langevåg

JK Bygg Kogut

5.0 3 evalueringer Langevåg

Ekspress Maler Rojda Jundi

4.1 16 evalueringer Langevåg