Siste evalueringer (4)

Oppussing av trapp

Veldig flinke håndverkere! Alt ble gjort i henhold til avtale og de ble raskt ferdig. Kan trygt anbefale.

Gorm, Oslo, 20. nov. 2019

Dele opp rom til to små med vegger og en dør

Skulle sette opp en lettvegg med skyvedør, lister, sparkel og maling. De var her på gratis befaring og jeg fikk en fastpris på arbeidet. Alt gikk etter avtale og resultatet ble veldig bra! Har ikke sett så ryddige håndtverkere før. Anbefales.

Anders, Oslo, 23. okt. 2019

Endre planløsning

Vi benyttet L. T. P Norberg for å pusse opp nykjøpt leilighet. Dette innebar å endre planløsning (tette dører og lage Bye åpninger), kjøkken i nytt rom, helsparklet og maling av alle vegger, dører, tak og vinduer samt hugging og oppsett av garderobe. De har fra første stund vært veldig enkel å ha med å gjøre. Kom før tiden på befaring, brukte god tid og foreslo smarte løsninger. De leverte tilbud på jobben raskt, og gav et tilbud som var konkurransedyktig. Underveis i arbeidet har kommunikasjonen fungert utmerket, kvaliteten vært god og rettinger gjort etter kort tid. Vi anbefaler Stefan og gjengen med trygghet om god leveranse!

Kristoffer, Oslo, 7. aug. 2019

Ferdigstille/kle inn oppholdsrom i anneks på fritidsbolig på haugastøl

Veldig fornøyd med resultatet, og Stephan Norverg var dyktig på å spørre meg underveis om det kom opp noe. De ryddet godt etter seg, inklusive hytten som firma brukte som innkvartering under arbeidet. Kan anbefales!

Gaute, Oslo, 27. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Vanntett AS

4.6 49 evalueringer Trollåsen

Oslo Bygg og Interiør Pieszczek

4.9 40 evalueringer Trollåsen

Albu Aktiv

4.8 136 evalueringer Kolbotn