Siste evalueringer (12)

Skru opp sponplater vegger kjøkken

Raskt levert. Upåklagelig kvalitet. Hyggelige mennesker. Topp score!

Audun, Blommenholm, 9. mars 2022

Arbeid trapp

Flinke folk.

Kim, Vollen, 8. feb. 2022

Maling og litt flekksparkling av 65kvm leilighet

Kunne stille opp raskt og leverte en god jobb. Kom raskt tilbake for å ordne litt småpirk og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet!

Christoffer, Oslo, 20. des. 2021

Oppussingsprosjekt - stue

Skriftlig tilbud ble gitt med en god beskrivelse av arbeidet, pris for arbeidet og estimert pris på materiell. Arbeidet ble utført i henhold til avtale og avtalt pris. Veldig bra kvalitet på arbeidet! Anbefales!

Rajesh, Haslum, 20. april 2021

Ventilasjon i leilighet

Raske til å svare og utføre arbeidet. Løsningsorienterte og gode råd. Jeg skulle bl. A. Få gjenopprettet en avsperret vindusventil, som en annen håndverker mente var umulig å gjøre, men de fikk det fint til. Absolutt å anbefale.

Kirsten, Oslo, 11. mars 2021

Utbedring av vinduer i bygård

Utbedret eldre vinduer (smurte og skiftet ødelagte låsemekanismer, fôret med tetningslister) i bygård. Kom raskt på befaring, svært god kommunikasjon underveis og etterpå, og utmerket resultat på arbeidet.

Aleksander, Oslo, 11. mars 2021

Rive og sette opp nytt kjøkken (ikea)

God kvalitet på arbeidet og et godt øye til detaljer. Svært behjelpelige med å finne alternative løsninger når vi støtte på utfordringer. Anbefales.

Lukas, Oslo, 7. mars 2021

Reparasjon/isolasjon av vindu

Utmerket gjennomført jobb, iht pris og på tiden, med profesjonell oppfølging og kommunikasjon underveis, og svært ryddig og ordentlig gjennomføring av jobben. De utførte også ekstra arbeid på de andre vinduene uten at det var avtalt som ekstra service. Anbefaler Atvb Dziedzic på det varmeste.

Nina, Oslo, 15. feb. 2021

Utskifting av luftkanal til kjøkkenventilator

Profesjonell og kjempeflott gjennomført jobb. Rask, ryddig og effektiv oppgradering av ventilasjonsanlegget og oppfølging med etterkontroll. ATVB anbefales til denne typen jobber.

Nils, Snarøya, 15. feb. 2021

Justering av snap-hengsel baderomsdør

Veldig fornøyd med raskt svar og at de kunne komme allerede dagen etter. Jeg fikk hjelp til å justere/feste hengsler på to innedører. Håndverkeren var imøtekommende og effektiv.

Luz, Oslo, 7. feb. 2021

Ventilasjon og inneklima

Veldig god service og dyktige fagfolk. Anbefales på det sterkeste.

Hieu, Oslo, 7. feb. 2021

Bytte gulv på kjøkken og entre mm.

Kjempefornøyd med både prosessen underveis og resultatet! God kommunikasjon og veldig hyggelige og ryddige håndverkere som jobbet hos oss.

Linn, Oslo, 28. des. 2020

Nye lister og utvide vinduskarm

Fikk hjelp til å legge ny utforing og lister på vindu. Flott utført, hadde god kommunikasjon underveis og det ble gjort til avtalt pris.

Kent, Oslo, 4. nov. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Gullstjerne AS

5.0 76 evalueringer Slependen

Atvb Dziedzic

4.9 12 evalueringer Slependen

Smith Hus AS

  Slependen