Siste evalueringer (6)

Hugging av steintrapp

Godt fornøyd med effektiv, ryddig og hyggelig service.

Merete Brattested, 20. juni 2019

Riving,nytt gipstak,legging av parkett,maling m.m

Bernhard har gjort en omfattende jobb hos oss med å totalrenovere en hel etasje. Det inkluderte blant annet riving av gulv og tak, avretting av tak, nytt tak og gulv samt sparkling og malerarbeid. De har også montert nytt kjøkken og byttet ett vindu, en dør og en loftsluke. Bernhard er en veldig hyggelig og nøyaktig fyr. Han kom også med løsningsforslag underveis, og var flink til å avklare alle viktige detaljer som ikke er tenkt ut på forhånd. Bernhard tok totalansvar for koordinering av leveransen, inklusive rør- og el-arbeid. Bernhard får mine beste anbefalinger.

Erik Jahre, 24. mai 2019

Dukkehus - riving og bortkjøring av materiale

Bernard er rask, effektiv og profesjonell. Leverer på tid og kvalitet. Holder god kontakt og gir rask respons. Kan absolutt anbefales!

Trine Remen, 20. mai 2019

Maling av stue,tak og vegger.

God kommunikasjon underveis, ryddig og kvalitetsmessig helt topp utførelse.

Sven Åge Wik, 14. feb. 2019

Legge gulvlister,et par dørlister og en vinduslist,fikse litt med sparkel/evt mur på en vegg og sparkel/silikon langs

Bernard utførte flere arbeider i forbindelse med rehabilitering av min leilighet, sparkling av vegger og detaljer, samt vindu/dør og gulvlisting. Gir Bernard den beste omtale. God kommunikasjon og planlegging samt proffesionelt utførte arbeider.

Iben Kambestad, 2. feb. 2019

Utvide møterom (flytte enkel vegg,feste nye)

Bernard er en fin fyr. Det ble vesentlig mer arbeid enn oppdraget begynte som. Maling, kabling, oppheng av prosjektor og tilhørende lerret, listverk, montering av pulter, kabelkurver og vegghengte TVer +++ Alt arbeid godt utført. Takk for hjelpen!

Tarik Mustedanagic, 28. jan. 2019
Vis flere evalueringer

Kart